yemeğin ortasına yumruk:(((

Eşiniz kör galiba
Maddi ihtiyaçları olsa diğer kardeşine katkı sağlamazlar
Demek ki maddi durumları iyi

Katiliyorum, ben de sizin gibi dusunuyorum. Kaynanam diger eltime istedigini yapsin beni alakadar etmez ama esim de kaynanama istedigini alip verebilir tabiki kendisi ac kalmayacaksa. Evlat sonucta..

Eşinizin bir ailesi olduğu bilincin de diil. Hala kendini bekar sanıyor, yardım edilir ama öncelik eşi ve çocuğu olur ve mutlaka sizinde gönlünüz olur ailesine maddi yardım yapılırken. Eşiniz Ailenin kahramanı gibi görüyor kendini. Ayrıca ailesi de bencil, bana göre normal şartlarda eşinizin ailesi kabul etmemesi ve birikim yapması gerektiğini söylemesi gerekir, normal anneler babalar böyledir diye biliyorum... Sizin tepkiniz yerinde olmuş ama güzellikle konuşmayı deneyin yinede sabır işi.

üff ailesinin durumunda hiçbir sorun yokken,şu eşlerin onlara yardım etme olayını anlamıyorum.sizin durumunuz da cok iyi olur o ayrı.ama hesaplarınız ortak,size sormadan kimseye yardımda bulunmamalı,hele gereksizse.bence yaptığı şeyin çok yanlış olduğunu iyice anlatın ona.burnundan getirin.yoksa o yumruk yakında size de gelebilir..

keşke ilk defa yaşadığımız birşey olsaydı..defalarca açıkladım durumumuzu bizim hiçbir birikimimiz yokken bu tür muhabbetlerin açılmasından hoşlanmadığımı da biliyor..bu arada bekarken çok yardım etmiş ailesine

Eşiniz kör galiba
Maddi ihtiyaçları olsa diğer kardeşine katkı sağlamazlar
Demek ki maddi durumları iyi

kesinlikle bizden daha iyi yiyip içerler(bunda gözüm var diye yazmıyorum yanlış anlaşılmasın lütfen) ama gerçekten maddi olarak çok zorlandım şu ana kadar özellikle eşimin bu konudaki akılsızlığı yüzünden.

Etsin çok güzel.
Sen de şimdi istersen inatlaşma ama bir sonraki aya mutlaka bir harcama bul kendine.Atıyorum araba aldır varsa yenile,ya da evde bir eşyayı değiştir gibi.
Böyle okuyunca iğrenç eş modeli gibi oldu
ama zorunlu bir durum yok ortada,Allah korusun sağlık vs gibi.Tamamen keyfi duruyor.

Bunlar bizi yumruğuyla korkutacağını zannediyor.. İyi yapmışsın arkadaşım..

Sen çalışıyor musun
Hepsini verme biraz sıkışsın diyeceğim de?

ben çalışıyorum onun sürekli bir işi yok(evlilikte saygı(sızlık) başlığından hatırlarsınız belki..part time işlerden alacağı para..benim kazancım onun kazancı diye bişey yok bizde ama benim kazandığım şu an için çok daha fazla şu durumda ama sorun bu değil öyle bir ayrım yok zaten..ev ihtiyaçları için kullanılıyor zaten para..ama dediğim gibi daha bu ay rahatlıycaz derken biz bi oh demeden ailesini kayırmanın derdinde ve bu bana mantıklı gelmediği için de kocaya hürmet etmeyen saygısız kadın olarak adledip kontrolsüz tepkilere maruz kalıyorum

o kadar da kapatmaya yatıştırmaya çalıştım, bi ilaç falan var mı acaba, versem de sürekli sakin kalsa

Şöyle yapabilirsiniz , ailenize sizde verin kıssa kısas diil yalnız sadece eşinizin tepkisini ölçmek lazım. Eşiniz tepki verirse sizde ailesine, sizin gönlünüz yokken para verirken neler düşündüğünüzü gayet rahat bir şekilde anlatmış olursunuz.

yurtdışındayız şu an öyle bi harcama yapamayız ev almak istiyorum dönüşte burda o kadar çile çekiyorum gerçekten çok yorucu işim..öyle bir masrafa girsem bile benim dangoz koca elde kalan 100 lirayı bile ailesine vermenin derdine düşecek eminim

Tamam bey ne ya! Tamam bey diyecekmiş! Bunlar istiyor ki kadınların ağzı olsun dili olmasın, her şeye he desinler. O desin " tamam hanım" diye.
Siz ailenize para vermek isteseniz tepkisi ne olur?

O zaman ev ilanlarına bakmaya başla ,subliminal mesaj ver

onlara da verelim der, bunun sorunu önce kendi ailesini kayırmamak

Tamam bey ne ya! Tamam bey diyecekmiş! Bunlar istiyor ki kadınların ağzı olsun dili olmasın, her şeye he desinler. O desin " tamam hanım" diye.
Siz ailenize para vermek isteseniz tepkisi ne olur?

verelim der onların da yardımlık bi durumu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…