dün akşam 9 buçuk gibi yorgun argın işten gelip mutfakta yemek hazırlığı yaparken eşim ailesine maddi destekte bulunma mevzusunu açtı sebebi; kendisinin eline 3 bin lira kadar bir para geçecek, 3 kuruş geçse eline oooo çok paramız var harcayalım hemen moduna geçiyor burası ayrı.. maddi destekte bulunmak istediği ailesi diğer oğullarının çocuğuna bakma, pazar alışverişini yapma gibi bütün yükleri yüklenmişler, herkesin keyfi yerinde aslında..benim kocam aileye hürmeti onlara maddi olarak katkıda bulunmakla karıştırıyor. gerçekten ihtiyaçları olsa yediğimden içtiğimden kısar gönderirim ama diğer oğullarının küçücük bir ilçede aşağı git yukarı gel şeklinde hareketleri için aylık 500 tl gibi benzin paraları ödeme vs gibi hareketlerinin telafisini yapmak da istemiyorum. tartışmamız ilerledi ilerledi ve eşim en son onun fikrine tamam bey sen bilirsin demediğim için yemeğimizin ortasına yumruk attı, herşey dağıldı..bir haftadır çok büyük bir tartışmanın içindeydik ve yeni çıkıyorduk, bu ne şimdi yaniölür müsün öldürür müsün hiç alttan falan da almadım bu arada kendisini de alıp bütün kazandığıyla birlikte babasının evine gitmesini tembihledim
asla taviz vermeyindün akşam 9 buçuk gibi yorgun argın işten gelip mutfakta yemek hazırlığı yaparken eşim ailesine maddi destekte bulunma mevzusunu açtı sebebi; kendisinin eline 3 bin lira kadar bir para geçecek, 3 kuruş geçse eline oooo çok paramız var harcayalım hemen moduna geçiyor burası ayrı.. maddi destekte bulunmak istediği ailesi diğer oğullarının çocuğuna bakma, pazar alışverişini yapma gibi bütün yükleri yüklenmişler, herkesin keyfi yerinde aslında..benim kocam aileye hürmeti onlara maddi olarak katkıda bulunmakla karıştırıyor. gerçekten ihtiyaçları olsa yediğimden içtiğimden kısar gönderirim ama diğer oğullarının küçücük bir ilçede aşağı git yukarı gel şeklinde hareketleri için aylık 500 tl gibi benzin paraları ödeme vs gibi hareketlerinin telafisini yapmak da istemiyorum. tartışmamız ilerledi ilerledi ve eşim en son onun fikrine tamam bey sen bilirsin demediğim için yemeğimizin ortasına yumruk attı, herşey dağıldı..bir haftadır çok büyük bir tartışmanın içindeydik ve yeni çıkıyorduk, bu ne şimdi yaniölür müsün öldürür müsün hiç alttan falan da almadım bu arada kendisini de alıp bütün kazandığıyla birlikte babasının evine gitmesini tembihledim
asla taviz vermeyin
diğer tafar nasıl peki sömürücüler mi bekliyorlar mı para ?
Milletin kendi torununa bakıp bakmamasına sizin laf etmeye hakkınız yok
Diğer eltin çalışıyo demek ki, onlar da torununa bakarak destek oluyor
Siz kendi haneniz içindeki olaylara karışabilirsiniz evet
Maddi anlamda eşin sizden çok ailesini düşünüyorsa size ve varsa evladınıza haksızlık olur, ihtiyaçları da yok diyosun
vermek istediği para 3binin tamamı mıdır?
Calısıyor musunuz?
Belki küçük bir jest yapmak istemiştir. Total parayı vermeyecektir. Bir de haklı da olsanız ben böyle konularda tartışma çıkarılmasını doğru bulmuyorum. Onun kazandığı para ve onun tasarrufu diye düşünürüm. sadece ihtiyacım varsa düşünülmediğim için üzülürüm.
Lakin Siz çalışıyorsanız kendi bütçenizi mutlaka özerkleştirin bu koşullarda
Eşiniz elinde para tutamayan biri anlaşılan.
Bir kenara atalım acele para lazım olur diye düşüneceğine ailesine harçlık verme görevini üstlenmiş.
Hadi ailesi sıkışık durumda olsa bu çok doğal bir durum ama öylesine göndermek bana enayilik gibi geldi.
Haklı da olsanız niyeti bu ise ha göndermiş ha göndermemiş ne değişir ki?çalışıyorum evet..eminim jest yapmak istedi ama ne yeri ne zamanıydı bunları konuşmanın..bunu da söyledim, üstelik ailesi diğer oğlunun ve gelininin keyfine yatırım yaptığı için zorda kalıyor, bunu bizim ailemizden gidermek ne kadar doğru?
benden habersiz bi para gönderme işlemi de yapacağını zannetmiyorum açıkçası ama hiç olmuycak zamanda daha biz feraha çıkamamışken maddi olarak annesini kayırması
Son cümlen zaten özetlemiş durumu,manyak mı ne.O yumruk masaya atılmamış zaten,terbiyesiz.dün akşam 9 buçuk gibi yorgun argın işten gelip mutfakta yemek hazırlığı yaparken eşim ailesine maddi destekte bulunma mevzusunu açtı sebebi; kendisinin eline 3 bin lira kadar bir para geçecek, 3 kuruş geçse eline oooo çok paramız var harcayalım hemen moduna geçiyor burası ayrı.. maddi destekte bulunmak istediği ailesi diğer oğullarının çocuğuna bakma, pazar alışverişini yapma gibi bütün yükleri yüklenmişler, herkesin keyfi yerinde aslında..benim kocam aileye hürmeti onlara maddi olarak katkıda bulunmakla karıştırıyor. gerçekten ihtiyaçları olsa yediğimden içtiğimden kısar gönderirim ama diğer oğullarının küçücük bir ilçede aşağı git yukarı gel şeklinde hareketleri için aylık 500 tl gibi benzin paraları ödeme vs gibi hareketlerinin telafisini yapmak da istemiyorum. tartışmamız ilerledi ilerledi ve eşim en son onun fikrine tamam bey sen bilirsin demediğim için yemeğimizin ortasına yumruk attı, herşey dağıldı..bir haftadır çok büyük bir tartışmanın içindeydik ve yeni çıkıyorduk, bu ne şimdi yaniölür müsün öldürür müsün hiç alttan falan da almadım bu arada kendisini de alıp bütün kazandığıyla birlikte babasının evine gitmesini tembihledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?