- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
o 3 binle beraber baba evine postalarsanız benimde içimin yağları erir.
O zaman ev ilanlarına bakmaya başla ,subliminal mesaj ver
Bari bir hayır kurumuna yönlendir onu, sevaba girerverelim deronların da yardımlık bi durumu yok
Konu maddiyat olunca ilgimi çekiyor ister istemez.Bizim de hiç iç açıcı görünmüyor durumumuz ve ben de bazen gemileri falan yakıp yıkmak istiyorum ama öfkemi kontrol edip susuyorum.Tabi ki belli bir süreye kadar o da.o da gerçekçi değil ev almak için elinde en az yüzde 25 falan bi tutarının olması lazım, diyorum ya daha maddi olarak artı konumda bile değilizaman beeee, walla ben sıkıldım kusura bakmayın
dün akşam 9 buçuk gibi yorgun argın işten gelip mutfakta yemek hazırlığı yaparken eşim ailesine maddi destekte bulunma mevzusunu açtı sebebi; kendisinin eline 3 bin lira kadar bir para geçecek, 3 kuruş geçse eline oooo çok paramız var harcayalım hemen moduna geçiyor burası ayrı.. maddi destekte bulunmak istediği ailesi diğer oğullarının çocuğuna bakma, pazar alışverişini yapma gibi bütün yükleri yüklenmişler, herkesin keyfi yerinde aslında..benim kocam aileye hürmeti onlara maddi olarak katkıda bulunmakla karıştırıyor. gerçekten ihtiyaçları olsa yediğimden içtiğimden kısar gönderirim ama diğer oğullarının küçücük bir ilçede aşağı git yukarı gel şeklinde hareketleri için aylık 500 tl gibi benzin paraları ödeme vs gibi hareketlerinin telafisini yapmak da istemiyorum. tartışmamız ilerledi ilerledi ve eşim en son onun fikrine tamam bey sen bilirsin demediğim için yemeğimizin ortasına yumruk attı, herşey dağıldı..bir haftadır çok büyük bir tartışmanın içindeydik ve yeni çıkıyorduk, bu ne şimdi yaniölür müsün öldürür müsün hiç alttan falan da almadım bu arada kendisini de alıp bütün kazandığıyla birlikte babasının evine gitmesini tembihledim
Ha hatırladım işsiz ama evde yemek yapıyor yüreklendiriyorum demiştin de hepimiz şaşırmıştıkben çalışıyorum onun sürekli bir işi yok(evlilikte saygı(sızlık) başlığından hatırlarsınız belki..part time işlerden alacağı para..benim kazancım onun kazancı diye bişey yok bizde ama benim kazandığım şu an için çok daha fazla şu durumda ama sorun bu değil öyle bir ayrım yok zaten..ev ihtiyaçları için kullanılıyor zaten para..ama dediğim gibi daha bu ay rahatlıycaz derken biz bi oh demeden ailesini kayırmanın derdinde ve bu bana mantıklı gelmediği için de kocaya hürmet etmeyen saygısız kadın olarak adledip kontrolsüz tepkilere maruz kalıyorum
o kadar da kapatmaya yatıştırmaya çalıştım, bi ilaç falan var mı acaba, versem de sürekli sakin kalsa
evet fark eder.gelecek olan 3binden atıyorum 300 -400 vermek istemesi anormal değil ki,onlar da anne babası neticede.gelecek para borca gidecek olsa anlarım ama extra yatırım parasından ailesine az da olsa yardım etmek istemesi çok normal bence,hele ki ailesinin ihtiyacı da varsa.hayır ama farkeder mi? mesele daha biz maddi olarak feraha yeni çıkmışken(gelecek parayla artı konumda olacağız) bu muhabbetin yersizliği..defalarca bunu da vurguladım tabi ki ben de isterim ama zamanı değil şimdi bunu konuşmanın diye
böyle durumlarda neden hep "diğer kardeş "kıyaslanıyor anlamıyorum.herkes kendisinden sorumlu bu hayatta.çocuğuna bakıyor olması,pazar alışverişi yapması nedne bu kadar battı ki size,neden "diğer oğlunun keyfi" oldu bu haracamalar? sanki nedir pazar harcaması,gidip tektaş almadı ya..çalışıyorum evet..eminim jest yapmak istedi ama ne yeri ne zamanıydı bunları konuşmanın..bunu da söyledim, üstelik ailesi diğer oğlunun ve gelininin keyfine yatırım yaptığı için zorda kalıyor, bunu bizim ailemizden gidermek ne kadar doğru?
benden habersiz bi para gönderme işlemi de yapacağını zannetmiyorum açıkçası ama hiç olmuycak zamanda daha biz feraha çıkamamışken maddi olarak annesini kayırması
Tok gözlü olmak demek başkasından dilenmemeyi istememeyi gerektirmez mi?? Benim dünya kadar kredimiz varken eşimin ailesi kaynıma düğün yapacağım (nikah değil düğün yapacak) diye biZden para istiyor. Ben bebeğimin rızkını kesip düğün yapsınlar diye onlara gönderecekmişim. Şimdi onlar mı tok gözlü değil ben mi???Biz millet olarak kendimizi tok gözlü bilirdik ama konuları okudukça bilhassa kadınlarımızın çok aç gözlü, mal, para-pul düşkünü olduğunu düşünmeye başladım. Ev ve araba kelimeleri midemi bulandırmaya başladı. Bir deprem olmaya görsün bak o güvendiğin ev araba kalıyor mu!
Ayıp ya...
Dünyayı mı yiyeceksiniz ben anlamıyorum ki!
