yemek ısmarlama ve sonrasında başıma gelenler

diğer arkadaşları da çağırdık, özel buluşup gitmedik. yanlış anlaşılabilirmiş, haklısınız.
Eşinin sizi o şekilde gördüğünü ve düşeceğiniz durumu düşünürseniz hiç hoş olmazdı.
istediğiniz kadar diğer arkadaşlarda gelecekti, pahalı diye gelmediler desenizde inandıramazdınız

Yemek dediğim özel bir şey değil, pahalı da birçok kişiye göre normal, alt taraf pasthane hatta. yirmi dk yiyip geliyoruz. İş yeninin yanı başı. Öyle düşünmedim, haklı olabilirsinz, daha önce çalıştığım iş yerinde de giderdik, dediğim gibi öyle ahım şahım bir şey yok.

+1
Neden bi de hediye kitap seti falan aldınız ki bir dahaki sefere de siz oderdiniz yemeği olur biterdi. Simdi boyle yalnız yemege çıkmalar üzerine hediye almalar falan cok yanlış anlamaya açık olmuş. Yukarıda açıklamasını yaptınız biliyorum okudum anladım ama cataspatas in da dediği gibi bir dedikodu çıksa hoş olmayacak

Öyle yapacaktım zaten, biz gidince bu gelmedi o gün. ben de tekrar yemeğe gitmek istemedim onunla. Kapatalım konuyu dedim. Benim gözüm de kapandı. Bir daha niye onunla gitmek zorunda kalayım ki...

Bir sürü yanlış var eminim yazılmıştır... Hiçbirşey yapmayın uzak durun

Adam kendini birsey zannediyor. Patron yalakaligı ve yaaa..klısıgla biryerlere gelebilecegini zanneden alt tarafi 3 kurus maasi var,karsisindakini ezmeye çalışan yuksek ihtimalle tipsiz,kendini kodoman zanneden birazcik isyerindeki konumu yüksek bir ukala alt tarafi. Takmaya degmez bence. Haddini bi dahakine bildirirsin. Seni ne zannetti gariban falan mi
Maasimi alinca gideriz demekte ne var anlayamadim.
Kendisinin kiyipta senelerdir alamadığı marka bir ayakkabıya maaşının yarisini veriyorsundur eminim.
Böyle budalalar hicbirseyden anlamaz. Jest ki yapti yani akli sıra sana
Cikma bir daha onunla yemege toplu gidilmiyorsa
Zaten isyerindeki herkes cimriymis baksana gitmiyorlar bir ogle yemegine
Sen kendi kafana gore takıl
O gerizekaliyla da konusma

Çok yanlışınız var. Adam parayı ödedi diye kitap almak, tek olarak bir beyle yemek yemek, maaş alınca yemeğe gideriz demek.. Sizi anlıyorum bazı ortamlar bunu kaldırır ama nadirdir. İnsanlar düşündüğünüz gibi iyi niyetli değil. Normalde yanlış değil ama yanlış işte. Anlatamadım ama işte öyle

Hepimiz birlikte giderken gelseydi zaten almayacaktım. Ben kimseye birlikte gidelim demedim, ben giderim tek başıma dedim, oraya gittiğimde tek giderim zaten. Diğerleri ile birlikte gidecektik işleri bitmedi. Biz de herkesin öğle arası aynı anda olmuyor. Yemeğe çıkma dediğim buluşma değil. Öğle yemeği kısaca, hani kurumun kantininde yemekhanesinde yenen cinsten. Özel bir şey değil. Hediye dediğim de yemek fiyatından 5 10 lira fazlaydı. Ahım şahım bir şey yok. Bir daha onunla yemeğe çıkmamak için kısaca.

Son düzenleme:
yok daha lokantada adamın üstüne atllandığı fantezisi canlanıyor herhalde kafasında..
ben de 150 tane erkekle çalışıyorum ve 3 kadınız iş yerinde. Biz de yemeğe çıkıyoruz mühendis kadrosu mesela ama totosu yemeyen bizle yemeğe geldiği halde eşine erkek erkeğe yemeğe gittiklerini söylüyor. Hem kendileri zavallı hem de eşleri sanki onların tipsiz kocalarını çalacağız. Sanki kötü bir şey yapıyoruz, sinirleniyorum ve GELMEYİN yemeğe diyorum ama dinlemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…