• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek ısmarlama ve sonrasında başıma gelenler

Adamdan çok negatif elektrik aldım.
Yok maddi durumunun iyi olmadığını düşündüm bilmem ne. Siz de mesafenizi koyamamışsınız ama. Mesele yemek değil ben hep erkeklerle yiyorum. İş hayatını bilmeyen tiplerin laflarına aldırmayın. Ama maaşı alınca şuraya götürürüm vs samimiyetiniz olmayan bir adam için aşırı olmuş. Kitap hediyesi de öyle. Bir dahaki sefere ben öderim derdiniz geçerdi. Lütfen daha faza trip atmayın bu adamın "bana zaafı var ondan trip atıyor" diye düşünmesi ve insanlara yansıtması çok olası.

Benim calistigim sirketler disinda tum isyerleri yemege haremlik/selamlik cikiyor galiba, ben hep ahlaksiz sirketleri buluyorum :KK70:
Bizde evli bekar genç yasli birebir toplu kadın erkek ayırt etmeden yemeğe çıkıyoruz is yerinde. Niye bu kadar garipsenmis bu konu hiç anlamadım. Sadece konu sahibinin kitap hediyesi gereksiz olmuş bu konuda benim tek takıldıgım yer burası o da altta kalmak istemediği için almış. Çok önemli degil.

Benim anlamadığım evli adamla yemeğe çıkmışsınız ok hani iş arkadaşı.
2. kez ben ısmarlayacağım diye yemeğe niye çıkmak için tekrar ısrar ediyorsunuz ? Olmadı bir de kitap seti hediye etmişsiniz.
Bunu bir erkek yapsa hemen yanlış anlaşılır.
Konuyu ben mi yanlış anladım bilmiyorum .
Ayrıca çok fazla iyi mekan pahalı mekan dediğiniz için çevreniz ihtiyacınız olduğunu düşünebilir.

Ben olsam bir daha asla muhattap bile olmam , selam verirse resmi bir şekilde selamını alırım o kadar. Ay Allah’ın kalası o kim oluyorda yok sana ek iş ayarlayalım falan deme cüretinde bulunuyor. İşte böyle karaktersiz adamlar 1 kere hesap ödeyince bile abuk subuk triplere giriyorlar kafada ne kuruyorlarsa. Çalışan kariyerli kadınların en dikkat etmesi gereken şey nedir biliyormusun bu tarz laf çıkarabilecek zevzekler.

Yanlış olan evli bir adamın sizin hesabınızı ödemesi buna müsaade etmeyecektiniz, siz basit ve parasız konumuna düşmüşsün üz, öyle olmadığınız halde,
Adam bundan faydalanıp alay etmiş sizi küçük düşürmüş, orası üni değil bir iş yeri

İyi olmuş size.cok samimiymişsiniz gibi neyinize getek yemepe cıkaimak.yok kitap seti almak.. normal bence adamın yaptiği

Ben kitap almazdim. Hediye olarak. Dogum gunu degil bir sey degil. Bir alaka goremedim. O odediyse de kabul etmez yari yariya olsun o zaman der parayi verirdim.
Neyse adam kendini nimetten saymis. Siz de ona gore mesafe koyarsiniz artik.

Ben konu sahibin kesinlikle art niyetli olduğunu düşünmüyorum yanlış anlaşılacağı belli ki aklına gelmemiş ama biri adamın eşine ufacık çıtlatsa al başına belayı :işsiz: olaylar yanlış anlaşılmaya çok müsait. Adamla da bence mesafenizi koyun hadsiz bir adammış...

Ben kendimi rahat bir insan olarak bilirim , evli arkadaşlarımla yemeğe gidip kahve içtiğim de olmuştur ama eşleriyle mutlaka tanışıklığım var ve o sırada eşlerinde mutlaka haberi olur , ben bile arada sırada iş yerime gelen bir adamla yemeğe gitmem , hesabı ödese bile ertesi gün gene gelelim ben öderim demem , asla ve asla da hediye almam , çok gereksiz olmuş ..

Eşim arkadaşıyla yemeğe de gidebilir, çaya da. İş yerinde günde 8 saat Yanyana çalıştığı kişiyle bir şey olacaksa her türlü olur zaten, aradaki yarım saatlik yemeğe ihtiyaç yok. İnsanlar evlenince neden fanusta gibi davranılıyor anlayamıyorum???

