Yemek siparişi

Bazı insanlar yapı olarak fazla tedbirlidir.
Benim eşim de öyle.
Kargo genelde benim adıma gelir,
evin alışveriş işi bende.
Çöpleri toparlayıp atma işi de eşimde.
Kargo paketlerini çöpe atarken üzerine yapıştırılmış,iletişim bilgilerimin yazdığı formu mutlaka tahrip edip,okunmayacak hale getirir.

Aynısını tahribatı eşim de yapıyor.Ustelik kargoyu onun adına ve şubeden teslim aliyoruz. Dışarda yemek yemenin veya yemeği paketletip eve getirmenin ,tamir/tesisat işlerinde yanımda birinin olmasini saglamanin bir zararını görmedim bu güne kadar bence çok tepki vermiş herkes@BEGONFİL geçen konu açmıştı.Kargo görevlisi kızi sürekli arıyordu...gördüğünde "yürüyüşe mi çıkıyorsun" filan diye iletişim kurmaya calisiyordu.

Erkekler bazen çok saçma şeylere takabiliyor. Yemek siparişinden bişey olacağını sanmam ama eşiniz gerçekten iyi biri ise ve bunu gerçekten evham yaptığı için söylüyorsa o zaman siz de gönlü olsun diye tamam deyin öğlen çok sıkışık zamanlarda gerekirse çocuklara kaşarlı, domatesli sandviç yapın en basitinden.

Sipariş uygulamalarından online ödeyip su alırken yaptığınız gibi kapıya bırakmalarını isteyebilirsiniz. Eşiniz haksız sayılmaz ama çözüm üretmek yerine kestririp atması yanlış olmuş.

Eşiniz çok da haksız sayılmaz.
Ben öğrenciyken çok sık sipariş veriyordum. Ruh hastasının teki numaramı almış, gece gece arayıp mesaj atıyordu. Engelledim, güvenliğe söyledim ama kim olduğunu, hangi restorandan olduğunu bilmediğim için çok uzun süre yemek söylemedim eve. Yalnız yaşıyordum, eve girip çıkarken bile tedirgin oluyordum.

Böyle manyaklar var diye her hareketimizi kısıtlayacak değiliz tabii ama dikkatli olmak lazım.
Ya dışarıda yiyin ya da yemek sitesi üzerinden sipariş verip online ödeme yapın. Yemek geldiğinde çok muhatap olmanız gerekmez böylece.

Evham olduğuna çok eminim. Bu ve benzeri konular dışında sıkmaz beni kıskançlığı yoktur,cimri birisi değil her istediğimi yapar öyle yani. Zaruriyet dışında evde yalnızken kapıyı açmamı istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…