yemek derdinden gerçekten bezdim

Eski konularınıza baktım da, gerçekten fevri anlayışsız ve bencil birisiniz, sadece tüm olayları kendi pencerenizden değerlendiriyorsunuz, eşinizin yerinde olsam arkama bakmadan giderdim..

herkes eski konularınız diyince ben de bir göz attım..sizin sorununuz yemekle bitmez ki..
başta cinsellik olmak üzere çooookkk fazla sorununuz var.yemek ne ki..

kızlarrr yardım edin konu acmak istemiyorum

yazı stilimi büyütmek istiyorm ama üstteki tusları kullanıyorum olmuyo nasıl yapıcam yardım edermisinizzzzzz

Anlatiminda ev hanimi modu vardi, bu detaylari konuda belirtseydin madem

yemek bahane bence sizin evliliğinizde
senin de dediğin gibi eşin mutsuz seni de huzursuz ediyor

Aynen o huzursuz ben huzursuz çocuk perişan çekip gidemiyorum da mal gibi kaldım ortada

Iyi de niye cekiyonuz anlamadım...calışıyosunuz zaten...maddi durumunuzla kendinizi ve cocugunuzu cok rahat idare edebilirsiniz...sizin bosanmaniz cocugu etkilemek zorunda degil...iyi bi babaysa zaten cocuk da etkilenmez...

ben olsam sadece kizima ve kendime yemek pisirirdim,bundan sonra her gun git disarida ye senin zevkine gore her gun ayri tarif bulamam derdim. benim esim de sarimsak sevmez ve bir suru seyi, mesela gecen bi yemek pisirmistim yemegin tadini da bi gidim sarimsak veriyo zaten, tadi bile zor geliyo ağiza. bunda sarimsak mi var dedi, yarim rendeledim dedim yemeği bitirmeyip surat asti. canim burnumda sana her gun ozel menu mu hazirlicam git disarida ye gel bundan sonra, sofranin bereketini kacirdin diye tersledim. suratini asip mutfakta biseyler hazirlayip calisma odasina kapandi orda uyudu. ben de rahat rahat yiyip gittim yataga yayildim uyudum. isterse kiyameti koparsin umrumda olmaz hic.sen de oyle yap. demiyo ki bu kadin calisiyo yemek yapiyo hamile hamile.

bi de siz gercekten doktor musunuz, maasiniz sizin ve cocugun hayatini rahatca karsilar neden bosanmiyosnuz? hani ele avuca bakmiyosunuz, maasiniz asgari degil, mutsuz bi evlilik yapiyosunuz.. anlamiyorum bosanmamaya sebep nedir cocuk demeyin ona yazik su an... kizim stressiz buyusun diye ben bosanirdim.

