- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
Valla geçen bana eşimin bir yakın akrabasi bizim gelenek gorenegimize göre Antep erkeği hizmet bekler dedi.ben de ben evlenirken pek moderndiniz;hiçbir Antep gelenek görenek yoktu hayırdır;dedim sesi içine kacti
Ha diyet topiklerine gelince insallllllah o dalgasını geçtiğiniz metabolizma problemlerini yasamazsiniz o problemdeki arkadaşlar adına söylüyorum bunuKadınlar böyle düşünürse erkeklerin tepenize çıkması çok çok normal. Sofra eksik olunca eksiliyor musunuz?
Akşam yemeğinde üç beş çeşit yapıp, tıka basa yiyip sonra diyet topiklerinde kendinizden geçiyorsunuz.
Ha diyet topiklerine gelince insallllllah o dalgasını geçtiğiniz metabolizma problemlerini yasamazsiniz o problemdeki arkadaşlar adına söylüyorum bunu
Ha ayrıca foto atabilirim her zaman 47-55 kilo arası olmusumdurkırk çeşit yemek yerim tıka basa ancak ve ancak haftanın dört günü spor haftanın 7 günü de 8-10 kilometre arası yürüyüş yaparız biricik eşimle
Bu arada boyumda 173 belki içinize dokunur boy kilo dengem .Kadınlar böyle düşünürse erkeklerin tepenize çıkması çok çok normal. Sofra eksik olunca eksiliyor musunuz?
Akşam yemeğinde üç beş çeşit yapıp, tıka basa yiyip sonra diyet topiklerinde kendinizden geçiyorsunuz.
Basına gelmesinin kınamakla ilgisi yok, sen rica ettıgınde dahi rıcanda art niyet arayan adama hızmetlenmen. Yanlıs olan burası.Hepiniz haklisiniz yorum yapan herkese cok tesekkur ediyorum. Evlenmeden once biliyordum boyle oldugunu ama bu kadarini bilmiyordum gercekten. İkimiz de birbirimizi degistirilebilecegimizi dusunduk demek ki.
Babam asla boyle bir erkek degildir ben boyle bir ailede yetismedim. Acikinca kalkar yemegini hazirlar annemi bizi de cagirir ev islerine yardim eder. ama esimNapmaliyim fikir istiyorum. İs inada bindikce hic yapmiyor. Bir seyi guzelce istedigimde rica ettigimde hemen "beni deniyorsun yapacak miyim yapmayacak miyim diye. Sen neden yapmiyorsun zoruna mi gidiyor " vs vs vs diyor. Dolaptaki yemegi isitip yiyemeyen erkeklere o kadar saydirdim ki. Kinadiklarim basima geldi
Oldukça mukemmel bir eşe sahibim evetNe kadan da mikemmel bir kadın ve beyi
Allah iyiliğinizi versin, komiksiniz
Bu arada boyumda 173 belki içinize dokunur boy kilo dengem .
Kahvesini meyvesini ayagına götürdüğünüz sürece,daha cok elestri alıırsınız.Merhaba. ..
Bugun yemek yapmadim dunden kalan corba ve pilav vardi. Esimi sofraya cagirdim surati dustu. Noldu diye sorunca "yemek konusunda iyice kendini saldin ana yemek yok pilavin yanina bir sey yapabilirdin. Ben ses etmedikce boyle oluyor makarna koyuyorsun onume bir sey demiyorum diye." Basladi soylenmeye bir anda . Bugun hic aklima gelmedi yapmadim dunden kalanlari bitiririrz yarin yaparim diye dusundum. Canim da cok sıkılıyordu disari cikalim hava alalim dedim yok dedi zaten bunalmisim ne zamandir evdeyiz.
Hergun uc dort cesit yemek mi yapmamiz lazim. Kendisi hic bir ise yardim etmez evde oldugu halde. Caninin istedigi bir sey varsa gel birlikte yapalim dimi ama yok. Kahvesini meyvesini ayagina kadar goturdugum halde yaranamiyorum.Evlilikte neden kadinlar esleri tarafindan sevilmek icin hep caba gostermek zorunda.
Hizmetini tam yapmaliyiz hergun uc dort cesit yemek yapmaliyiz cok konusmamaliyiz kilo almamaliyiz hep guleryuzlu olmaliyiz kilsiz tuysuz olmaliyiz hep bakimli olmaliyiz. .. bu ne ya. Kendimi cogu zaman hizmetci gibi hissediyorum.
Yani evdeyseniz yapabilirsiniz
Kendinizi kötü hissetmeyin amaben kocasına sürekli kahvaltılık koyan insanlar görüyorum onların yanında bizler nimetiz
Ancak bende bugün bamya yaptım yanına mesela pilav filan yapmadım kendimi çok kötü hissettim bencede yanlış cunku .. tamamlanmaliydi sofra
Hepiniz haklisiniz yorum yapan herkese cok tesekkur ediyorum. Evlenmeden once biliyordum boyle oldugunu ama bu kadarini bilmiyordum gercekten. İkimiz de birbirimizi degistirilebilecegimizi dusunduk demek ki.
Babam asla boyle bir erkek degildir ben boyle bir ailede yetismedim. Acikinca kalkar yemegini hazirlar annemi bizi de cagirir ev islerine yardim eder. ama esimNapmaliyim fikir istiyorum. İs inada bindikce hic yapmiyor. Bir seyi guzelce istedigimde rica ettigimde hemen "beni deniyorsun yapacak miyim yapmayacak miyim diye. Sen neden yapmiyorsun zoruna mi gidiyor " vs vs vs diyor. Dolaptaki yemegi isitip yiyemeyen erkeklere o kadar saydirdim ki. Kinadiklarim basima geldi
İsraf daha kötü bence de, bende sizin gibi yapıyorum dün dolma vardı yemek yapsam o kalıp atılacak yazık, yanına çorba yaptım tamam işte hem de yemek çöp olmadı zaten her şey ateş pahası
Ay hiç bulaşmasaydın keşke o ablaya. Beni ağlattı mükemmel hayatıyla seni de ağlatır şimdi.Hay Allah büyük eksik sahiden.
Sanırsam millet eksiksiz kocayı bulmuş.
Sofradaki eksikler dert olmuş
Hay Allah büyük eksik sahiden.
Sanırsam millet eksiksiz kocayı bulmuş.
Sofradaki eksikler dert olmuş
Bence odaya kitleyip kendini kırbaçla, baya suçlusun çünkü bamyanın yanına pilav yapmadığın için. Ev hanımları lobisini hayal kırıklığına uğrattın bugunYani evdeyseniz yapabilirsiniz
Kendinizi kötü hissetmeyin amaben kocasına sürekli kahvaltılık koyan insanlar görüyorum onların yanında bizler nimetiz
Ancak bende bugün bamya yaptım yanına mesela pilav filan yapmadım kendimi çok kötü hissettim bencede yanlış cunku .. tamamlanmaliydi sofra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?