yemeğin ortasına yumruk:(((

Biz millet olarak kendimizi tok gözlü bilirdik ama konuları okudukça bilhassa kadınlarımızın çok aç gözlü, mal, para-pul düşkünü olduğunu düşünmeye başladım. Ev ve araba kelimeleri midemi bulandırmaya başladı. Bir deprem olmaya görsün bak o güvendiğin ev araba kalıyor mu!

Ayıp ya...

Dünyayı mı yiyeceksiniz ben anlamıyorum ki!

Adam anasına babasına para göndermek istiyor göndersin ne olacak.

o 3 binle beraber baba evine postalarsanız benimde içimin yağları erir.

ciddi ciddi söyledim, gitmesini de istiyorum dünkü hareketinden sonra..ama mümkün değil gitmez beni bırakıp. ben gitmek istedim ama yurtdışındayım kimsem yok güveneceğim

Veren veriyoda alan niye aliyo dusunceli olmalari gerekir seninde bi evin var harcamalarin var demeleri gerekir hoooppp hemen cebe atilmaz canm ihtiyaclari varsa ayri ama gezio tozacak diye para vermek sacma o arabayla gezmeyi biliyorsa benzinini de akil edecek arkadasim iyi yapmissin kimse kimseye hakkini yedirmemeli

Kendimi senin yerine koydum.
Eşim aileme bir miktar para vermek istiyorum deseydi durumları
iyiyse kabul etmezdim.

Atıyorum annemin telefonu bozuk, yada montu yok.
Şuna ihtiyacı var almak istiyorum
deseydi, 3000 in tamamını kullanabilirdi.
Bu benim için sorun olmazdı.

Para vermek istemekle, cidden faydalı olmaya çalışmak
benim için aynı şeyler değil.

Yumruk meselesine gelince
Muhtemelen o dagılan sofra ters düz olurdu.
Asla tepkisiz kalamazdım.

Etkiye tepki diyip tüm evi dagıtsaydın
İyi demişsiniz ama. alsın maaşını gitsin anasının evine

o da gerçekçi değil ev almak için elinde en az yüzde 25 falan bi tutarının olması lazım, diyorum ya daha maddi olarak artı konumda bile değiliz aman beeee, walla ben sıkıldım kusura bakmayın
Konu maddiyat olunca ilgimi çekiyor ister istemez.Bizim de hiç iç açıcı görünmüyor durumumuz ve ben de bazen gemileri falan yakıp yıkmak istiyorum ama öfkemi kontrol edip susuyorum.Tabi ki belli bir süreye kadar o da.
Evlendiğimiz ilk haftada annem güneş enerjisi istiyor eve demişti,ben de baban var size niye söylüyor demiştim,şaşırdım çünkü.Ne alaka biz evlenmişiz annesi kocası varken, emeklileri vs var bundan istiyor.Eşim de sen kimsin karışamazsın dedi.
Sen önce haddini bil,doğru konuş,artık ailenin kim olduğuna karar ver diye çıkışınca,konu da hiç açılmadı,enerji de alınmadı.
İşin özeti dik duruşunuzu tebrik ediyorum.
Yumruğun acısını illa ki çıkartacaksınız eminim.

Ahh Ahh al sana yine bir ana baba kafali gerizekali turk erkegi daha, ana babasi gozunun onunde yemegine zehir katsa yine gikini cikarmaz. Iyi demissiniz parasinida pulunuda alsin defolsun gitsin anne babasinin yanina. Ne gerzek insanlar var ya su dunyada. Adamlar oteki cocuklarinin tum masraflarini karsiliyormus bu akillida eline gecen uc kurusu kenara biriktirecegine ailesine yolluyor. Dogduklarinda agir bir buyu falan mi yapiyor annelerin bunlara ? Yoksa 1 yasindan itibaren hitler beyin yikama teknigi mi uyguluyorlar normal sartlarda bir insanin bu derece kor aptal enayi olabilecegine inanmak istemiyorum.
Iyi yapmissiniz hic alttan almayin bencede. O evin oarasi colugun cocugun gelecegi hicmi onem tasimiyor cidden merak ediyorum kocanizin gozunde.

