Ah kardeşim.. En başta alıştırmışsın adamı böyle.. Bin kere yap bir kere yapma yaptığını değil de yapmadığını söyler böyle.. Biz kadınlar eşlerimizin bizi sevmesi için öyle şeyler yapmak zorunda değiliz.. Siz onu öyle alıştırmışsınız.. Hele ki evdeymiş evde olduğu halde öyleymiş çok garip yani.. Yemeği birlikte yapın ne olacak meyveyi o getirsin soysun size yedirsin bir kere ne olacak yani.. Neden bunları konuşmuyorsunuz Eşinizle.. Bunalmakta çok haklısınız.. dediğim gibi biraz da karakter meselesi ama alışkanlıkta var.. Ben ve eşim çalıştığımız için belki böyle alıştı eşim benden birşey beklemez birlikte yaparız hep ama ben çalışmıyor bile olsaydım sizin gibi alıştırmazdım herhalde ki şu an hamile olduğum için işten ayrıldım ve bütün sorumluluğu full üzerime almış değilim.. Yani alıştırın eşinizi kendinizi bu kadar yıpratmayın.. Biraz da adamları gazlamak lazım ayyy canım ne kadar lezzetli elin var bu yemeği çok güzel yapmışsın, varya kahvende harika oluyor hangi kaşıkla ayarlıyorsun bunun ayarını ben bir türlü tutturamıyorum, ya varya elin o kadar çabuk ki beş dakikada hallettin bütün bulaşığı hangi ara dizdin makinaya harikasın... vsMerhaba. ..
Bugun yemek yapmadim dunden kalan corba ve pilav vardi. Esimi sofraya cagirdim surati dustu. Noldu diye sorunca "yemek konusunda iyice kendini saldin ana yemek yok pilavin yanina bir sey yapabilirdin. Ben ses etmedikce boyle oluyor makarna koyuyorsun onume bir sey demiyorum diye." Basladi soylenmeye bir anda . Bugun hic aklima gelmedi yapmadim dunden kalanlari bitiririrz yarin yaparim diye dusundum. Canim da cok sıkılıyordu disari cikalim hava alalim dedim yok dedi zaten bunalmisim ne zamandir evdeyiz.
Hergun uc dort cesit yemek mi yapmamiz lazim. Kendisi hic bir ise yardim etmez evde oldugu halde. Caninin istedigi bir sey varsa gel birlikte yapalim dimi ama yok. Kahvesini meyvesini ayagina kadar goturdugum halde yaranamiyorum.Evlilikte neden kadinlar esleri tarafindan sevilmek icin hep caba gostermek zorunda.
Hizmetini tam yapmaliyiz hergun uc dort cesit yemek yapmaliyiz cok konusmamaliyiz kilo almamaliyiz hep guleryuzlu olmaliyiz kilsiz tuysuz olmaliyiz hep bakimli olmaliyiz. .. bu ne ya. Kendimi cogu zaman hizmetci gibi hissediyorum.
kıza yukleniyosunuzda kacırdıgınız bisey var kız zaten her zman yapıyomu bugun canı istememis kadar basit siz hep ev kadını modunda mı oluyosunuz yaa yeri gelir insanın canı 1 hafta bisey yapmak istemez bigün kahvaltı hazırlar bigün makarna bigün dısardan söylerMerhaba. ..
Bugun yemek yapmadim dunden kalan corba ve pilav vardi. Esimi sofraya cagirdim surati dustu. Noldu diye sorunca "yemek konusunda iyice kendini saldin ana yemek yok pilavin yanina bir sey yapabilirdin. Ben ses etmedikce boyle oluyor makarna koyuyorsun onume bir sey demiyorum diye." Basladi soylenmeye bir anda . Bugun hic aklima gelmedi yapmadim dunden kalanlari bitiririrz yarin yaparim diye dusundum. Canim da cok sıkılıyordu disari cikalim hava alalim dedim yok dedi zaten bunalmisim ne zamandir evdeyiz.
Hergun uc dort cesit yemek mi yapmamiz lazim. Kendisi hic bir ise yardim etmez evde oldugu halde. Caninin istedigi bir sey varsa gel birlikte yapalim dimi ama yok. Kahvesini meyvesini ayagina kadar goturdugum halde yaranamiyorum.Evlilikte neden kadinlar esleri tarafindan sevilmek icin hep caba gostermek zorunda.
Hizmetini tam yapmaliyiz hergun uc dort cesit yemek yapmaliyiz cok konusmamaliyiz kilo almamaliyiz hep guleryuzlu olmaliyiz kilsiz tuysuz olmaliyiz hep bakimli olmaliyiz. .. bu ne ya. Kendimi cogu zaman hizmetci gibi hissediyorum.
burdaki kadın düsmanlarıda hemen kadın calısmıyosa vurun seye muamelesi yapmaya bayılır calısmıyorum evdeki camlar balkonlar dusa kabın ovma banyo mutfak dolapları kapılar yani tüm pis ve alengirli işleri kocaya yaptırırm ruhumu yoramam böyle seylerle dısardan yerim para cok harcarım kocalar 50 sene yardım et 1 kere etme ömür boyu sende böyleydin der zaten o yuzden kimseye yararnmam annelerimizden pay bicin babalarımza katlandıda ne oldu kaynana zırıltısı elit gelir ona hizmet buna hizmet oooooooooo ugrasamam valla zaten evlilik zor geliyo :))))))))))))Merhaba. ..
Çünkü o rolü önce kendiniz benimsemiş sonra da eşinize benimsetmişsinizMerhaba. ..
Bu arada boyumda 173 belki içinize dokunur boy kilo dengem .
Ay hiç bulaşmasaydın keşke o ablaya. Beni ağlattı mükemmel hayatıyla seni de ağlatır şimdi.
Ara sira takima geliyor ya kaptanim ☺☺Ya sen hamile misin  Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?