Niye siz yemeğe çıktığınız herkesle sevgili olma hayali mi kuruyorsunuz?
Densiz işgüzar bir herif. Trip yapmayın ama çok da konuşup etmeyin derim.
Biz işyerinde yemek yediğimiz zaman karışık yani evli bekar vs yiyoruz. Diyelim ki yemek kötü, yakınlarda bir yerde yemek yeriz ekip arkadaşlarımla. Evli elemanımda vardı bekarda.. Ben dikkatli olduğumdan bir beyle tek gitmem. Gereksiz dedikodu olmasın diye. Evli yada bekar insanlar bu tarz yemek yiyor. Gayet normal. Düşünün eşiniz ofiste çalışıyor ve bir lokanta ile anlaşılmış. O gün ofiste birkaç kişi gelmemiş. Bir bayan çalışma arkadaşı ve o var onunla Yemek yiyemez mi?Siz bu kadar normal buluyorsanız ,yollayın kocanızı herkesle her yere
Ben hiçbirzaman karışmadım eşimde herzaman iş arkadaşlarıyla giderdi benide arar çağırırlardı ve hepinide çok severdimBiz işyerinde yemek yediğimiz zaman karışık yani evli bekar vs yiyoruz. Diyelim ki yemek kötü, yakınlarda bir yerde yemek yeriz ekip arkadaşlarımla. Evli elemanımda vardı bekarda.. Ben dikkatli olduğumdan bir beyle tek gitmem. Gereksiz dedikodu olmasın diye. Evli yada bekar insanlar bu tarz yemek yiyor. Gayet normal. Düşünğn eşiniz ofiste çalışıyor ve bir lokanta ile anlaşılmış. O gün ofiste birkaç kişi gelmemiş. Bir bayan çalışma arkadaşı ve o var onunla Yemek yiyemez mi?
Ay sizin üslupta İstanbul hanımefendisi üslubu sanki allahım yahiç çalışmamış herhalde boşver.
üslupta felaket zaten.
ban yemeye değmez.
O zaman yanlış anlaşılma oldu taraflar arası. Ben de tek gitmeyi zorunlu durum yoksa tercih etmiyorum. Geri kafalı, boşboğaz insanlar yüzünden. Ama gidenlere de ne konuşurum ne konuştururum.Ben hiçbirzaman karışmadım eşimde herzaman iş arkadaşlarıyla giderdi benide arar çağırırlardı ve hepinide çok severdim
ben sadece tek başınıza gitmeyin yazdım konu sahibine
Kusura bakmayın o zaman yorum yapmadimBen kimseye birlikte gidelim demedim, bilmeden konuşmayın. çevredeki restoranları konuşuyorduk laf arasında anlattım, gittiğim yerleri. Biz de en fazla 3-4 kişi yemeğe çıkabiliyor aynı anda. Diğer arkadaş işi bitmediğinden gelmedi. İkimiz kaldık, zorunluluktan, o da sizin bahsettiğiniz yere gidelim dedi. Bu kadar.
Tekte gidebilir o da sorun değil ,bazen eğitime gidiyorlar ikili grup olaraktaO zaman yanlış anlaşılma oldu taraflar arası. Ben de tek gitmeyi zorunlu durum yoksa tercih etmiyorum. Geri kafalı, boşboğaz insanlar yüzünden. Ama gidenlere de ne konuşurum ne konuştururum.
Maaştan sonra gideriz ne demek peki. Çok param var maaş yatsın daha çok olsun demek mi şu an sıkışığım maaş yatınca gitsek daha iyi olur demek mi? Bana birisi maaştan sonra dese hemen aklıma maddi anlamda şu an sıkıntılı olduğu geliyor. Başka ne çağrıştırıyor. O kişi de bunu anlamış ki epey espri yapmış üzerinizdenMaddi durumumu açıkladığımı nereden çıkardınız? Maaşı alınca gideceğim dedim. O hafta arkadaşlarla hep başka yerlerde yedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?