- Konu Sahibi dr_patoloji
-
Anlatiminda ev hanimi modu vardi, bu detaylari konuda belirtseydin mademEvet sizde haklısınız eşimden sadece onbeş dakka önce işten döndüğüm için hazırlayamadığım için bütün gün tek ayağımın üstünde döndüğüm için evi organize etmeye fırsat bulamayan benim suçlu sorun çıkarmadan yaşayamıyorum haklı adamcağız.
Buyutup napacan gozlerimizi mi kanatacaksin normal yaz iste ayolkızlarrr yardım edin konu acmak istemiyorum
yazı stilimi büyütmek istiyorm ama üstteki tusları kullanıyorum olmuyo nasıl yapıcam yardım edermisinizzzzzz
Aynen o huzursuz ben huzursuz çocuk perişan çekip gidemiyorum da mal gibi kaldım ortadayemek bahane bence sizin evliliğinizde
senin de dediğin gibi eşin mutsuz seni de huzursuz ediyor
Aynen o huzursuz ben huzursuz çocuk perişan çekip gidemiyorum da mal gibi kaldım ortada
Sitenin adını verde bakalimkızlar harika bir site buldum süper tarifler veriyorlar hatta üyelerine çilişle hediyelerde var bi göz atın derim.
Bakin ben butun konularinizi okudum ve size hak verdigim bolumler de olmasina ragmen cogunlukla sizi haksiz buldugumu soyluyorum uzulerek. Bizzat kendimden ornek veriyorum biraz benziyor cunku durumlarimiz.ben 21 yasinda evlendim ve suan 7 bucuk aylik evliyim. Biz esimle seevgililik nisanlilik doneminde hep uzaktik hic basbasa bile kalmadik bir gun bile yani. Daha sonra evlendik ben cok bunaliyordum ilk zamanlar cunku evliligin sorumluluklarini kaldiramiyordum. Her gun esimle kavga etmeye yer arardim. Ama kusunce bile yatakta arkami donmedim. Yatakta hic bir zaman küs olmadik. Yemek konusuna gelince ben bekarken hep annem yemek yapardi hic sevmezdim yemek yapmayi falan ama evlenince esim surekli dort dortluk sofra istiyordu bende sinirlenirdim ama yinede sofraya hep sevdigi seylerden koyardim. Bazen yeni seyler denedigimde yemege bakip suratini asar ama olsun kavga cikarmaya gerek yok. Ben de susarim ya da bir iki laf ederim uzatmam. Ama neyseki bu huyunu artik birakti cunku konusarak yavas yavas hallettik. Diger bir konu cinsellik. Maalesef ayni durumdayiz esim erken bosaliyor ve ben bosalmiyorum tabi ki o sirada. Ama yinede bunu esime ''beceriksizlik" olarak yansitmiyorum. Ya da sogumuyorum ondan. Cok istekli oldugum soylenemez ama yinede esime surekli yanaşan ben oluyorum ve gecen bir konuda yazdiginiz gibi (kendinizi h.kadini gibi ediyormussunuz) dusunmuyorum ve esimi bu sekilde ezmek istemiyorum. Bakin siz gercekten esinizi cok kucumsuyorsunuz ve cok sabirsiz birisiniz. Bence anneniz sizi el bebek gül bebek buyutmus ve simartmis siz de evlilikte de aynisi olsun istiyorsunuz. Esiniz komutanmis gurur duyulacak bir gorev ve gercekten hele ki bu zamanlarda ona destek olmalisiniz. Aksam 6 da eve geliyorsunuz. Bakici yemeginizi yapmis oluyor, 15 gunde bir temizlikci geliyor, esiniz kendi camasirini yikiyormus utuluyormus, cocuguna karsi cok ilgiliymis. Daha ne istiyorsunuz anlamiyorum. Isinizin stresini esinizde aramayin. Erken bosaliyor horluyor diye yatak ayiriyorsaniz yarin oburgun allah korusun esiniz herhangi bir sakatlik gecirse ona bakmazsiniz sanirim. Sunu da unutmayin erkekler düzdür. Bizler gibi ince dusunmezler ve kadinlari tarafindan yuceltilmek isterler. Siz ezilin erkeginizi yuceltin demiyorum ama esinize biraz saygi duyun. Lutfen birazcik sımarikligi birakin. Evliligin ciddiyetini fark edin. Esiniz yemek yemedi diye buraya yazip da sonra destek toplayip da iyice dolmayin esinize karsi. Oturun ve ikinizde eskiden olan komik anilarinizi anlatin. Yavas yavas olur her sey. Bir anda duzelmez ufak ufak cozun ve o sinir probleminiz icin bir an once cozum yolu arayin. Biraz sert olabilir yazdiklarim kusura bakmayin sadece aslinda birbirinizi sevdiginizi fark ettigim icin bu kadar yazdim. Esiniz belki belli etmiyor umursamiyor gibi ama inanin benim esim de oyle ama guzellikle konusunca aslında beni cok umursadigini fark etmistim.Gerçekten bezdim hergün huzursuzluk gırla gidiyor, ben bu olayın üstüne sessizce içeride ağlamaya başladım o ise umurunda değil dün gece nöbetçiydi şimdi koltukta sızdı evliliğimizin sorunlarında bile ven tek başımayım o bana güven ve sıcaklık vermiyor bahaneside benim Ona sevgi göstermememmiş
Ben de görüntüsünü sevmedigim ya da tadını sevmedigim yiyeceklerden yapılan yemekleri yemem. Annem yapsa dahi yemem, tadına da bakmam. Annemi sevmiyorum demek degil ki bu, seviyorum ama o yemekle muhattap olmak sanki bütün keyfimi kaçırıyor benim. O yüzden esinize fazla yüklenmeyin. En olmadı dışarıdan alıp gelsin bazı günler, siz de kendi sevdiginiz yemeği yapın herkes istedigini yesin.
O degil de zaten bakicisi yemek yapiyormus. Alisverisi yapip bakiciya verin listeyi yapsin kadin bi yemek icin ne kadar uzuyorlar birbirlerini yazik yaPazar gunleri kendinizi planlamaya ayirin.
Haftanin her gunu icin ne yiyeceginizi liste halinde cikartin, yemekleri o secsin. Sonra gidip o yemek listesi icin alisverisinizi yapin. Boylece sadece isten geldiginizde yapacaginiz yemekle ugrasirsiniz ne yapayim ne malzeme var derdiyle ugrasmazsiniz ayrica yemeyecegi menuler olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?