- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Eve yemek getiren insana mı güvenmiyor muymuş?Kızlar eşim arada sırada eve yemek sipariş etmemden hoşlanmıyor. Bazen temizlik çocuklar derken öğlen yemeği hazırlayacak fırsatım olmuyor ve dışarıdan söylüyordum. Eşim açık bir şekilde dışarıdan yemek söylemeni istemiyorum diyene kadar. Sonrasında söylediklerimde emrivakiyle oldu. Sebebi ise insanlara güvenmeyişiymiş.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Yerimde olsanız ne yapardınız?
Bu arada eşimle sürekli dışarı çıkar yemek yeriz. Canımız ne isterse alır ama arada öğlen söyleyip çocuklarla yemek istiyorum sıkıntı oluyor
Eşimde ondan istemiyor. Bazen şifre kapı için arıyorlar felan ama insanlık hali hiç mi dışarıdan birşey söylemeyelimBenim arkadaskmin pesine takildi biri.Tel numarasina mesaj atti o zmnlar ogrenciydik malesef tekin degiller.Neymis sesi guzelmis.Yanlizliginizi gostermeyin.Riskli ne sapiklar var ya bek gene sinkrlendim.
Sucuya da çıkmıyorum kapıya koyuyoruz parayı felanYemek siparişi verdirmiyor ama evinize sucu tüpçü kargocu sütçü postacı vs vs... hiç biri gelmiyor mu bunlarda aynı mantık saçma bence eşinizin mantığı
Bunun dışında engelleyici bir tavrı yok çok net istemiyor yemek sipariş etmemiİnsanlara güvenden kasıt, yemeği getiren kişinin size birşey yapma ihtimali mi? Yani herşeye takılan, sizi herşeyden engellemeye çalışan takıntılı biri değilse eşiniz, belli yerlerden sipariş verin, yemeği taşımasını yapan kişiler sabit oluyor genelde.
Güvensizliği kıskançlığı hiç olmadı bir bu var bu da canımı sıkıyor hakta veriyorum ama nereye kadar yanidaha bugün böyle bir haber okudum. yani eşin haklı aslında korkusunda. hani başka bi güvensizlik kıskançık huyu vs yoksa çekincesi bu ise adam haklı.Kendisine tecavüze kalkışan kişinin dudağını ısırarak kurtuldu
Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde Mehmet İ. (27), engelliler derneği yararına kitap sattığını söyleyerek girdiği evde F.K.'ye (40) tecavüze kalkıştığı...www.posta.com.tr
daha bugün böyle bir haber okudum. yani eşin haklı aslında korkusunda. hani başka bi güvensizlik kıskançık huyu vs yoksa çekincesi bu ise adam haklı.Kendisine tecavüze kalkışan kişinin dudağını ısırarak kurtuldu
Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde Mehmet İ. (27), engelliler derneği yararına kitap sattığını söyleyerek girdiği evde F.K.'ye (40) tecavüze kalkıştığı...www.posta.com.tr
Sadece yemek siparişi değil mesela suyu da kapıya koy parayı der açtırmaz. Kapı çalar biri gelirse tanımazsan açma sakın der. Ayda 1 felan. Zaten genelde dışarıda beraber yerizTek sebep insanlara güvenmemesimi ve merak ettim ne sıklıkta oluyor bu siparişler
Eşim diyor ki itse seni girse içeri ne yapabilirsin ?? Ama işte cesaret ister o birazHerhangi bir satıcıyı eve almak, kapıyı açmakla kargo yada yemek siparisi almak aynı şey değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?