Yemek konusunda iyice saldin ??

Esinize iki eli iki ayagi ve bir beyni oldugu muddetce kendisinin de yemek yapmasi gerektigini her defasinda hatirlatmalisiniz. Ben olsam bunu hatirlayana kadar asla yemek yapmam evde. Beyefendinin midesine sebep omur curutmeye mi evlendiniz?

Ayrica corba ve pilav yemekten sayilmiyor muymus. Mis gibi yemek iste, yeri geldiginde sadece corba da yeter. Yemek konusunda nankorluk yapilmasindan hic hoslanmiyorum. Dunya uzerinde ac uyuyan cocuklar oldugu surece kimsenin onunde var olan yemege burun kivirma hakki yok.

Valla geçen bana eşimin bir yakın akrabasi bizim gelenek gorenegimize göre Antep erkeği hizmet bekler dedi.ben de ben evlenirken pek moderndiniz;hiçbir Antep gelenek görenek yoktu hayırdır;dedim sesi içine kacti

Ay benim eşimin ailesi de köküne kadar ata erkilgörümcem bana bir gün gözlerime inanamıyorum abim salata yapıyor bizde erkekler iş yapmaz dedi. Sizde kadınlarda çalışmıyor ama ben çalışıyorum öyle olabiliyorsa abinde iş yapabilir hatta kocana göster o da yapsın dedim sevimli sevimli

Ha diyet topiklerine gelince insallllllah o dalgasını geçtiğiniz metabolizma problemlerini yasamazsiniz o problemdeki arkadaşlar adına söylüyorum bunu

Ha ayrıca foto atabilirim her zaman 47-55 kilo arası olmusumdur kırk çeşit yemek yerim tıka basa ancak ve ancak haftanın dört günü spor haftanın 7 günü de 8-10 kilometre arası yürüyüş yaparız biricik eşimle

Ne kadan da mikemmel bir kadın ve beyi

Allah iyiliğinizi versin, komiksiniz

Bu arada boyumda 173 belki içinize dokunur boy kilo dengem .

Hepiniz haklisiniz yorum yapan herkese cok tesekkur ediyorum. Evlenmeden once biliyordum boyle oldugunu ama bu kadarini bilmiyordum gercekten. İkimiz de birbirimizi degistirilebilecegimizi dusunduk demek ki.
Babam asla boyle bir erkek degildir ben boyle bir ailede yetismedim. Acikinca kalkar yemegini hazirlar annemi bizi de cagirir ev islerine yardim eder. ama esim Napmaliyim fikir istiyorum. İs inada bindikce hic yapmiyor. Bir seyi guzelce istedigimde rica ettigimde hemen "beni deniyorsun yapacak miyim yapmayacak miyim diye. Sen neden yapmiyorsun zoruna mi gidiyor " vs vs vs diyor. Dolaptaki yemegi isitip yiyemeyen erkeklere o kadar saydirdim ki. Kinadiklarim basima geldi

Basına gelmesinin kınamakla ilgisi yok, sen rica ettıgınde dahi rıcanda art niyet arayan adama hızmetlenmen. Yanlıs olan burası.
Her kınadıgımız basımıza gelse Oooo..
Mesela yarın yemek yapacaksın dı mı, bugun boyle dedı dıye.
Iste o da boyle davranmaya devam edecek.

Ne kadan da mikemmel bir kadın ve beyi

Allah iyiliğinizi versin, komiksiniz
Oldukça mukemmel bir eşe sahibim evet ben mükemmel bir kadinim demedim beyninizi düzgün çalıştırın . Eşim ben yemek yapmazsam dışardan söyler dedim
Siz aksini mi iddia ediyordunuz kendiniz demiyormuydunuz vay babam erkeği tepenize çıkarmayın yapmak zorunda mısınız diye .e tamam ben yapmadigimda ki bu sadece ev islerimi bitirmedigimde olur....eşim gayette dışardan alır
Bu mükemmeliyet değildir olması gerekendir sizde olmayan koca bende olunca mükemmel diye yorumlamaniz normaldir

