- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Kendimi ona göre ayarlayacakmışım. Yumurta kırıp yiyecekmişim. Evde herşey varmışYemekleri bir gün önceden kendi yapsın madem çok biliyorsa
Gelirken kendi alsın gelsin yemeği o zaman. Böylece ikinizin de gönlü olur.Eşimde ondan istemiyor. Bazen şifre kapı için arıyorlar felan ama insanlık hali hiç mi dışarıdan birşey söylemeyelim
Ne kadar sıklıkla sipariş veriyorsunuz bilmiyorum ama bunun haricinde bir baskısı yoksa tolore edilebilir bence, eşimin işyerini eve yakın bana böyle birşey dese o zaman kendin al getir derdim ben :)Bunun dışında engelleyici bir tavrı yok çok net istemiyor yemek sipariş etmemi
İş çıkışı istediğim an alır sorun yok o konuda. Öğle vakti çocuklarla evde yemek olmadığında sipariş veriyorum onu istemiyor yap bir şeyler sipariş verme diyorGelirken kendi alsın gelsin yemeği o zaman. Böylece ikinizin de gönlü olur.
Kendimi ona göre ayarlayacakmışım. Yumurta kırıp yiyecekmişim. Evde herşey varmış
Kendi ben ne istesem işte değilse alır getirir işi yakın değil maalesef. Ayda birNe kadar sıklıkla sipariş veriyorsunuz bilmiyorum ama bunun haricinde bir baskısı yoksa tolore edilebilir bence, eşimin işyerini eve yakın bana böyle birşey dese o zaman kendin al getir derdim ben :)
Hıı ben çocuklara hazır yemek yedirme anlamında anlamıştımda, bukadarı biraz sıkıntılı sankiya e sokağada tek çıkıyoruz ,zaman kötü tabi neler duyuyoruz bellliki adam hassas bu konudaSadece yemek siparişi değil mesela suyu da kapıya koy parayı der açtırmaz. Kapı çalar biri gelirse tanımazsan açma sakın der. Ayda 1 felan. Zaten genelde dışarıda beraber yeriz
Eşim diyor ki itse seni girse içeri ne yapabilirsin ?? Ama işte cesaret ister o biraz
eve almamış ki.Herhangi bir satıcıyı eve almak, kapıyı açmakla kargo yada yemek siparisi almak aynı şey değil bence.
Ben öğlen de eve geldiğini zannettim. O zaman eşinizi dinleyin. Mesela köfte atın dondurucuya hemen kızartın. Ya da sigara böreğ, tost, sandiviç...İş çıkışı istediğim an alır sorun yok o konuda. Öğle vakti çocuklarla evde yemek olmadığında sipariş veriyorum onu istemiyor yap bir şeyler sipariş verme diyor
Kart kullanmıyorumOnline ödeyin, kapıya da “paspasın üzerine bırakın” diye not yazın.
Ayda bir sipariş veriyorsanız dert edilecek birsey yok bence, zaten çocuklara dışarıdan birşeyler yedirmemek en güzeli :)Kendi ben ne istesem işte değilse alır getirir işi yakın değil maalesef. Ayda bir
Her gün zaten yapıyorum ama bazen işe kaptırıyorum kendimi bir bakıyorum yemek vakti geçiyor dışarıdan söyleyeyim diyorum öyle yani .. Sanırım artık söylemeyeceğimBen öğlen de eve geldiğini zannettim. O zaman eşinizi dinleyin. Mesela köfte atın dondurucuya hemen kızartın. Ya da sigara böreğ, tost, sandiviç...
Ben iki tane orta boy patatesi küçük küçük doğrayıp hafif yağla beraber tavada kavuruyorum üstüne kaşar rendeliyorum. Çok güzel oluyor.
Benim eşim de öğlen geliyor. Bunları yapıyorum.
Banka kartı da mı yok? Eşinizin maaş hesabı da olur. Kredi kartı şart değil ki.Kart kullanmıyorum
Arada bir olur yaaa. Ne var ki? Ama bu erkekleri bazen anlamak çok zor.Her gün zaten yapıyorum ama bazen işe kaptırıyorum kendimi bir bakıyorum yemek vakti geçiyor dışarıdan söyleyeyim diyorum öyle yani .. Sanırım artık söylemeyeceğim
13 yaşında kızım evde yalnızken ne yalan söyleyeyim bende eve sipariş söylemiyorum söylettirmiyorumEşimde ondan istemiyor. Bazen şifre kapı için arıyorlar felan ama insanlık hali hiç mi dışarıdan birşey söylemeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?