Arkadaşlar konu sahibine 'oh sana iyi olmuş, haketmişsin' şeklinde yorum yapıp yüklenmeyin, yazıktır.
Hiç mi genç olmadınız?
Hiç mi hata yapmadınız?
Veya hiç mi iyi niyetinizin suistimal edildiği durumlar yaşamadınız?
Bazen basireti bağlanır insanın, bazen düşünemez, bazen herkesi kendi gibi zanneder,velhasılı kelam;
insan adı üstünde beşer şaşar.
Kızcağız zaten üzülmüş, yol gösterin ki bir daha aynı sıkıntıları yaşamasın.

gereksiz bir samimiyete girmişsiniz. kitap almak falan çok gereksiz olmuş. size yemek ısmarlaması durumun kötü falan demesindeki amaç da farklı olabilir. sizinle farklı bir ilişki düşünebilir gibi geldi bana. ama biz normal arkadaşız falan demeyin. daha doğru düzgün tanımadığınız biri.hadi 10 yıllık arkadaşın olur da anlarım yani. erkekler hiç masum değil. biraz samimi davrandığında acaba bir iş çıkar mı diye düşünüyorlar. malesef böyle.

Oyle yada boyle yemege gidilmis adam hesabi odemis niye bu kadar ustunde durdunuz ki ben olsam kesene bereket der geceredim baska bir ortam olursa da ben oderdim kitap almak falan sacma olmus zaten, altta kalmayacagim diye gereksiz masraf yapmisiniz...
Adam da saglam pabuc degilmis belli olmus iste

İs arkadasinizla yemek konusundaki gereksiz iletisiminiz seviyeyi dusuruyor bence. Kitap almaniz falan. Burasi anonim kimliklerle ozgurce fikirlerimizi yazabilecegimiz bir yer. Siz de bunun farkindaligiyla yazdinjz. Oyle demeyin boyle demeyin anlamsiz. Bence sen evli is arkadaslarinla biraz daha mesafeli ol.

Eşim arkadaşıyla yemeğe de gidebilir, çaya da. İş yerinde günde 8 saat Yanyana çalıştığı kişiyle bir şey olacaksa her türlü olur zaten, aradaki yarım saatlik yemeğe ihtiyaç yok. İnsanlar evlenince neden fanusta gibi davranılıyor anlayamıyorum???
Konu sahibinde öyle düşünmüş ama sonrası dert olup buraya konu açmış

Şimdi beni yanlış anlamayın siz art niyetlisiniz demiyorum. Ama dışarıdan bir göz olarak .. duysam ki eşim iş yerinden bir hanım arkadaşıyla pahalı bir restorana gitmiş hesabı kendisi ödemiş, sonra o hanım arkadaşı da kendisine hediye almış.. aklıma bir sürü soru ve kuşku duserdi.. eminim ki buradaki bir çok kadın benim gibi dusunurdu

Evli bi erkekle neden bu kadar cikiyorsunuz yemege?kim ne derse desin kanka degilsiniz sadece iş arkadasisiniz neden yalniz yemege gitme ihtiyaci duyuyosunuz.hemde ozel olarak gidiyosunuz ve ikiniz yalniz.bana hic mantikli gelmedi adam niyetinizi yanlis anlamis olabilir

Evli ve çalışan bir kadın olarak evli erkekle başbaşa yemeğe çıkmayı uygun bulmuyorum.Ve o hesabı ödedi diye yarın yine geliriz demeniz ise hiç hoş değil.Demekki adam da hoş karşılamadıki kabul etmemiş ve siz bunun üzerine gidip hediye alıyorsunuz ne alaka.
Ve bunu normal karşılayan kadınlar eşiniz bir akşam elinde kitapla geliyor bunu arada gittiğim iş yerinde ki bir arkadaş almış dünde baş başa yemeğe çıkmıştık dediğinde yine normal karşılarmıydınız yoksa içinize kurt düşermiydi??
Konu Sahibi art niyetli olmayabilir fakat bazı şeyleri düşünmesi ve dikkat etmesi gerekirdi.
Konu sahibi borçlu kalmayı sevmeyen bir insan anladığım kadarıyla. O sebeple yarın geliriz ben öderim demiş. Adam yemeğe hayır deyince kitap almış...hesap yerine hediye almak hoş olmamış.
Daha önce yemek yenmiş muhtemel tekrar yenecek öderdi hesabı olur biterdi...
Çalışan insanlar eğitime gidiyor bir toplantıya gidiyor.. Yanı defalarca evli bir erkekle bende evliyim yemek yedim. İşim gereği aynı arabayla bir bankaya veya resmi kuruma da gidiyorum. Yapmayın tabi ki eşimde gidebilir. Bayan arkadaşla gidemem mi diyecek.. Yemekte yiyecekler açmı kalsınlar

Yemek tuvalet su zorunlu ihtiyaç.

Back
X