Hem evde olup hem hiçbir işe yardımcı olmayan insan çıldırtır beni. Tüm işleri kendime yaparım, bir şey isterse, mutfağın yerini bildiğini kendisi yapması gerektiğini söylerim. Erkek arkadaşım yardımcı olduğu halde ilgisizlik yaptığı anda bunu uygularım ben. Yani o ben evde yokmuşum gibi davranırsa ben de ona o evde tek başıma yaşıyormuş gibi davranırım.Evinde boyle gormus.Ben calisiyorum. Ev isleri ortak olur maaslar ortak olur dusuncesiyim bunu biliyor. Cok tartistik bu konu yuzunden. Maasimdan kurus vermem evde hicbir ise yardim etmiyorsan a kadar geldi konu. Ama yok cozemiyoruz hep gundeme geliyor. O calismiyor su an raporlu evde. Ama yine hicbir ise yardim etmiyor ve ben yine yaranamiyorum. Ya gercekten hizmetci olacagim ya gemileri yakacagim.
Evinde boyle gormus.Ben calisiyorum. Ev isleri ortak olur maaslar ortak olur dusuncesiyim bunu biliyor. Cok tartistik bu konu yuzunden. Maasimdan kurus vermem evde hicbir ise yardim etmiyorsan a kadar geldi konu. Ama yok cozemiyoruz hep gundeme geliyor. O calismiyor su an raporlu evde. Ama yine hicbir ise yardim etmiyor ve ben yine yaranamiyorum. Ya gercekten hizmetci olacagim ya gemileri yakacagim.
Yemek yapmak çamasır yıkamak ütü yapmak çocuk bakmak kadının görevidir derler . Hep bunu empoze ettiler bize. Halbuki erkek de yemek yapabilir bulasık yıkayabilir. Nasıl sinir oldum şu anMerhaba. ..
Bugun yemek yapmadim dunden kalan corba ve pilav vardi. Esimi sofraya cagirdim surati dustu. Noldu diye sorunca "yemek konusunda iyice kendini saldin ana yemek yok pilavin yanina bir sey yapabilirdin. Ben ses etmedikce boyle oluyor makarna koyuyorsun onume bir sey demiyorum diye." Basladi soylenmeye bir anda . Bugun hic aklima gelmedi yapmadim dunden kalanlari bitiririrz yarin yaparim diye dusundum. Canim da cok sıkılıyordu disari cikalim hava alalim dedim yok dedi zaten bunalmisim ne zamandir evdeyiz.
Hergun uc dort cesit yemek mi yapmamiz lazim. Kendisi hic bir ise yardim etmez evde oldugu halde. Caninin istedigi bir sey varsa gel birlikte yapalim dimi ama yok. Kahvesini meyvesini ayagina kadar goturdugum halde yaranamiyorum.Evlilikte neden kadinlar esleri tarafindan sevilmek icin hep caba gostermek zorunda.
Hizmetini tam yapmaliyiz hergun uc dort cesit yemek yapmaliyiz cok konusmamaliyiz kilo almamaliyiz hep guleryuzlu olmaliyiz kilsiz tuysuz olmaliyiz hep bakimli olmaliyiz. .. bu ne ya. Kendimi cogu zaman hizmetci gibi hissediyorum.
Kadınlar böyle düşünürse erkeklerin tepenize çıkması çok çok normal. Sofra eksik olunca eksiliyor musunuz?
Akşam yemeğinde üç beş çeşit yapıp, tıka basa yiyip sonra diyet topiklerinde kendinizden geçiyorsunuz.
Her evlilikte böyle olmuyor. Sizin eşiniz fazla dangoz.Evlilikte neden kadinlar esleri tarafindan sevilmek icin hep caba gostermek zorunda.
Herkes calisiyor musun demiş, evdeysen hizmetcilik yapmalisin yani.
Evde olunca 7/24 hizmetcilik mi edecek bu kadin?
Hayır sonra erkek evlatları oluyo onlara da böyle el pençe divan hizmet. O erkekler de karılarından bekliyor. Hep başımıza bela ediyorsunuz bu erkekleri. YapmayınZorunda degiliz ki bunlarin hepsi sizin kendi tercihleriniz. Meyvesini onune goturmek falan padisah besliyorsunuz sanki. Kusura bakmayin ama boyle evliliklerin sebebinin kadının daha cok rolu oldugunu dusunuyorum. Cinsiyetci roller ustlenirseniz kocanizda cinsiyetci rolleri ustlenir sonra niye yemek yapmıyorsun da der herşeyi der.
Peki koca evde olup kadın çalışıyorsa emin olum yine talepleri bitmiyor üstüne laf ta çarpıtıyor şikayet ediyor şahsen ben yaşadım bekarken her gün dışarda yiyen adam evlenince beğenmemeye başladı dünün yemeğini yemem sulu yemek sevmem sebze sevmem 3 gün yemek var 4 gün açız nankörlüğün başka versiyonu ağzım açık kalıyor bencillik değilde nedir arkadaşların dediği gibi şımarıklık ve nankörlük bu yaptıklarıEşiniz çalışıyorsa siz çalışmıyorsanız bence pilavla çorba olmaz yani. İşten aç gelsem tek başına pilavla doyamam ki. Yanına en azından kolay bir şeyler yapsaydınız. İkiniz de çalışıyorsanız haklısınız.
Kendisi ıslatamıyor muymuş?Şımartmican arkadaş. Demin tavuk dürümlerimizi yedik eşim diyor “kuru fasulye ısla da yarın kuru fasulye yapim”
O yanlış zaten. Evde olan kimse yemeği o yaparPeki koca evde olup kadın çalışıyorsa emin olum yine talepleri bitmiyor üstüne laf ta çarpıtıyor şikayet ediyor şahsen ben yaşadım bekarken her gün dışarda yiyen adam evlenince beğenmemeye başladı dünün yemeğini yemem sulu yemek sevmem sebze sevmem 3 gün yemek var 4 gün açız nankörlüğün başka versiyonu ağzım açık kalıyor bencillik değilde nedir arkadaşların dediği gibi şımarıklık ve nankörlük bu yaptıkları
Yani evdeyseniz yapabilirsiniz
Kendinizi kötü hissetmeyin amaben kocasına sürekli kahvaltılık koyan insanlar görüyorum onların yanında bizler nimetiz
Ancak bende bugün bamya yaptım yanına mesela pilav filan yapmadım kendimi çok kötü hissettim bencede yanlış cunku .. tamamlanmaliydi sofra
Erkek hayranligi bizim toplumumuzda bitmez. Ne kadar sikayette etksek bu cirkin zihniyetin getirdigi kadina siddet tecavuz vs olaylarida olsa bitmez. Zihnimiz bunlarla yikanmis. Sanki genetigimize kodlamislar erkege hizmet, kadın her isi yapacak vs diye. Bir turlu atamiyoruz şu erkek seviciliginiHayır sonra erkek evlatları oluyo onlara da böyle el pençe divan hizmet. O erkekler de karılarından bekliyor. Hep başımıza bela ediyorsunuz bu erkekleri. Yapmayın
Ben işten geliyorum koştur koştur hazırlamaya çalışıyorum yine de şaka yollu da olsa beğenmiyor her gün et olcakmış 3 çeşit yemek olcakmş insanın hevesi kaçıyor inanınO yanlış zaten. Evde olan kimse yemeği o yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?