Yemek siparişi

Bunun dışında engelleyici bir tavrı yok çok net istemiyor yemek sipariş etmemi
Ne kadar sıklıkla sipariş veriyorsunuz bilmiyorum ama bunun haricinde bir baskısı yoksa tolore edilebilir bence, eşimin işyerini eve yakın bana böyle birşey dese o zaman kendin al getir derdim ben :)

Gelirken kendi alsın gelsin yemeği o zaman. Böylece ikinizin de gönlü olur.
İş çıkışı istediğim an alır sorun yok o konuda. Öğle vakti çocuklarla evde yemek olmadığında sipariş veriyorum onu istemiyor yap bir şeyler sipariş verme diyor

Bence yorgun olduğunda yada vaktin olmadığında makarna, kızartma, kahvaltı gibi basit şeyler yapın, eşin istemiyorsa söylemeyin dışardan. Emin ol senin yapacağın kızatma bile dışarıdan söylediğinden daha sağlıklıdır. Ben güvenmiyor dediğinde sağlıksız diye güvenmiyor anladım.

Ne kadar sıklıkla sipariş veriyorsunuz bilmiyorum ama bunun haricinde bir baskısı yoksa tolore edilebilir bence, eşimin işyerini eve yakın bana böyle birşey dese o zaman kendin al getir derdim ben :)
Kendi ben ne istesem işte değilse alır getirir işi yakın değil maalesef. Ayda bir

Sadece yemek siparişi değil mesela suyu da kapıya koy parayı der açtırmaz. Kapı çalar biri gelirse tanımazsan açma sakın der. Ayda 1 felan. Zaten genelde dışarıda beraber yeriz
Hıı ben çocuklara hazır yemek yedirme anlamında anlamıştımda, bukadarı biraz sıkıntılı sankiya e sokağada tek çıkıyoruz ,zaman kötü tabi neler duyuyoruz bellliki adam hassas bu konuda

Eşim diyor ki itse seni girse içeri ne yapabilirsin ?? Ama işte cesaret ister o biraz

Biber gazı alın eve kapıyı onunla açın. ya nebileyim hiç kargo veya yemek sipariscisinden rahatsız edilmedim. Bana çok uç bir düşünce olarak geldi açıkçası. Ben devamli belli başlı yerlerden siparis ederim artık getiren elemanları bile tanıyoruz neredeyse.

İş çıkışı istediğim an alır sorun yok o konuda. Öğle vakti çocuklarla evde yemek olmadığında sipariş veriyorum onu istemiyor yap bir şeyler sipariş verme diyor
Ben öğlen de eve geldiğini zannettim. O zaman eşinizi dinleyin. Mesela köfte atın dondurucuya hemen kızartın. Ya da sigara böreğ, tost, sandiviç...
Ben iki tane orta boy patatesi küçük küçük doğrayıp hafif yağla beraber tavada kavuruyorum üstüne kaşar rendeliyorum. Çok güzel oluyor.
Benim eşim de öğlen geliyor. Bunları yapıyorum.

Her gün zaten yapıyorum ama bazen işe kaptırıyorum kendimi bir bakıyorum yemek vakti geçiyor dışarıdan söyleyeyim diyorum öyle yani .. Sanırım artık söylemeyeceğim

Her gün zaten yapıyorum ama bazen işe kaptırıyorum kendimi bir bakıyorum yemek vakti geçiyor dışarıdan söyleyeyim diyorum öyle yani .. Sanırım artık söylemeyeceğim
Arada bir olur yaaa. Ne var ki? Ama bu erkekleri bazen anlamak çok zor.

Eşimde ondan istemiyor. Bazen şifre kapı için arıyorlar felan ama insanlık hali hiç mi dışarıdan birşey söylemeyelim
13 yaşında kızım evde yalnızken ne yalan söyleyeyim bende eve sipariş söylemiyorum söylettirmiyorum
kızıma çık kendin al diyorum

ama kendimiz evdeysek söyleriz de eşiniz de haklı
ama ne yapacaksınız canım kapıya gelen bir çok insan oluyor

is yeri yakinsa boyle durumlarda esinizi arayin madem, o kendi guvendigi yerden soylesin veya alip getirsin.
ben biraz abartili buldum.

Tamam ınsanlara guven yok ama bu sekılde yasanmaz kı hayatla tum baglantıyı koparmak lazım guvende olmak ıcın bellı baslı buyuk subelerı olan yerlerden sıparıs verın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…