Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilim milyoner olsa eminim hepsi aferin hayatını kurtarırsın diyecekti.Ahaha acun örneğini verecektim ben de ama sonra para avcısı derler diye vazgeçtim.
Ya sen daha yorum yapma bence onlara, sürü gibi onlar. Dalga geçecek konu arıyorlar. Buldular seni etrafında güle oynaya sana sataşıyorlar. Cevap verdikçe onların hoşuna gidiyor. Ben olsam gidip yatardım.

Belki amca seviyor olamaz mı? Acun ılıcalının sevgilisi kızından küçük her gün profiline girip kınama yapıyor musunuz?

Acun'un sevgilisi konu açtı da kınamadık mı? Aşk olsun

Konu sahibi kendi hür iradesiyle buradaki insanlara sevgilisinin fotoğrafını atıp yaşlı durup durmadığını sormuş. O bile sizin kadar emin değil sevgilisinin amca olmadığından.

Belki amca seviyor olamaz mı? Acun ılıcalının sevgilisi kızından küçük her gün profiline girip kınama yapıyor musunuz?
Burası forum, kimse kimsenin profiline girmiyor. Buraya yazıyorlar, biz de onlara yazıyoruz. Acun ya da sevgilisi gelip konu açmıyor burda, fikir istemiyor.

Sevgilim milyoner olsa eminim hepsi aferin hayatını kurtarırsın diyecekti.Ahaha acun örneğini verecektim ben de ama sonra para avcısı derler diye vazgeçtim.
Burada kimse size zarar vermek için konuşmuyor. Yaşınız gereği saldırı altında hissediyorsunuz ama sizin için iyi olanı istiyorlar. Sizden çok çok yaşlı ve çocuklu bir adamla yıllarınızı heba etmeniz kimseyi ilgilendirmez ama işte gençtir, toydur, gözünü açmalı, uyarmalı düşüncesi var insanımızda. Yaşınız biraz daha ilerleyince anlayabileceksiniz bunu sadece.

Amca olması farklı amca gibi mi duruyor diye sorması farklı. Eşim benden 8 yaş büyük. Ben yaşlanıyorum o hala 25 gösteriyor.

Yemin ederim bu şekilde söyleseler saldırgan olmam.Büyüktür bir bildikleri var derdim.Kudro yu zeki bulup büyüktür bir bildiği vardır diyerek ona içimi döktüm.Dökmez olaydım,kadın her sorumda ona söylediklerimi yüzüme vurdu resmen.İnsanların görmesini istesem konudan mesajlaşırdık onla ama gittim özelden yazdım büyük kadın görmüş geçirmiş nasihat alayım diye.Onların bana geliş tarzı çok farklıydı,ben bu yüzden saldırdım.

Kızartma ve makarna yapan bir zahmet yemek yapıyorum demesin.
Belirli bir mantığı var bu işin, tüme varım lakin güzel yemek yapıyorum demek için de öncelikle sağlam ağız tadı lazım.
İyi tost yapmanın bile onlarca püf noktası vardır, iyisini ayırt edemiyorsanız karnınızı doyuracak kadar bilin, yeter.

Seni az cok tanirim canim herkes senin gibi iyi niyetli degil isteoyle olsa kimse birsey demez zaten.birazda kendileri bu duruma getiriyor konu sahiplerini

Pilav tarifi vereceğdim, birebir benim verecegimi vermişin kizzz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…