Yemek siparişi

Offf cok moralim bozuldu keske okumasaydim.Allah bildigi gibi yapsin.Cezalandirdilar mi? Cocuk nasil?

gecenlerde bende cok meshur bir cif kofteciden siparis verdim evde cocuk uyudugu icin numarami birakip zile basmamalarini caldirdiklarinda kapiyi acabilecegimi soyledim
sonraki bir kac gun beni tekrar aradi bu numara sanki hep bizim siteye siparis getiriyor ya aciyorum b blokmuydu diyor yanlis diyorum ertesi aksam yine ariyor e blokmuydu diyor
3.gun esim teli acti hic ses vermedi c blokmuydu dedi esimde o sitedeki butun bloklari sana .... dedi bidaha aramadi sonra gercekten bazilari tuhaf olabiliyor esiniz hakli

güvenlik yok mu? varsa güvenlik getirsin. ben de kuryeyle muhatap olmak istemem şahsen genelde güvenliğe söylerim yukarı siz getirin diye veya eşlik etmesini isterim adamla beraber. hiç sıkıntı yaşamadım ama yaşamayacağım anlamına da gelmiyor.

Nw güzel dünya ya
Kargocu sapık olabilir yemek siparis etmeyelim
Suriyeliler laf atabilir sahilde yürümeyelim
Gece tecavüze ugrama riskimiz yüksek kadin kadina konsere gitmeyelim
Neden biz sakınıyoruz kendimizi .
Dun eşim bana da "Sahilde tek bisiklete binmesen mi acaba sabahları? Birileri rahatsiz etmesin " deme gafletinde bulundu.
Gaflet diyorum çünkü sinirlendim hem de cok fazla.
Millet manyaklasti diye biz kendimizi hayattan mi soyutlayacagiz ya ?
Ben yapmayacagim
Siz de söyleyin yemeğinizi
Herkes diline beline sahip çıksın

Ben genel olarak tanıdığım, bildiğim yerlerden yemek siparişi veriyorum. Yani öyle fast foodçulardan değil de mesela işletme sahibini tanıdığım bir kebapçıdan sipariş veriyorum mesela ya da orada çalışan çocukları tanıdığım, gittiğimde bahşiş verdiğim bir pastaneden. Ne idüğü belirsiz kuryelerin getirdiği siparişleri almayı ben de sevmiyorum ve eşinizi haklı buluyorum. Bir arkadaşımın arkadaşı, Sanal Market'ti yanılmıyorsam sosyal medyada da duyuldu okuyabilirsiniz, siparişini getiren kurye Facebook'tan eklemişti kendisini. Eşinizin bana kalırsa biraz haklılık payı var, tabi çok paranoyaklaşılmadığı sürece.

Geçen hafta benim okula öğlen yemeğine yemek sipariş etmiş arkadaşlar. Öğretmenler odasına girecektim ki getiren adam geçsin diye kenara çekildim 2 adım. Adam geçerken koluyla göğüslerime bastırarak geçti ki dar bir kapı değil ve ben iyice çekilmiştim.sonrasında dönüp özür dilemeyince bilerek yaptığını anladım. Birşey de diyemedim tutuldum kaldım. Sipariş veren arkadaşa söyledim aradı güzel bir payladı dükkan sahibini. Ama ben ayak üstü ellendiğimle kaldım siz de tanıdık, güvendik yer varsa ordan isteyin havalar güzel artık çıkın yiyin. Bizim eve yemek sipariş alışkanlığımız yoktur hiç çıkıp yer geliriz.

İsyanınızda haklısınız ama diline beline sahip çıksın deyince çıksa herkes keşke. Ülke yaşanmaz hale geldi. Buluttan nem kapar olduk.

Saçmalık diyorum.paronoyaklık diyorum, karısını bulunmaz hint kumaşı sanıyo heralde diyorum, her erkeğin saldırıp üstüne atlayacağını düşünen hasta bi kocanız var diyorum daha sayayımmı

Belki de kapıya kadar gelinmesinden hoşlanmıyordur ? Nedense aklıma ilk olarak bu geldi. Ya Allah başka bir dert vermesin gerçekten ne kadar ufak tefek şeyleri kafamıza takıyoruz. :)) Sağlıcakla kalın

Tost yap ye
Makarna yap ye
Evdeyken neden dışardan pis seyler söylüyorsunuz ki ...

