• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemeği çöpe koyup aldım oğlumu çıktım

Swedy kocana güvenin kırılmış bi kere yalan söylemeye devam etmesi de cabası..
Boşanmayacaksan alışıp bu düzene karışmayacaksın ona ,sende gezip toz durma evde..hatta yarın evdeysen cocuklara bak ben bi kac saat arkadasımlayım de git görsün nasıl oluyor,
Eğer katlanamayacaksan da hiç bi kadın yalanlara daha fazla katlanamaz boşan.cünkü hep kavga hep kendini dışarda otel veya gidecek yer ararken BULACAKSIN .

Madem kendi kendinize bu sorunu çözemediniz,ailenizin yanında konuşun bir de.
Olanları olduğu gibi anlatın ailenize eşinizin yanında.
Cumartesi çalışmadığı halde size yalan söylediğini de özellikle vurgulayın.
Bakalım kendini nasıl savunacak.
Aileniz bu duruma ne diyecek.
Belki onların söyleyecekleri sözlerin faydası olur eşinize.

Bu kadar uzun zamandır yalan söylüyorsa kesinlikle başka biri daha vardir.Hatta uzun soluklu bi ilişki belli ki.
Arkadaş olsa karsilastirir sizi ne bileyim ikna eder yani bi şekilde içinizi rahatlatir hemen konum atar vs. Hatta arkadasilarini eve davet eder falan.
Ama böyle şeyler yapmıyor sanırım.
Ne yapın edin bulun açığını da sağlam nafaka alın bari.

bence biraz fevri davranmışsın, tamam haklısın da, zaten arkadaşlarıyla olduğunu biliyor muşsun
bi de erkeklere süpriz yapmak risklidir, o yüzden daha sabahtan, akşama sana bi süprizim var şu saatte evde ol gibi bi gizem yaratsaydın hazırlanman ve yemeklerin boşa gitmezdi sanırım
zaten o da biraz silkenlenmiştir, özür dilerse çok uzatma bence

Öncelikle nereye gittigini çözün
Bir dahaki sefere çıkın gidin baskın yapın Ama kızgın degil canım bende geldim sensiz ev sarmadı ayagı yapın

Maddi imkaniniz varsa takip ettirin eger supheniz aldatmaysa (bosanmayacaksaniz onuda yapmayin suphe ayridir ispatli olan sey ayri sonra bilerek evli kalmak agir gelmesin )

Yok arkadaslariyla takildigini falan biliyorsaniz diger turlu supheniz yoksa zaten bunca yil bise dememissiniz bu saatten sonrada duzelmez kendinizi yipratirsiniz konusun cocuklari araya sokun vs bir hafta cocuklariyla vakit gecirsin bir hafta arkadaslariyla yani ne denir bilemedim anlatilipta inat eden insanada ne denir
Ama yalan hosuma gitmedi calisiyorum diyerek ne yapiyor bunca yil haftasonu

ben olsam...

evin kilidini değiştirtir adamı sokmazdım.

kendim gideceğime.

eskiden olsa al çocuklarını annenlerin yanına git derdim ama.

yok öyle kurulu düzeni eski eşe bırakmak adamların işine geliyor işlerini kolaylaştırıyor.

sen bu kadar özenirken ona ve evinize evliliğinize, o böyle yalanlar söylüyorsa, yoluna bakmanın da çaresini bulacaktır derim.

işiniz var mı?

Evine geri dön çocuk oyuncağı mı evlilik
Öfkeyle kalkan zararla oturur
Ispatlanmayan suç suç değildir sadece hislerine dayanarak böyle uç karar alamazsınız keza evlilikte kararlar iki kişilik Alınır.Al karşına konuş yok yemek çöpe atmak çocukla evi bırakmak nedir
Gerekirse o gider evini terk etme
Böyle bir kararı verirken çocuğunu düşün:duduk:

Bu adamin muhtemelen ilişkisi var. Takip ettir kanit bulursan aç davanı boşa. Yalancı ile bir ömür geçer mi ya.

O beni tınlamıyorsa bende onu tınlamam .çorabını yıkamam yemek yapmam yatağımıda ayırırım o yokmuş gibi davranırım
anlasın ilgisizlik değersizlik nasıl bir his burnundan getiririm açıkca hareketlerimle bunu ona his ettiririm beni kayıp edeceğine hissettiririm bunu yap

Size benzer çift tanıyorum. Adamın rapor alıp 10 gün karısına işe gidiyorum demişliği var öyle bunaltıyor karısı. Kadına sorsan ipleri sıkı tutuyor ama adamın arkadan yaptıkları boyunu aşmış. Bazen birine kızıyordum bazen diğerine. Artık anladım birbirlerini bulmuşlar.

canım ne oldu esin aradımı. naptın

birikmiş sende haklısın aslında benim eslerine nöbetteyim diyen bayan arkadaslarım var . sırf dısarı cocuksuz rahat cıkmak için ama onlarda böyle bir durum söz konusu degil.

bir kadın mı var yada oturup kahvedemi duruyor sebebi ne bu önemli

Back
X