Ha hatırladım işsiz ama evde yemek yapıyor yüreklendiriyorum demiştin de hepimiz şaşırmıştık
Niye yüreklendiriyosun gitsin çalışsın demiştik
Meğerse adam evde de olsa internetten çalışıp Türkiye'deki maaşından daha çok alıyormuş
Sen biraz karmaşık anlatıyosun, benden demesi
Konunda herşeyi belirt net ol

Bak bu konuda da millet torununa bakıyo diye laf edemezsin dedim sana

evet fark eder.gelecek olan 3binden atıyorum 300 -400 vermek istemesi anormal değil ki,onlar da anne babası neticede.gelecek para borca gidecek olsa anlarım ama extra yatırım parasından ailesine az da olsa yardım etmek istemesi çok normal bence,hele ki ailesinin ihtiyacı da varsa.

böyle durumlarda neden hep "diğer kardeş "kıyaslanıyor anlamıyorum.herkes kendisinden sorumlu bu hayatta.çocuğuna bakıyor olması,pazar alışverişi yapması nedne bu kadar battı ki size,neden "diğer oğlunun keyfi" oldu bu haracamalar? sanki nedir pazar harcaması,gidip tektaş almadı ya..
eşinizin masaya vurması elbet doğru değil ama tarzınızdan da sabır zorladığınızı düşünüyorum.adama ailesine biraz yardım edecek diye bu kadar üstüne gidilmesi doğru değil bana göre.

Tok gözlü olmak demek başkasından dilenmemeyi istememeyi gerektirmez mi?? Benim dünya kadar kredimiz varken eşimin ailesi kaynıma düğün yapacağım (nikah değil düğün yapacak) diye biZden para istiyor. Ben bebeğimin rızkını kesip düğün yapsınlar diye onlara gönderecekmişim. Şimdi onlar mı tok gözlü değil ben mi???

Su manipulatif cikarci kv deleri adeta eski turk filmlerindeki pavyon konsomatrislerine benzetiyorum teknik ayni, birsekilde manipule edip istediklerini aldirmaya calisiyorlar, burdaki isitici icin yanasiyor pavyondaki en pahali ickiyi actirmak bahsis kapmak icin.
Bence azicik onurlu azicik gururlu olmali insanlar, sirf o cocugu dogurdun diye yada buyuttun diye tum hayatini ipotek altina alabileceklerini dusunen beyinsizlerden ibaretler bence.
Siddetle kacin uzaklasin kacvamiyorsanizda hadlerini bildirin

Teşekkür ederim
Elhamdülillah uzaktayız ve iletişimimiz yok,evlenme şartımdı en başta.
Ne cadıymışım ama ne de haklıymışım.

vallahi iyi yapmışsın.aynı dertten muzdaribiz sanıyorum.Herşeyiyle çok iyi anlaştığım eşimle henüz 1 yıllık evliyiz.1 yıl içinde 4/5 tartışmamız oldu ve konu sadece ailesine maddi desteği.Biz borç içindeyiz bu arada.Ama benim eşimde ailesine hürmet sadece parayla edebileceğini sanıyor.Kendi borcu dururken kardeşinin borçlarına fln el atıyor.

Ya bunlar gerçek düşüncelerniz mi cidden merak ediyorum.. Kv isterse tüm parasını kaynıma versin banane.. Benden para istemediği sürece.. Ben ev alayım ama aldığım eve güvenmeyim.. Ama o tüm parasını annesine kardeşine göndersin.. Al kardeşim ben para yiyemiyorum sen çok güZel yiyorsun al bunları da ye.. Bu mudur yani??

ne güzel sizinki anlamış laftan benimkinin bu kaçıncı bu mevzuyu açışı bilmiyorum..bi de bunu yapan erkekler hep ailesi tarafından itilen, ötelenenler..bunlar da hemen hazırolda bekliyorlar, koşuyum gidiyim ne varsa vereyim hatta olmayanı da vereyim diye hey Allahım yumruğun acısını çıkartacağım elbet

Teşekkür ederim
Elhamdülillah uzaktayız ve iletişimimiz yok,evlenme şartımdı en başta.
Ne cadıymışım ama ne de haklıymışım.

Cadi falan degilsiniz haklisiniz, erkeklerdeki en buyuk gaflet anne babalarinin gunahsiz art niyetsiz kusursuz melek olduklarini dusunmeleri nedense hep biz yanlis anliyoruz hep biz on yargiliyiz..

Aslında siz doğru tespiti yapmışsınız psikoloji okuyanlar da buna el atsın

Sevgi açlığını satın almaya çalışıyor evlendim ama sen önemlisin hala benimle de ilgilenen diyor aileye

Görmesi lazım bunu ama zaman geçip aile olmayı öğrenince belki algılar

Eşimin ailesi abisini kayırır maddi manevi

Eşime de ara sor vs vs giyip duruyorlar bir gün dedi ki beni ara diye ona neden demiyorlar vs ev aldım iş kurdum çocuk ameliyat oldu vs bir tel bile etmedi bana yeni yılını kutla deyip aratmaya kalkıyorlar ona bunu demiyorlar dedi

Zaten onlar dedi diye aramazdı ama şimdi ailesinin iki yüzlülüğünü de net gördü mesafe açılıyor arada para ver vs diyorum mesela ben vermiyor ama alıştırmamalı diyor ki ihtiyaç yok harçlık gibi dedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…