Istemiyorsa siparis etmeyin o zaman bence.herkesin kendine gore bir dusuncesi var demekki ici rahat etmiyor.eve yemek siparis etmek de vazgecilmeyecek birsey degil nasilsa

Offf cok moralim bozuldu keske okumasaydim.Allah bildigi gibi yapsin.Cezalandirdilar mi? Cocuk nasil?
en son yakalamaya çalışıyorlardı daha geçen hafta oldu olay.kız hastanede tedavi görüyor şu an.fiziksel tedavisi bitince psikolojik tedavi olarak devam edecekler.

Herkes kendi düşüncesi ve tecrübesi ile yorum yapıyor.
Bazılarımızın belli ki bu konularda hiç kötü tecrübesi olmamış,dilerim bundan sonra da olmasın.

Beyfendiyi ağır laflarla eleştirenler olmuş.
Ben böyle ithamkar ve hakarete varan sözleri hiç bir durumda doğru bulmuyorum,
bu konuda ise hiç anlamlandıramadım.
Konu sahibinin eşi,belki,arkadaşlarından bu tip bir olay duydu,belki bir haber dinledi ve okudu,
tedbirli olmak ve eşini,ailesini korumak istiyor.
Bunun neresi kötü?
Kaldı ki dışardan yenen yemeklerin hijyen ve sağlık açısından uygunluğu da tartışılır.

Bizim bir yakınımızın 22 yaşındaki üniversite öğrencisi kızını,akşam 21:00 civarlarında uğradığı bir marketin çalışanı,takip edip öldürdü ne yazık ki.
Mahkemede sebep olarak çok güzel koktuğunu söyledi.
Belli ki sapık.
Yine üniversite öğrencisi bir genç kız,
wifi bağlantısı için gelen kişi tarafından tecavüze uğrayıp öldürüldü,
haberlere de konu olmuştu.

Bizzat başıma gelen bir olayı da anlatıp kapatayım,müdürlüğünü yaptığım okulda tadilat vardı.
Gelecek olan elektrikçiye konum gönderecek olan usta başı beceremedi,
gayet safiyane,gelsin ve iş bir an önce bitsin numarayı alıp ben gönderdim.
Adamı gün içinde bir okula girerken gördüm,
bir de çıkarken.
Numaramı kaydetmiş,
takip eden Cuma günü Cuma mesajı göndermiş.
Tanımadığım numara olunca mesaj geçmişine baktım,konum yolladığımı görünce anladım ki bu adam.
Toplu mesaj veya yanlışlıkla oldu diye düşünüp üzerinde durmadım,Pazar günü bir mesaj daha.
Mymanmar'da katledilen Müslümanlarla ilgili video.
Anladım ki iletişim kurmaya çalışıyor
bir de buna dini alet ediyor.
Hem aramadan,hem mesajdan engelledim.
Diyeceğim o ki etrafta art niyetli,fırsat kollayan,uçkurunun peşinde veya sapkın düşünceli çok erkek var.
Dikkatli ve tedbirli olmaktan kimseye zarar gelmez.
Bununla birlikte tedbiri,vesvese boyutuna taşımamak ve hayatımızı çok kısıtlamamakta da fayda var.
Dışardan yemek söylemek hayati bir ihtiyaç değil.

Ve bende . Koyuyorum.

Bende eşinize hak verenlerdenim...Zaman çok kötü kimseye güvenemiyoruz. Bende eşim evde yokken yemek siparişi vermeyi sevmiyorum.Kapiya kargo gelecek diye internetten alış veriş yapmıyorum. Dilenci ve satıcılara asla kapıyı açmıyorum..Hergün bin türlü şey duyup okuyoruz...

Bahaneye bak para gidiyor demiyo da
Kız konuda belirtmiş disarda sık yemek yiyoruz...aynı hassasiyeti su siparişinde de yapıyor,kapının önüne damacana ile parasını onden koyduruyor diye..Benim eşim de dışardan tanımadığım birisinde telefon numaram,adresim ve ismim olmayacak şekilde hareket ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…