Mor şampuanla yıkamayı unutma saçını,iyi gecelerNeyse yan odada atom parçalayıcılarda geldiyse artik konudan huzur içinde ayrilabilirimhadi size kolay gelsin
Ya sen daha yorum yapma bence onlara, sürü gibi onlar. Dalga geçecek konu arıyorlar. Buldular seni etrafında güle oynaya sana sataşıyorlar. Cevap verdikçe onların hoşuna gidiyor. Ben olsam gidip yatardım.Sevgilim milyoner olsa eminim hepsi aferin hayatını kurtarırsın diyecekti.Ahaha acun örneğini verecektim ben de ama sonra para avcısı derler diye vazgeçtim.
Sen de babadan yaralı olduğun için yapamadın o kadarını.Bir zahmet :) babadan yaralı olmasan onu da yapacaktınYok onu özel mesajlarında anlatmıştın sen zaten bana. İstesem bu konuna da bir önceki konuna da yazardım
Belki amca seviyor olamaz mı? Acun ılıcalının sevgilisi kızından küçük her gün profiline girip kınama yapıyor musunuz?
Burası forum, kimse kimsenin profiline girmiyor. Buraya yazıyorlar, biz de onlara yazıyoruz. Acun ya da sevgilisi gelip konu açmıyor burda, fikir istemiyor.Belki amca seviyor olamaz mı? Acun ılıcalının sevgilisi kızından küçük her gün profiline girip kınama yapıyor musunuz?
Burada kimse size zarar vermek için konuşmuyor. Yaşınız gereği saldırı altında hissediyorsunuz ama sizin için iyi olanı istiyorlar. Sizden çok çok yaşlı ve çocuklu bir adamla yıllarınızı heba etmeniz kimseyi ilgilendirmez ama işte gençtir, toydur, gözünü açmalı, uyarmalı düşüncesi var insanımızda. Yaşınız biraz daha ilerleyince anlayabileceksiniz bunu sadece.Sevgilim milyoner olsa eminim hepsi aferin hayatını kurtarırsın diyecekti.Ahaha acun örneğini verecektim ben de ama sonra para avcısı derler diye vazgeçtim.
Yooo benim rahmetli babam dünyanın en minnoş babalarından biriydi. Kiminle karıştırdıysan artık.Sen de babadan yaralı olduğun için yapamadın o kadarını.Bir zahmet :) babadan yaralı olmasan onu da yapacaktın
Amca olması farklı amca gibi mi duruyor diye sorması farklı. Eşim benden 8 yaş büyük. Ben yaşlanıyorum o hala 25 gösteriyor.Acun'un sevgilisi konu açtı da kınamadık mı? Aşk olsun
Konu sahibi kendi hür iradesiyle buradaki insanlara sevgilisinin fotoğrafını atıp yaşlı durup durmadığını sormuş. O bile sizin kadar emin değil sevgilisinin amca olmadığından.
Acun ya da sevgilisi zaten napsın sizin fikrinizi ayol.Burası forum, kimse kimsenin profiline girmiyor. Buraya yazıyorlar, biz de onlara yazıyoruz. Acun ya da sevgilisi gelip konu açmıyor burda, fikir istemiyor.
Yemin ederim bu şekilde söyleseler saldırgan olmam.Büyüktür bir bildikleri var derdim.Kudro yu zeki bulup büyüktür bir bildiği vardır diyerek ona içimi döktüm.Dökmez olaydım,kadın her sorumda ona söylediklerimi yüzüme vurdu resmen.İnsanların görmesini istesem konudan mesajlaşırdık onla ama gittim özelden yazdım büyük kadın görmüş geçirmiş nasihat alayım diye.Onların bana geliş tarzı çok farklıydı,ben bu yüzden saldırdım.Burada kimse size zarar vermek için konuşmuyor. Yaşınız gereği saldırı altında hissediyorsunuz ama sizin için iyi olanı istiyorlar. Sizden çok çok yaşlı ve çocuklu bir adamla yıllarınızı heba etmeniz kimseyi ilgilendirmez ama işte gençtir, toydur, gözünü açmalı, uyarmalı düşüncesi var insanımızda. Yaşınız biraz daha ilerleyince anlayabileceksiniz bunu sadece.
Ben de onu diyorum işte. Acun ya da sevgilisi gelip bize bişey sormuyorsa biz ne alaka gidip profiline gireceğiz?Acun ya da sevgilisi zaten napsın sizin fikrinizi ayol.
Ay desene seninkide baya yaşlı ondan bu tripler :)Amca olması farklı amca gibi mi duruyor diye sorması farklı. Eşim benden 8 yaş büyük. Ben yaşlanıyorum o hala 25 gösteriyor.
Bu da sana ev ödevi olsun. Cevabı haftaya bekliyorum.Ben de onu diyorum işte. Acun ya da sevgilisi gelip bize bişey sormuyorsa biz ne alaka gidip profiline gireceğiz?
Babanın vefat etmesi senin için bir yaradır.Onu kastettim.Yooo benim rahmetli babam dünyanın en minnoş babalarından biriydi. Kiminle karıştırdıysan artık.
Seni az cok tanirim canim herkes senin gibi iyi niyetli degil isteBurada kimse size zarar vermek için konuşmuyor. Yaşınız gereği saldırı altında hissediyorsunuz ama sizin için iyi olanı istiyorlar. Sizden çok çok yaşlı ve çocuklu bir adamla yıllarınızı heba etmeniz kimseyi ilgilendirmez ama işte gençtir, toydur, gözünü açmalı, uyarmalı düşüncesi var insanımızda. Yaşınız biraz daha ilerleyince anlayabileceksiniz bunu sadece.
Yoo kudrayla yaşıt.Ay desene seninkide baya yaşlı ondan bu tripler :)
Pilav tarifi vereceğdim, birebir benim verecegimi vermişin kizzzPilavda onemli olan şeylerden birisi suda bekletip Nişastası gidene kadar iyice yikamak. Bu islemleri ılık suda yapın.
Güzelce kavurup var olan suyun buharlaştırın. Tıkır tıkır ses gelmeli pirinçlerden.
Tereyagla guzel olur. Ama yemeyenler icin aromasiz bir siviyag da olur. Aycicek yagi gibi.
Sade pirinc pilavi ise baldo 1 bardak pirince 1,5 bardak su konur. Şehriyeli ise 1'e 2 konur.
Pirinç cinsine gore degisir tabi.
Sulu yemeklerin mantiklari hep ayni. Sogan salça kavrulur, bazen lezzet arttırmak icin biber, sarimsak da kavrulur, yemekte havuç olacaksa o da kavrulur.
Sonra Yemeği yapacağınız malzemeyi ekleyip su tuz ekliyorsunuz. Kisik ateşte pişiyor. Bakliyatsa onceden haşlanmış olmasi gerekiyor. Yemeğin suyunun özlü olmasi gerek. Şeffaf renksiz dupduru bir su ile yemek lezzetli olmaz. Kısık ateste Piştikçe özlesir yani.
Zeytinyaglilarda herkesin farkli fikirleri var. Kati kurallar yok. Bence zeytinyagli soguk olur, Salça kullanilmaz, şıp şıp yağ damlar
Ya da bunlari bosverin. Maddi durumunuz elverişli ise thermomix alin. Her seyi yaparsiniz onunla.
Yok, gerçekten farkı anlamıyorsunuz. Asıl siz haftaya kadar iyi bir düşünün.Bu da sana ev ödevi olsun. Cevabı haftaya bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?