- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Belki bu çözüm yolu olabilir bakalım akşam konuşup tartışırız teşekkürlerBanka kartı da mı yok? Eşinizin maaş hesabı da olur. Kredi kartı şart değil ki.
Benim evime hiçbiri gelmiyor....yemeği dışarıda yiyorum.Kargoyu eşim alıyor .Tüpü sadece kendi telefonundan ve kendi evdeyse istiyor.Suyu eve kendi sirtlayip taşıyorYemek siparişi verdirmiyor ama evinize sucu tüpçü kargocu sütçü postacı vs vs... hiç biri gelmiyor mu bunlarda aynı mantık saçma bence eşinizin mantığı
Gelen pizzacının size zarar vereceğini mi düşünüyor?
Bende çok korkuyorum eşim il dışında seyahetteyken kendıme yemek yapmaya üşeniyorum dışardan söylüyorum ama saçma sapan hareketlere giriorum kapıyı açmadan hayatım ben açarım diye falan bağırıyorum salak gibi
Artık adam yedi yedi . Birde genellikle parasını ödüyorum kapıda para muhabbetinede girmiyorum .
Niye salak gibi olsun gayet mantıklı bir hareket evde yalnız olmadığını belirtmek. Ben de yapıyorum da o yüzden alındım salak gibi deyince
Tv nin sesini yükseltirim. Biriyle konuşuyormuş gibi yaparım falan..
Bir komşumuzun evine gündüz vakti hırsız girmiş. Kadın yalnızmış. Bir anda holde gözgöze gelmişler. O panikle akıl edip kocasına bağırır gibi "Ali koş hırsız girmiş!" diye bağırmış. Hırsız kapıdan geri çıkıp kaçmış.
Açıkcası hırsızın o an cesaretini kaybetmesi mucize, ama kadının bunu akıl etmesi de iyi..
Belli ki eşiniz bişeyler duymuş ve korkmuş. Başka kısıtlayıcı bişeyi yoksa alttan alınabilir bence. Öğle yemeği için huzur bozmaya gerek yokSadece yemek siparişi değil mesela suyu da kapıya koy parayı der açtırmaz. Kapı çalar biri gelirse tanımazsan açma sakın der. Ayda 1 felan. Zaten genelde dışarıda beraber yeriz
Aynı bende sizin gibi yaşıyorum kargo dahil gelmiyor eve,kapıcıya bile acmam mesela kapıyı çok elzem bir durum olmadığı süreceValla ne yalan soyleyeyim ben cok da haksiz bulmadim eşinizi. Sutcu sucu vs ben de kapiya birakiyorum parayi, kapiya birakip gidiyorlar. Kargoya imza gerektigi icin açıyorum. Ama esim hic hoslanmaz. Mumkunse ofise gonder kargoları der.
Evde tamirci usta vs ile yalniz kalmama izin vermez. Acil bir durumsa komsuyu çağırırım.
Eve yemek isini de soyle yapiyoruz, kredi kartiyla esim oduyor onu da kapiya bırakıyorlar.
Yani devir gerçekten kotu ama yukarida yazdigim seyler pek de onlem degil bence. Sadece içimden oyle geldiği için yapiyoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?