Yemeğe misafir çağırmam lazım ama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlarin hepsini kocama okutucam, tavuğu haslayinca sanki anasını kesip pisirmisim gibi bı tavirlar, haşlanmış tavuk yemek değilmiş
Ben yapmıyorum ama annem çok yapar bunu neden yemek olmuyormuş ki eşine göre.
Ben tavuğu ayda bikac kez ancak yapiyorum çocuklar tavuk yemesin diye. Belki çok yapsam yapardım bu şekilde gayette yemek yani bence. Ama tavuk haşlamanın yanına pilav ben çok uyusturamadim canım. Ne olmalı bence onuda şuan bilemedim.

Tavuk suyuna pilav.

Tavuk suyuna pilav.
Tavuk suyuna pilavı severimde tavuk haşlama yanına pilavı ben uyduramadim normalde uyuyodur belkide başkalarına göre. Size uyuyor demekki ne güzel afiyet olsun kötü bişey demedim cidden yüzyüze konusmayinca böyle bazen karşı taraf yanlış anlayabiliyor anlamayin diye baştan soyliyim dedim.

Bunlarin hepsini kocama okutucam, tavuğu haslayinca sanki anasını kesip pisirmisim gibi bı tavirlar, haşlanmış tavuk yemek değilmiş
Benim koca da bugilden. Garnitürlü pilavla, haşlanmış tavuk severim. Ne zaman yapsam surat astı, yemek mi bu, başka ne var dedi? Pis nankör.

Diyalogun ortasına dalıcam ama tavuk haşlamanın yanına nasıl pilav uymaz ya. Tavuk pilav diye bişey var, haşlayıp didikliyoruz işte tavugu. Ayrıca tavugun her türlüsünün en iyi yancısı pilavdır bence. Çok şaşırdım şuan

Haşlama şey değil mi ya irice soğan havuç patates tavuk epey sulu oluyor hasta yemeği tarzında. Bence de pilav olmayabilir yanında.

Ben tavuk olsam pilavsiz yenmeme müsaade bile etmem

Haşlama şey değil mi ya irice soğan havuç patates tavuk epey sulu oluyor hasta yemeği tarzında. Bence de pilav olmayabilir yanında.
Haşlama değil haşlanmış tavuk diye okudum ben yukarıda. Ama sizin dediğinizin de yanında gayet pilav olur yani

Yok be yanlis anlamam ben

Şu tarifi daha önce canlı ya da ölü tavuğa dokunmamış birine en baştan anlatır mısınız aciba:/ çok canım çekti:/

Ben de katiliyorum size. Biz de eskisi gibi su olsun bu olsun hazirlik yapmiyoruz. Cocuklu ise hazirliyorum pizza malzemelerini, cocuklari cagiriyoruz kendileri sef gibi istedikleri sekilde pizzalarini yapiyorlar, at pizza firinina yanina icevek patates bitti gitti.

Tavuğu haşladıktan sonra bir tavaya azıcık tereyağı, pul biber ve kekik atıp hafif kızdırın sonra didiklediğiniz tavukları içine atın, haşlanmış tavuk yavan oluyor tat olarak, böyle lezzetlendiriyorum yanına nohutlu pilav, ayran tamamdır

Şöyle kızlar normalde tavukla pilavı çok severim sadece haşlama tavukla bagdastiramadim. Yoksa mesela mevlüt pilavı gibi olunca güzel, fırında tavuk halinde güzel veya dün kremalı mantar soslu tavuk yanına pilav yaptım öyle güzeldi. Bu şekilde yanında pilavla sevdigim çok fazla tavuk yemeği var yoksa.

Dolmati pişirip dolaba atınca içi kırık kırık oluyor sertlesiyor.dolma aynı günün sabahı pişirilir akşama dinlenir

Bunu bende çok severim yorum sahibi haslama tavuk olarak yazmış ona uymaz bence dedim. Yoksa kesinlikle tavuğun yancisi pilav bende böyle düşünüyorum. Soya soslu tavuk yanına pilav ne biliyim kremalı tavuk yanına pilav, tavuğu hasla dit azıcık yagda biraz baharatla karıştır yanında pilav falan bence bunların hepsi çok güzel. Sadece haşlama tavukla uyduramadim. Çünkü orda bahsettiği bu şekilde sulu yemek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…