Yemek beğenmeyen eş kişisi

Hep o siteden bakıyorum reklama girmesi ama elif atalardan yapıyorum hep yorumlara bakıp yapıyorum tabi
Gercekten benim annem dogulu ve cok guzel yapar icliköfte cigköfte hepsini bilir bazen o siteye bakıyoruz kadın sasırıyo bu nasıl yemek yapmıs birde internete koyuyolar diyo yani herkesin damak zevki ama internettekiler kötü yapıyor bence göz kararı deneye deneye en iyisi

Ayy bende doguda gelinim yemekler cok güzel ama kültürler farklı ondan begenmiyorlar galiba benimkileri :)

Ya yorumları okuyunca şok oldum, ne kadar normalleştirmişler "Ya yemeklerin kötü oluyorsa şöyle yap" falan kimse de dememiş ki "Senin kocan bu fedakarlığı hak ediyor mu?". Bu dobralık değil kusura bakmayın bildiğin nezaketsizlik, görgüsüzlük. Az yesinler de hizmetçi tutsunlar beyefendi ve çok sevgili "dobra" ailesi sırf yemek yapmaya gelin aldılarsa. Ayıptır, benim böyle bir eşe yemek yapmak falan içimden gelmez. Yemek yapmayı bugün öğrenmezsen yarın öğrenirsin ama bu tavırlara bir nokta koymazsan eşinin ve ailesinin sana gösterdiği hizmetçi muamelesini her daim çekersin. Buna izin verme.

Yok ailesini cok görmüyorum zaten görüstügüümüzde de yemekleri kv yapıyor ben güzel yapamadgım icin :) eşimle büyük sorun memnuniyetsiz adam

Yok ailesini cok görmüyorum zaten görüstügüümüzde de yemekleri kv yapıyor ben güzel yapamadgım icin :) eşimle büyük sorun memnuniyetsiz adam

Memnuniyetsiz değil, eşin kaba ve görgüsüz kusura bakma. Bizim hocamız anlatırdı eşimle ilk evlendiğimde eşim bir tek mercimek çorbası bilirdi 6 ay mercimek çorbası içtim ama hiç yüzüne vurmadım eline sağlık çok güzel olmuş derdim ama akşam bazen eşime söylemeden anneme gider yerdim diye. Yav bunu yapsın kabul ama senin yüzüne vurmasın, hizmetçi muamelesi yapmasın. Bunu yapıyorsa alttan alma, "Madem ben beceremiyorum buyur mutfağa geç sen yap" de.

:)) ilk evlendigimde yasadıklarım film şeridi gibi geçti gözümğn önünden yemegi begenmedi diye tartısıp sandalye fırlattıgımı biliyorum şimdide kilo aldı. Sabır canım ama severek yapman iyi olur ben bazen cok gönülsüz yemek yapıyorum tadını anlamıyorum hiç. zamanla düzelir insallah. Birde sogan kavuruyorum demişsin ya altını iyice kıs yemek kısık ateste güzel olur

tanıdığım bi kız arkadaş vardı uzaktan yemin ederim insan yumurta bilemi kıramazdı yaa suan pasta börek ne arasan yapıyo :)) öğrendi alıştı kendie güven sogan salça ygı kavuruyon yemek oluyo işte

Ben ne kadar kötü olsa da yerim. İşkembe ve türü şeyler hariç. Emek var sonuçta ama benim eşim de seçici. Arkadaşlarıma gittiğimde tabagimi bitiririm. Yazık uğraşıyor o kadar vakit harcıyor. Bu dobralik değil bence görgüsüzlük.. İnsan nezaketen de olsa uğraştın eline sağlık, bak şöyle şöyle de deneyebilirsen daha da güzel olur eminim dese ne olur ki. Anlayamıyorum bu mantiktaki insanları pat pat söyle söyle sonra karşıdaki kırılınca ay ben dobrayim deyip çekil kenara.

Aynısı siz yapın bir de bakalım dobralik onlara nasıl bir etki bırakıyor..

Salatada sumak vazgeçilmezin kekikte et yemeklerinde çok güzel olur madem kendi yapıyor bırak kendi yapsın :)

Bende bilmiyordum ilk evlendiğim sıralar
Vallahi eşim bir yıl bana kendi kultürlerini kendi yemeklerini göstererek anlatti ve o yapti ben yedim . Araya hamilelikte girince ..
Hic kirmadi beni
Şimdi de benim maşallahim var
Her yemeği pastayi keki böreği mezeyi yaparim
Ona güzel sofralar hazirlarim.

Bizim memlekttede dolmanın sarmanın içi kavrulmaz aynen bol salçalı,domatesli yeşillikli olur sizin yazdığınız gibi tarçın,üzüm fıstık konulmaz.

Ayy bende öle yapıyorum nereliydin sen unuttum bulcam.. mersin miydi??
Evet mersin sanırım Mersin,Adana,Hatay ve civarlarında böyle yapıyorlar dolma ve türlerini hiç fıstıklı vs yapan görmedim :) sadece tv de ve nette gördüm.

Evet mersin sanırım Mersin,Adana,Hatay ve civarlarında böyle yapıyorlar dolma ve türlerini hiç fıstıklı vs yapan görmedim :) sadece tv de ve nette gördüm.
Biz güneydoğuluyuz ama 60 yıl önce göç etmişiz ama mutfağımız aynı.. yemekler acılı ekşili salçalı ve etli olur.. eşimin ailesi de hataylı..bende ne beğensem öğrenir dener yaparım.. valla her yöreden yemek yapıyorum ben hangisini beğenirsem..

Ben de yemek yapmayı doğru düzgün bilmeden evlendim. Nefis Yemek Tarifleri diye bi uygulama var sayesinde herkes benden tarif alıyor yaptıkça elin de alışacak emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…