- Konu Sahibi Hesappasif
-
Gercekten benim annem dogulu ve cok guzel yapar icliköfte cigköfte hepsini bilir bazen o siteye bakıyoruz kadın sasırıyo bu nasıl yemek yapmıs birde internete koyuyolar diyoHep o siteden bakıyorum reklama girmesi ama elif atalardan yapıyorum hep yorumlara bakıp yapıyorum tabi
Kullanıyorum o salcalardan ama bi fark yokAntepten salca getirin internetten veya tanıdık varsa kesinlikle yemeklerinizin tadı cok degisicektir
Ayy bende doguda gelinim yemekler cok güzel ama kültürler farklı ondan begenmiyorlar galiba benimkileri :)Gercekten benim annem dogulu ve cok guzel yapar icliköfte cigköfte hepsini bilir bazen o siteye bakıyoruz kadın sasırıyo bu nasıl yemek yapmıs birde internete koyuyolar diyoyani herkesin damak zevki ama internettekiler kötü yapıyor bence göz kararı deneye deneye en iyisi
Yok ailesini cok görmüyorum zaten görüstügüümüzde de yemekleri kv yapıyor ben güzel yapamadgım icin :) eşimle büyük sorun memnuniyetsiz adamYa yorumları okuyunca şok oldum, ne kadar normalleştirmişler "Ya yemeklerin kötü oluyorsa şöyle yap" falan kimse de dememiş ki "Senin kocan bu fedakarlığı hak ediyor mu?". Bu dobralık değil kusura bakmayın bildiğin nezaketsizlik, görgüsüzlük. Az yesinler de hizmetçi tutsunlar beyefendi ve çok sevgili "dobra" ailesi sırf yemek yapmaya gelin aldılarsa. Ayıptır, benim böyle bir eşe yemek yapmak falan içimden gelmez. Yemek yapmayı bugün öğrenmezsen yarın öğrenirsin ama bu tavırlara bir nokta koymazsan eşinin ve ailesinin sana gösterdiği hizmetçi muamelesini her daim çekersin. Buna izin verme.
Yok ailesini cok görmüyorum zaten görüstügüümüzde de yemekleri kv yapıyor ben güzel yapamadgım icin :) eşimle büyük sorun memnuniyetsiz adam
Salatada sumak vazgeçilmezin kekikte et yemeklerinde çok güzel olur madem kendi yapıyor bırak kendi yapsın :)Evet bence bende el lezzeti yok yoksa nettekş tariflere uyuyorum bire bir mesele etde kekik kullanıyorum .salatada sumak kullanıyorum sogan salca kavuruyorum ama dediğiniz gibi cok küçük yapmıyorum yarın fırında bir seyler yapacaktım fırında kelebek
Bizim memlekttede dolmanın sarmanın içi kavrulmaz aynen bol salçalı,domatesli yeşillikli olur sizin yazdığınız gibi tarçın,üzüm fıstık konulmaz.Bir de bence asla internetten bakma tariflere özellikle nefis yemek tarifleri allah askına kadınlar cok kotu sarma dolma yapıyolar birde tarif paylasıyolar sarma dolma yap icine acı biber salcası domates salcası nane sarımsak sogan bir de bol eksili bir de önceden pisirme icini çiğ olsun bak bakalım eşin kötü diyebiliyor mu
Ayy bende öle yapıyorum nereliydin sen unuttum bulcam.. mersin miydi??Bizim memlekttede dolmanın sarmanın içi kavrulmaz aynen bol salçalı,domatesli yeşillikli olur sizin yazdığınız gibi tarçın,üzüm fıstık konulmaz.
Evet mersin sanırım Mersin,Adana,Hatay ve civarlarında böyle yapıyorlar dolma ve türlerini hiç fıstıklı vs yapan görmedim :) sadece tv de ve nette gördüm.Ayy bende öle yapıyorum nereliydin sen unuttum bulcam.. mersin miydi??
Biz güneydoğuluyuz ama 60 yıl önce göç etmişiz ama mutfağımız aynı.. yemekler acılı ekşili salçalı ve etli olur.. eşimin ailesi de hataylı..bende ne beğensem öğrenir dener yaparım.. valla her yöreden yemek yapıyorum ben hangisini beğenirsem..Evet mersin sanırım Mersin,Adana,Hatay ve civarlarında böyle yapıyorlar dolma ve türlerini hiç fıstıklı vs yapan görmedim :) sadece tv de ve nette gördüm.
Samimi olan insan seni kırmamak için, dünyanın en iğrenç yemeğini bile yapmış olsan, çok güzel olmuş ellerine sağlık der.Onlara göre ayıp değilmiş samimiyetenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?