yeme istegi

Everyday0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2017
545
468
103
Öyle bir yeme istegi ki bitmiyor. Kahvaltiyla beraber basliyor ve her firsatta birseyler yemek istiyorum. Atistirmak falan da degil bildiginiz yiyorum yani. Baska birseylerle ilgilenip unutayim istiyorum ama arada derede fırsat bulup yiyorum :( Oluyor mu sizde de boyle bir durum . Gercekten sagliksiz hissediyorum kendimi.

Öyle bir yeme istegi ki bitmiyor. Kahvaltiyla beraber basliyor ve her firsatta birseyler yemek istiyorum. Atistirmak falan da degil bildiginiz yiyorum yani. Baska birseylerle ilgilenip unutayim istiyorum ama arada derede fırsat bulup yiyorum :KK43: Oluyor mu sizde de boyle bir durum . Gercekten sagliksiz hissediyorum kendimi.
Bende akşamdan sonra böyle oluyorum tamamen psikolojik bence nasıl alışılırsa öyle gidiyor umarım kilo problemin yoktur bende oda var

Öyle bir yeme istegi ki bitmiyor. Kahvaltiyla beraber basliyor ve her firsatta birseyler yemek istiyorum. Atistirmak falan da degil bildiginiz yiyorum yani. Baska birseylerle ilgilenip unutayim istiyorum ama arada derede fırsat bulup yiyorum :KK43: Oluyor mu sizde de boyle bir durum . Gercekten sagliksiz hissediyorum kendimi.
Bende de oluyor :( açlikla ilgisi de yok yemek icin yasiyorum sanki:(

Tiroid ve şekerine baktır derim eğer baktırmadıysan.

off aynı sorun kışa gırdıgımızden berı bende de var
rahat bı 4 kg aldım kısa surede allahtan yürüyüşle verıyorum havalar bıraz düzelırse Ümit edıyorum kı yürüyüşle verırım

asiri degil ama var. 73 kilocuk :) 164 boy
Hemen hemen aynı kilodayız bende 1.65im az mal değil kilomuz var bence ben erken uyumayı deneyeceğim artık yoksa kendimi kaybediyorum birde Karatay yapıp haftanın üç günü egzersiz yapıyorum buna rağmen kendimde değilim yani

Resmen beni anlattınız. Sürekli aklımdan tatlılar yemekler geçiyor. Ben de çözümü bir şeyler yemek istediğim zaman maydonoz, kıvırcık vb şeyleri ağzımda geveleyerek buldum. Limonlayıp tuzlayıp tadını güzelleştiriyorum. Ben kilo almıyorum metabolizmam hızlı ama sürekli sivilce yapıyor.

off aynı sorun kışa gırdıgımızden berı bende de var
rahat bı 4 kg aldım kısa surede allahtan yürüyüşle verıyorum havalar bıraz düzelırse Ümit edıyorum kı yürüyüşle verırım
yuruyuste yapamiyorum. belki yapsam dengelerim ama kizimla cikamiyoruz. bebek arabasinda durmuyor kanguruda da..

Resmen beni anlattınız. Sürekli aklımdan tatlılar yemekler geçiyor. Ben de çözümü bir şeyler yemek istediğim zaman maydonoz, kıvırcık vb şeyleri ağzımda geveleyerek buldum. Limonlayıp tuzlayıp tadını güzelleştiriyorum. Ben kilo almıyorum metabolizmam hızlı ama sürekli sivilce yapıyor.
beni onlar kesmiyoki marul desem aklima cigkofte duser o derece. aklima devamli yiyecek birseyler geliyor. depresyonda degilim sanirim
butun gun evdeyiz bundan bunaliyorum ama depresyon boyutunda degil

Kullandığınız ilaç vitamin var mı ?
İlaçtan bağımsız oluyosa bu durum hiç durmadan gidin dra bi tahliliniz yapılsın.

Sağlıkla ilgili bir sıkıntınız yoksa psikolojiktir.Türk kahvesi için,leblebi bulundurun yanınızda.ben pulbiberli yoğurt yiyorum.sanki bunun biraz zayiflamama etkisi oldu gibi.tadı da çok hoşuma gidiyor.atıştırmalık niyetine yiyorum

Back
X