yemek ısmarlama ve sonrasında başıma gelenler

Siz bu kadar normal buluyorsanız ,yollayın kocanızı herkesle her yere
Biz işyerinde yemek yediğimiz zaman karışık yani evli bekar vs yiyoruz. Diyelim ki yemek kötü, yakınlarda bir yerde yemek yeriz ekip arkadaşlarımla. Evli elemanımda vardı bekarda.. Ben dikkatli olduğumdan bir beyle tek gitmem. Gereksiz dedikodu olmasın diye. Evli yada bekar insanlar bu tarz yemek yiyor. Gayet normal. Düşünün eşiniz ofiste çalışıyor ve bir lokanta ile anlaşılmış. O gün ofiste birkaç kişi gelmemiş. Bir bayan çalışma arkadaşı ve o var onunla Yemek yiyemez mi?

Ben hiçbirzaman karışmadım eşimde herzaman iş arkadaşlarıyla giderdi benide arar çağırırlardı ve hepinide çok severdim
ben sadece tek başınıza gitmeyin yazdım konu sahibine

Ben hiçbirzaman karışmadım eşimde herzaman iş arkadaşlarıyla giderdi benide arar çağırırlardı ve hepinide çok severdim
ben sadece tek başınıza gitmeyin yazdım konu sahibine
O zaman yanlış anlaşılma oldu taraflar arası. Ben de tek gitmeyi zorunlu durum yoksa tercih etmiyorum. Geri kafalı, boşboğaz insanlar yüzünden. Ama gidenlere de ne konuşurum ne konuştururum.

Kusura bakmayın o zaman yorum yapmadim

O zaman yanlış anlaşılma oldu taraflar arası. Ben de tek gitmeyi zorunlu durum yoksa tercih etmiyorum. Geri kafalı, boşboğaz insanlar yüzünden. Ama gidenlere de ne konuşurum ne konuştururum.
Tekte gidebilir o da sorun değil ,bazen eğitime gidiyorlar ikili grup olarakta
ortalık artık kötü konu sahibi yanlış anlaşılabilir diye onu bu konuda uyardım

evliyim ve eşimin bekar yada evli bir kadınla öyle yemeği yemesi beni rahatsız ederdi. diğerleri gelmezse ortaya öyle bir hal çıkarsa iptal ederdim.

Y yaprak4r sanırım yaşınız genç.
İş hayatında her türlü insanla birlikte çalışıyoruz, herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.
Art niyetlisi ,fırsat kollayanı, fesadı, cimrisi vb ne ararsanız var, iyi insanlar yok mu? Var tabii.
Çevrenizi gözlemleyin,düşünmeden konuşmayın,insanlara maddi durumunuz başta olmak üzere özelinizle ilgili bilgi vermeyin.
Hangi gerekçeyle olursa olsun evli bir adama şahsi olarak hediye de almayın.
Bahsi geçen iş arkadaşınızdan da uzak durun.

Maddi durumumu açıkladığımı nereden çıkardınız? Maaşı alınca gideceğim dedim. O hafta arkadaşlarla hep başka yerlerde yedik.
Maaştan sonra gideriz ne demek peki. Çok param var maaş yatsın daha çok olsun demek mi şu an sıkışığım maaş yatınca gitsek daha iyi olur demek mi? Bana birisi maaştan sonra dese hemen aklıma maddi anlamda şu an sıkıntılı olduğu geliyor. Başka ne çağrıştırıyor. O kişi de bunu anlamış ki epey espri yapmış üzerinizden

Sen niye bu kadar taktın bu adamı kafaya?
Hem ben olsam evli biriyle yemeğe çıkmam kezbanlıksa kezbanlık başka insanlarda olsa ok da yalnız niye çıkayım elin adamıyla ya?
Gider kendim yerim
Millette ne meraklı .sonrada ay bana asıldı falan diyorsunuz.mesafeli durursan başın belaya girmez.ayrıca kitap almalar vs ne alaka.adam yemek ısmarlamış sadece altında kalmayayım diye çırpınacak bir durum yok.pahalı restoran dediğin yerde kaç tl olabilir ki bir yemek ?abartmayın..

Bide konu sahibesi yorum yazanların yarısını azarlamış . Madem yorumları beğenmeyince azarlayacaksınız neden konu açarsınız ki

evliyim evli olan diğer arkadaslarla da birliktr yemek yemisligimiz varm basbasa gittigim var mi hatirlamiyorum ama 2 erkek tek kadin olarak gittigimi hatirliyorum. böyle yazınca tuhaf olabilir ama zaten ayni anda ayni yere gidiyorsun. tepsini alip yan masaya gecmek yada gormeden gecmek falan olmuyor mecbur birlikte yiyorsun. ama benim is arkadaslarim gayet ustruplu nerde je konusacagini nasil davranacagini bilen insanlardi. aksi davrananla fazla muhatap olmuyorum zaten.

sizin arkadasinizin da neden bu sekilde davrandigini bile anlamadim ama hadsiz kesinlikle. aklinca flortoz olmaya mi calisiyor nedir. sahiplenici davranarak tavlamaya falan mi calisiyor acaba. resmi davranmaya devam edin

Evli ve çalışan bir kadın olarak evli erkekle başbaşa yemeğe çıkmayı uygun bulmuyorum.Ve o hesabı ödedi diye yarın yine geliriz demeniz ise hiç hoş değil.Demekki adam da hoş karşılamadıki kabul etmemiş ve siz bunun üzerine gidip hediye alıyorsunuz ne alaka.
Ve bunu normal karşılayan kadınlar eşiniz bir akşam elinde kitapla geliyor bunu arada gittiğim iş yerinde ki bir arkadaş almış dünde baş başa yemeğe çıkmıştık dediğinde yine normal karşılarmıydınız yoksa içinize kurt düşermiydi??
Konu Sahibi art niyetli olmayabilir fakat bazı şeyleri düşünmesi ve dikkat etmesi gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…