Adam anasına babasına para göndermek istiyor göndersin ne olacak.
Konu maddiyat olunca ilgimi çekiyor ister istemez.Bizim de hiç iç açıcı görünmüyor durumumuz ve ben de bazen gemileri falan yakıp yıkmak istiyorum ama öfkemi kontrol edip susuyorum.Tabi ki belli bir süreye kadar o da.
Evlendiğimiz ilk haftada annem güneş enerjisi istiyor eve demişti,ben de baban var size niye söylüyor demiştim,şaşırdım çünkü.Ne alaka biz evlenmişiz annesi kocası varken, emeklileri vs var bundan istiyor.Eşim de sen kimsin karışamazsın dedi.
Sen önce haddini bil,doğru konuş,artık ailenin kim olduğuna karar ver diye çıkışınca,konu da hiç açılmadı,enerji de alınmadı.
İşin özeti dik duruşunuzu tebrik ediyorum.
Yumruğun acısını illa ki çıkartacaksınız eminim.
Teşekkür ederimSu manipulatif cikarci kv deleri adeta eski turk filmlerindeki pavyon konsomatrislerine benzetiyorum teknik ayni, birsekilde manipule edip istediklerini aldirmaya calisiyorlar, burdaki isitici icin yanasiyor pavyondaki en pahali ickiyi actirmak bahsis kapmak icin.
Bence azicik onurlu azicik gururlu olmali insanlar, sirf o cocugu dogurdun diye yada buyuttun diye tum hayatini ipotek altina alabileceklerini dusunen beyinsizlerden ibaretler bence.
Siddetle kacin uzaklasin kacvamiyorsanizda hadlerini bildirin
dün akşam 9 buçuk gibi yorgun argın işten gelip mutfakta yemek hazırlığı yaparken eşim ailesine maddi destekte bulunma mevzusunu açtı sebebi; kendisinin eline 3 bin lira kadar bir para geçecek, 3 kuruş geçse eline oooo çok paramız var harcayalım hemen moduna geçiyor burası ayrı.. maddi destekte bulunmak istediği ailesi diğer oğullarının çocuğuna bakma, pazar alışverişini yapma gibi bütün yükleri yüklenmişler, herkesin keyfi yerinde aslında..benim kocam aileye hürmeti onlara maddi olarak katkıda bulunmakla karıştırıyor. gerçekten ihtiyaçları olsa yediğimden içtiğimden kısar gönderirim ama diğer oğullarının küçücük bir ilçede aşağı git yukarı gel şeklinde hareketleri için aylık 500 tl gibi benzin paraları ödeme vs gibi hareketlerinin telafisini yapmak da istemiyorum. tartışmamız ilerledi ilerledi ve eşim en son onun fikrine tamam bey sen bilirsin demediğim için yemeğimizin ortasına yumruk attı, herşey dağıldı..bir haftadır çok büyük bir tartışmanın içindeydik ve yeni çıkıyorduk, bu ne şimdi yaniölür müsün öldürür müsün hiç alttan falan da almadım bu arada kendisini de alıp bütün kazandığıyla birlikte babasının evine gitmesini tembihledim
Ya bunlar gerçek düşüncelerniz mi cidden merak ediyorum.. Kv isterse tüm parasını kaynıma versin banane.. Benden para istemediği sürece.. Ben ev alayım ama aldığım eve güvenmeyim.. Ama o tüm parasını annesine kardeşine göndersin.. Al kardeşim ben para yiyemiyorum sen çok güZel yiyorsun al bunları da ye.. Bu mudur yani??Biz millet olarak kendimizi tok gözlü bilirdik ama konuları okudukça bilhassa kadınlarımızın çok aç gözlü, mal, para-pul düşkünü olduğunu düşünmeye başladım. Ev ve araba kelimeleri midemi bulandırmaya başladı. Bir deprem olmaya görsün bak o güvendiğin ev araba kalıyor mu!
Ayıp ya...
Dünyayı mı yiyeceksiniz ben anlamıyorum ki!
Adam anasına babasına para göndermek istiyor göndersin ne olacak.
Konu maddiyat olunca ilgimi çekiyor ister istemez.Bizim de hiç iç açıcı görünmüyor durumumuz ve ben de bazen gemileri falan yakıp yıkmak istiyorum ama öfkemi kontrol edip susuyorum.Tabi ki belli bir süreye kadar o da.
Evlendiğimiz ilk haftada annem güneş enerjisi istiyor eve demişti,ben de baban var size niye söylüyor demiştim,şaşırdım çünkü.Ne alaka biz evlenmişiz annesi kocası varken, emeklileri vs var bundan istiyor.Eşim de sen kimsin karışamazsın dedi.
Sen önce haddini bil,doğru konuş,artık ailenin kim olduğuna karar ver diye çıkışınca,konu da hiç açılmadı,enerji de alınmadı.
İşin özeti dik duruşunuzu tebrik ediyorum.
Yumruğun acısını illa ki çıkartacaksınız eminim.
Teşekkür ederim
Elhamdülillah uzaktayız ve iletişimimiz yok,evlenme şartımdı en başta.
Ne cadıymışım ama ne de haklıymışım.
ne güzel sizinki anlamış laftanbenimkinin bu kaçıncı bu mevzuyu açışı bilmiyorum..bi de bunu yapan erkekler hep ailesi tarafından itilen, ötelenenler..bunlar da hemen hazırolda bekliyorlar, koşuyum gidiyim ne varsa vereyim hatta olmayanı da vereyim diye hey Allahım yumruğun acısını çıkartacağım elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?