kızlar harika bir site buldum süper tarifler veriyorlar hatta üyelerine çilişle hediyelerde var bi göz atın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakin ben butun konularinizi okudum ve size hak verdigim bolumler de olmasina ragmen cogunlukla sizi haksiz buldugumu soyluyorum uzulerek. Bizzat kendimden ornek veriyorum biraz benziyor cunku durumlarimiz.ben 21 yasinda evlendim ve suan 7 bucuk aylik evliyim. Biz esimle seevgililik nisanlilik doneminde hep uzaktik hic basbasa bile kalmadik bir gun bile yani. Daha sonra evlendik ben cok bunaliyordum ilk zamanlar cunku evliligin sorumluluklarini kaldiramiyordum. Her gun esimle kavga etmeye yer arardim. Ama kusunce bile yatakta arkami donmedim. Yatakta hic bir zaman küs olmadik. Yemek konusuna gelince ben bekarken hep annem yemek yapardi hic sevmezdim yemek yapmayi falan ama evlenince esim surekli dort dortluk sofra istiyordu bende sinirlenirdim ama yinede sofraya hep sevdigi seylerden koyardim. Bazen yeni seyler denedigimde yemege bakip suratini asar ama olsun kavga cikarmaya gerek yok. Ben de susarim ya da bir iki laf ederim uzatmam. Ama neyseki bu huyunu artik birakti cunku konusarak yavas yavas hallettik. Diger bir konu cinsellik. Maalesef ayni durumdayiz esim erken bosaliyor ve ben bosalmiyorum tabi ki o sirada. Ama yinede bunu esime ''beceriksizlik" olarak yansitmiyorum. Ya da sogumuyorum ondan. Cok istekli oldugum soylenemez ama yinede esime surekli yanaşan ben oluyorum ve gecen bir konuda yazdiginiz gibi (kendinizi h.kadini gibi ediyormussunuz) dusunmuyorum ve esimi bu sekilde ezmek istemiyorum. Bakin siz gercekten esinizi cok kucumsuyorsunuz ve cok sabirsiz birisiniz. Bence anneniz sizi el bebek gül bebek buyutmus ve simartmis siz de evlilikte de aynisi olsun istiyorsunuz. Esiniz komutanmis gurur duyulacak bir gorev ve gercekten hele ki bu zamanlarda ona destek olmalisiniz. Aksam 6 da eve geliyorsunuz. Bakici yemeginizi yapmis oluyor, 15 gunde bir temizlikci geliyor, esiniz kendi camasirini yikiyormus utuluyormus, cocuguna karsi cok ilgiliymis. Daha ne istiyorsunuz anlamiyorum. Isinizin stresini esinizde aramayin. Erken bosaliyor horluyor diye yatak ayiriyorsaniz yarin oburgun allah korusun esiniz herhangi bir sakatlik gecirse ona bakmazsiniz sanirim. Sunu da unutmayin erkekler düzdür. Bizler gibi ince dusunmezler ve kadinlari tarafindan yuceltilmek isterler. Siz ezilin erkeginizi yuceltin demiyorum ama esinize biraz saygi duyun. Lutfen birazcik sımarikligi birakin. Evliligin ciddiyetini fark edin. Esiniz yemek yemedi diye buraya yazip da sonra destek toplayip da iyice dolmayin esinize karsi. Oturun ve ikinizde eskiden olan komik anilarinizi anlatin. Yavas yavas olur her sey. Bir anda duzelmez ufak ufak cozun ve o sinir probleminiz icin bir an once cozum yolu arayin. Biraz sert olabilir yazdiklarim kusura bakmayin sadece aslinda birbirinizi sevdiginizi fark ettigim icin bu kadar yazdim. Esiniz belki belli etmiyor umursamiyor gibi ama inanin benim esim de oyle ama guzellikle konusunca aslında beni cok umursadigini fark etmistim.

Aynen yiyemem ben de, çocuklar benim gibi olmasın diye denemek istedim bir kaç kere, pek işe yaramadı.

Pazar gunleri kendinizi planlamaya ayirin.

Haftanin her gunu icin ne yiyeceginizi liste halinde cikartin, yemekleri o secsin. Sonra gidip o yemek listesi icin alisverisinizi yapin. Boylece sadece isten geldiginizde yapacaginiz yemekle ugrasirsiniz ne yapayim ne malzeme var derdiyle ugrasmazsiniz ayrica yemeyecegi menuler olmaz.

okurken aklımdan geçen "zıkkım yesin"

yumurta süt yoğurt tereyağı yememekten adamda kafa kalmamış. ben tüm gün bu saydıklarınla besleniyorum. başka geriye yenecek ne kalıyor ki?

zıkkım yesin

Her şeyi yiyen, en azından deneyen biri olarak yemek seçen insanlara sinir olurum. Özellikle yumurta yemem, domates yemem, soğan kokar, sarımsak bilmem ne durumlarına. Eşim de böyle görüntüyü sevmediyse tadına dahi baktıramam ama başka bir şey de yapmam. Yerse kendi bilir, yemezse yumurta kırar.

bu evliligi neden hala devam.ettirmeye calisiyorsunuz kendi ayaklari uzerinde duran kadinsiniz iyi bir mesleginiz var. kendinize bir düzen kurabilirsiniz. onceki konulariniza dun aksam biraz okudum hep bosanmaktan bahsetmissiniz mutlu degilsiniz iste evlilikte olmuyorsa olmuyor. esinizin gunahini almayayim ama pek sizi sevdigini dusunmuyorum tabi esinizin icinden geceni bilemem ama ben boyle hissettim.

O degil de zaten bakicisi yemek yapiyormus. Alisverisi yapip bakiciya verin listeyi yapsin kadin bi yemek icin ne kadar uzuyorlar birbirlerini yazik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…