- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi Peripadisahininkizi
-
Hayır gittim buzdolabını açtım, kızıma ayirdigim 2 adet zeytinyagli dolma kalmis, elim böyle gitti geldi, 8 yaşında çocuk ne anlasın, anası kk'da forum okudu, geldi senin dolmana çöktüYemekli konular insanlıktan çıkarıyorgece ismi lazım değil birisi gelmiş duvarımda yemek adı yazıyor gece gece zıvanadan çıkıp karbonhidratlara gömüldüm
Haşlanıp pişmiş tavugu fırında ne kadar tutuyosun ki son 50 dakika diyosun,bence öldü o tavuk beybisiBallı tavuk yapabilirsiniz bak tavuksa tercihiniz. Önceden tavuğun butlarini bağlama şeklinde birbirine geçirin ki pişirirken dağılmasın tavuk. Biraz haşlayın bir tencerede sonrada fırına verin bu şekilde güzelce pissin. Son 40-50 dakikada falan bal zeytin yağı limon tuz ve baharat karıştırıp tavuğun her yerine güzelce sürün bolca. Nasıl güzel kizaracak görün. Hem basit hem görüntü harika. Hatta içine biraz pilav da koyabilirsiniz tavuğun yanina baby patates havuç vs
Saatlerce bir haşlama değil tabiki biraz kaynasa yetiyor.Haşlanıp pişmiş tavugu fırında ne kadar tutuyosun ki son 50 dakika diyosun,bence öldü o tavuk beybisi
Himm okey, ben daha uzun haşlayıp fırında kısa tutuyorum kurumasın diyeSaatlerce bir haşlama değil tabiki biraz kaynasa yetiyor.
Kuş öldü beybisiHaşlanıp pişmiş tavugu fırında ne kadar tutuyosun ki son 50 dakika diyosun,bence öldü o tavuk beybisi
Yok hayır ben az haslıyorum böylelikle hiç dagılmiyor bütünlüğünü koruyor. Fırında 70 dk civari güzel oluyor tavsiye ederim. Özellikle ballı sosu. Üzerinde bu şekilde bir sos olunca hem kurumuyor hemde çok lezzetli bir tat oluyor. Bal veya limon kokusu hiç gelmiyor pisince lezzet ve kızarma amaçlı.Himm okey, ben daha uzun haşlayıp fırında kısa tutuyorum kurumasın diye
Kesin deniycem bunuYok hayır ben az haslıyorum böylelikle hiç dagılmiyor bütünlüğünü koruyor. Fırında 70 dk civari güzel oluyor tavsiye ederim. Özellikle ballı sosu. Üzerinde bu şekilde bir sos olunca hem kurumuyor hemde çok lezzetli bir tat oluyor. Bal veya limon kokusu hiç gelmiyor pisince lezzet ve kızarma amaçlı.
biz yeriz öyle, hatta bazı pilavcılarda öyle de satılıyorYa bişey sorucam kizlar, hiç tavuğu soslamadan haşlayıp pilav yanında servis ediyo musunuz eşinize ama misafire değil?
Aynen öyle.Yemeğin hemen ardından yenen tatlıdan hiç zevk almıyorum.Doymuşuz yeterince zaten bi de onu sokuşturmanın ne anlamı var.Çayla beraber yiyince hem mide o zamana kadar rahatlamış oluyor hemde tadına varılıyorKim koyuyor bu kuralları? Kime göre yanlış? Bana göre değil. Gayet de çayla tatlı servis edilir. Neden edilmesin ki?
Ya bişey sorucam kizlar, hiç tavuğu soslamadan haşlayıp pilav yanında servis ediyo musunuz eşinize ama misafire değil?
Özellikle nohutlu pilav yaptığım zaman yanına but haşlarım benim çocuklar falan bayılırYa bişey sorucam kizlar, hiç tavuğu soslamadan haşlayıp pilav yanında servis ediyo musunuz eşinize ama misafire değil?
Diyetteyim gece gece canım tavuk suyuna pilav bi de turşu istedi iyi miEvet çok severiz hatta suyuna da pilav yaparım yanına da turşu güzel bir salata mis
Bunlarin hepsini kocama okutucam, tavuğu haslayinca sanki anasını kesip pisirmisim gibi bı tavirlar, haşlanmış tavuk yemek değilmiş
Bunlarin hepsini kocama okutucam, tavuğu haslayinca sanki anasını kesip pisirmisim gibi bı tavirlar, haşlanmış tavuk yemek değilmiş
Geçen akşam ki konu neydi breBacım kusura bakma senin msjlari görünce geçen akşamki konu ve msjlar aklıma geliyor sen çok yaşa güldürdün beni
Geçen akşam ki konu neydi bre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?