• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yemek derdi

Valla benim ki yemek yapsam havalara ucuyor. Salatayi da annesine gittikce yer cunku ben salata sevmem. Arada yalandan istersen yapayim derim gerek yok der. Corba yaparsam yemek yapmam yemek yaparsam corba yapmam.
cok az ben corbayı yemekten saymam mesela. Mutlaka yanında yemek olur.. sem dıyette sokmusun adamı:)

Yaptım yemiyo ole anladı hemen fırından ekmek istiyo

Buzdolabından çıkarıp kendi haline mi bırakıyorsunuz ekmeği? Öyle güzel olmuyor çünkü.

Tazeyken buzdolabına ya da buzluğa atıp yemekten önce tost makinesinin içine koyup bastırmadan kendi haline bırakıp ısıtmayı deneyin. İnanılmaz lezzetli oluyor öyle sanki fırından çıkar çıkmaz sıcacık almışsınız gibi oluyor tadı.

Buzdolabından çıkarıp kendi haline mi bırakıyorsunuz ekmeği? Öyle güzel olmuyor çünkü.

Tazeyken buzdolabına ya da buzluğa atıp yemekten önce tost makinesinin içine koyup bastırmadan kendi haline bırakıp ısıtmayı deneyin. İnanılmaz lezzetli oluyor öyle sanki fırından çıkar çıkmaz sıcacık almışsınız gibi oluyor tadı.
Valla bastirincada guzel oluyo.. ohh yanina salcali bi yemek bandur bandir ye sicak sicak :))

:))allah iyiligini versin guldurdun beni.demi ama hangi yemegin bu kadar cesidi var
Aynen valla:) ya bibtostnatik diye bi mejan vardi kuzeninle giderdik.. ama ablam nasil tost yapiyolar parmak yersin.. kebap yemeye gitmezdik tost yiycez diye..her turlu salata mevcut acisi tursusu muazzam bi yerdi:) gece gece aciktim galiba..yarin sabah tost yapcam kesin :)))

Israr edip kendı bildiğiniz gibi yapın ne diyebilir ki size bunun için bir zarar vermeyecekse bu işi bi düzene sokmanız lazım

Çok kötü...
Ekmeği at yenisini al diyen birine ne denirki?!
Zıkkım yesin,hadsizlik bu.

Benim de her akşam 2 veya üç çeşit yemeğim olur, salata her gün olmaz.pilavda ikisini de severiz,kilo sorunumuz da yok.
Eşim sorun etmez zaten bişeyi,bazen tek yumurta,menemen,makarna filan olsa da laf etmemiştir.

Adım hıdır,elimden gelen budur deyip resti çekin derim.

Aynı gün hem bulgur pilavı hem pirinç pilavı isteyen bir adam...
Mantıklı mı bu Allahaşkına?

Ah ekmeği at demesi zaten:KK43::KK12::sinirli:

Evlilikteki prensibim: yüz verme tepene çıkmasın. Bugün salata çorba pilav yapayım yarın o da yetmez yanına tatlı ister. Ayrıca ben dünyaya ona yemek pisirmek için de gelmedim. Erkek milletini kafanızı çıkarmayın bu şekilde derim.
Bizde çocuk var onun için öncelik kizimdir. Ona göre sağlıklı tarifler sebze, et falan pisiririm. Asla o kadar çeşit de yapmam eşim de bu pisenlerden beğendiğini yer. Begenmezse peynir ekmek yer. Dünyaya yemek yemeye gelmedik sonuçta di mi?

Yemek seçen adamla çok zor cidden, Allah sabır versin. Benimki önüne sadece salata da koysam ses etmez, eline sağlık der. Tek çeşit yapıyorum ben akşamları.. Taze fasulye mesela.. Ya da tavuklu pilav gibi..

bana diyo ki her akşam hembulgur hem prinç yap diyo

Akıl vermemiz gereken kişi sen değilsin, kocan. Keşke böyle kiloyla falan satılan bir şey olsa da verebilsem, zira baya ihtiyacı var gibi görünüyor. Az yesin de kendine hizmetçi tutsun, şımartmayın şunları bu kadar.

Back
X