Yemek siparişi

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Kızlar eşim arada sırada eve yemek sipariş etmemden hoşlanmıyor. Bazen temizlik çocuklar derken öğlen yemeği hazırlayacak fırsatım olmuyor ve dışarıdan söylüyordum. Eşim açık bir şekilde dışarıdan yemek söylemeni istemiyorum diyene kadar. Sonrasında söylediklerimde emrivakiyle oldu. Sebebi ise insanlara güvenmeyişiymiş.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Yerimde olsanız ne yapardınız?
Bu arada eşimle sürekli dışarı çıkar yemek yeriz. Canımız ne isterse alır ama arada öğlen söyleyip çocuklarla yemek istiyorum sıkıntı oluyor

Eve yemek getiren insana mı güvenmiyor muymuş?
Haklı aslında zaman kötü ama yapacak bir şey yok,elbette dışarıdan yemek de söylenecek kargo da gelecek vs.

daha bugün böyle bir haber okudum. yani eşin haklı aslında korkusunda. hani başka bi güvensizlik kıskançık huyu vs yoksa çekincesi bu ise adam haklı.

Benim arkadaskmin pesine takildi biri.Tel numarasina mesaj atti o zmnlar ogrenciydik malesef tekin degiller.Neymis sesi guzelmis.Yanlizliginizi gostermeyin.Riskli ne sapiklar var ya bek gene sinkrlendim.
Eşimde ondan istemiyor. Bazen şifre kapı için arıyorlar felan ama insanlık hali hiç mi dışarıdan birşey söylemeyelim

eşiniz duymuştur, okumuştur böyle şeyler yaşayan insanları. ben de pek haz etmiyorum kapıya birilerinin gelmesinden ama kargo, su, zaman zaman yemek geliyor.
eğer eşinizin rahatsız edici başka bir şeyi yoksa, siz de söylemeyiverin yemek. makarna haşlayın, yumurta kırın. o kadarı ciddi vakit istemiyor zaten.

İnsanlara güvenden kasıt, yemeği getiren kişinin size birşey yapma ihtimali mi? Yani herşeye takılan, sizi herşeyden engellemeye çalışan takıntılı biri değilse eşiniz, belli yerlerden sipariş verin, yemeği taşımasını yapan kişiler sabit oluyor genelde.

Yemek siparişi verdirmiyor ama evinize sucu tüpçü kargocu sütçü postacı vs vs... hiç biri gelmiyor mu bunlarda aynı mantık saçma bence eşinizin mantığı
Sucuya da çıkmıyorum kapıya koyuyoruz parayı felan Ama dışarıya çıkabiliyorum gezmeye felan duyanda hapis hayatı yaşıyorum sanmasın. Eve birilerinin zorla gitmesini engellemekmiş amaç

Bunun dışında engelleyici bir tavrı yok çok net istemiyor yemek sipariş etmemi

Güvensizliği kıskançlığı hiç olmadı bir bu var bu da canımı sıkıyor hakta veriyorum ama nereye kadar yani

Herhangi bir satıcıyı eve almak, kapıyı açmakla kargo yada yemek siparisi almak aynı şey değil bence.

Tek sebep insanlara güvenmemesimi ve merak ettim ne sıklıkta oluyor bu siparişler
Sadece yemek siparişi değil mesela suyu da kapıya koy parayı der açtırmaz. Kapı çalar biri gelirse tanımazsan açma sakın der. Ayda 1 felan. Zaten genelde dışarıda beraber yeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…