Kahvesini meyvesini ayagına götürdüğünüz sürece,daha cok elestri alıırsınız.
Psikolojik siddet bu elestiri de degil.
Tabiki kahve yapılır,meyve cıkarılır ama karslıklı.
Artk kahveleri makinalar ypıyor,mutfaktaysa bi kahve basıverdiyorım.
Dün yemegi ortak yaptık.
Hergün 3-4 cesit yemek mi yenirmis
Nolur o mideler sonra?
Azcık sorumluluk yükleyin.
Sizyemek yaparken evi süpürsün,cockk varsa cocuga baksın.
Yoksa zor isiniz

Evlilikte kadınlar sevilmek için çırpınmak zorunda değil biz herseyi ortak yapıyoruz mesela o cocuğa baktı ben uyuyakalmışım evde yemek yoktu yapmış ben uyurken. Babamda suyunu bile ayağına isterdi yetistirme tarzından öyleler. Sorumluluk vereceksiniz konuşacaksınız bölüşeceksiniz hayatı.

Ben nee zaman yemek cesidini fazla tutup ozene bezene aksam icin yemekler yapsam zayıflarım..Cunku corbasi ayri salatasi ayri ana yemegi ayri yapinca ve guzel bir sofra kurunca, once gözümün doydugunu fark ettim..Daha yavas ve daha uzun surede yiyorum boyle olunca.Ama mesela yemegi gecistirmissem daha cok yiyorum gozum ac kaliyor cunku

Hay Allah büyük eksik sahiden.
Sanırsam millet eksiksiz kocayı bulmuş.
Sofradaki eksikler dert olmuş

Yavaş yavaş ve güzellikle başka çaresi yok
Mesela temizlik yaparken aşkım şuna gücüm yetmiyor, boyum yetmedi şu dolabın üzerini bir alır mısın gibi işe dahil edin, yapamıyormuşsunuz gibi. Birde erkekler ev işinin ne olduğunu bilmiyorlar eşim benimle temizlik yapmaya başladığında ben bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum dedi sonra hak verdi zamanla. Şimdi salata yapabiliyor, balık ayıklıyor, mutfağı toparlıyor fazlasına zorlamadım çünkü mutfak feci batıyor böyle böyle alışır.

İsraf daha kötü bence de, bende sizin gibi yapıyorum dün dolma vardı yemek yapsam o kalıp atılacak yazık, yanına çorba yaptım tamam işte hem de yemek çöp olmadı zaten her şey ateş pahası

Dünden bir önceki günden kalan yemeklerniui muhafaza edilirse zaten yenir.

Ben yemem diyenler " yarından korksun.

Yemem dediğini çöpten çocuklarına toplayanlar var. Az korkması lazım kişinin.

Ancak pirinç pilavı eğer garnitursuz , etsizse yanına bir şey yapılmalı.

Bulgursa , yoğurtla bir şeyle gecistiriliyor ama pirinc pilavi yanında eşlik istiyor imkan varsa.

Bunu konudan bağımsız yazıyorum tabiki.

Siz evdesiniz ve esiniz isten geliyorsa hakli ama uslubu yanlis onu da soyleyeyim. Ben calisirken sahsen hemen gelip yemege oturmak isterdim yani insan acikiyor hakikaten.
Ikiniz de evdeyseniz esiniz komple hatali. Ayrica adamin ayagina meyve goturmeyin, gotururseniz zira bu sonuclar doguyor.
Ben evdeyken esime hizmet etmeyi severim ama icimden gelir. Neden? Cunku bana her konuda genelde yardimcidir (ütü haric), yeri gelir o bana meyve soyar vs. O sebepten bu tarz mevzular zaman icinde kemiklesen konulardir.

Hay Allah büyük eksik sahiden.
Sanırsam millet eksiksiz kocayı bulmuş.
Sofradaki eksikler dert olmuş

Bu bir alışkanlık inanın
Eşim istemez ama ben annemden öyle öğrendim, bir ana yemek bir yardımcı yemek ve salata türü birşey olmayınca o sofra gözüme eksik geliyor Eskiden bir çeşitte zeytinyağlıda yapardım ama ondan vazgeçebildim zaman içinde, nasıl öğrenirse öyle arıyor insanın gözü, mide doyuyor her türlü ama göz alışkanlığı başka

Bence odaya kitleyip kendini kırbaçla, baya suçlusun çünkü bamyanın yanına pilav yapmadığın için. Ev hanımları lobisini hayal kırıklığına uğrattın bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…