- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
Aynı benim eşimde öyle eli us derler ya hani.harika yapar herseyiAhaha bu benelime yapışmasın diye diye... Sonra eşim bir gün annemin yaptığı gibi yapacağım kıvamını sen un hariç malzemeleri ver bana ver dedi. Ayarladım unu da yanına koydum az unla yumuşacık yaptı artık o kıvamda yapıyorum ben de.
Al işte gene mutsuz olduğunuz anlaşildı kızlarO
Daha fazla ikinizle vaktimi harcamıcam.İkinizde malesef özel hayatlarında mutsuz kadınlarsınız.Katip sen de kudronun avukatı olmuşsun resmen.Evlatlarınıza acıyorum,sizin gibi anneleri var.Yazık
Saat olmuş 1 hala gelmiş bana burda laf atıyorsunuz.Annem benle değilde KK ile ilgilenecek ha ? Annelik mi seninkisiYa kızım git sen kendine acı.
Kedi oğluma niye acıdın ki benim? Yediği önünde yemediği arkasında evin en sıcak yerinde yatıyor çocuğum.O
Daha fazla ikinizle vaktimi harcamıcam.İkinizde malesef özel hayatlarında mutsuz kadınlarsınız.Katip sen de kudronun avukatı olmuşsun resmen.Evlatlarınıza acıyorum,sizin gibi anneleri var.Yazık
Anlamaya çalışıyorum bi snÇok iyimsersin
Sadece hasta ve bazıları mı, bu kadarcık mı???
Allah Allah, büyütürken yanımdaydın herhalde.Saat olmuş 1 hala gelmiş bana burda laf atıyorsunuz.Annem benle değilde KK ile ilgilenecek ha ? Annelik mi seninkisi
Bak şimdi ona da acıdım.Allah büyük ki sizin gibi birine demek ki evlat vermemiş.Otur bir düşün sence neden vermemişKedi oğluma niye acıdın ki benim? Yediği önünde yemediği arkasında evin en sıcak yerinde yatıyor çocuğum.
Ben istemediğim için olabilir mi acaba? Sen de bi düşün bakalımBak şimdi ona da acıdım.Allah büyük ki sizin gibi birine demek ki evlat vermemiş.Otur bir düşün sence neden vermemiş
Değildim de az çok tahmin ediyorum nasıl bir anne olduğunuAllah Allah, büyütürken yanımdaydın herhalde.
Keşke mature olacak kadar yaş farkı olsaydıAfiyet olsun. Ne diyim o da mature seviyorsa sıkıntı yok. Bol keyifler.
Haydi hep beraber tekrar ediyoruz: insanlar hür iradeleri ile çocuk sahibi olmamayı seçmiş olabilirBak şimdi ona da acıdım.Allah büyük ki sizin gibi birine demek ki evlat vermemiş.Otur bir düşün sence neden vermemiş
Senin diplomanın bu eğitim kalitesi yerlerde ülkenin sınırları dışında bir geçerliliği ve önemi yok, kendini, eğitimini bu kadar büyük görme lütfenÜni ve meslek zeka ölçütü değil mi hahahshshsjjeje üni kazanamayan biri benden daha zeki o zaman. Ankaranın en iyi ünisinden mezun olan benle,antepten mezun olan biri benle eşit bi zekada mı sence ? Vasat bir eğitim aldığın burdan belli
14 senedir eşinle berabersin ve 14 sene boyunca istemedin öyle mi ahhqhwhqhwhwhwhw tamam inandımBen istemediğim için olabilir mi acaba? Sen de bi düşün bakalım
Anaa oluyor muydu öyleHaydi hep beraber tekrar ediyoruz: insanlar hür iradeleri ile çocuk sahibi olmamayı seçmiş olabilir
Amca olması farklı amca gibi mi duruyor diye sorması farklı. Eşim benden 8 yaş büyük. Ben yaşlanıyorum o hala 25 gösteriyor.
Kud ra bi zi dis ko ya götür, kavga cikmis ben hala pilavdi kurufasulyeydi hshshŞizofren hakarete girmiyor kudra.O bir hastalıktır.
Ama madem hakarete girecek bir şey arıyorsun,sana gerizekalı diyeyim.Bak bu hakarettir.Dilekçeye bunu yazBundan yürü bari.
Çocuk istemeyen insanla hiç karşılaşmadın mı hayatında? O kadar mı toysun cidden? Evet 14 sene istemedim bi 14 sene daha istemem muhtemelen. Bi sakıncası mı vardı?14 senedir eşinle berabersin ve 14 sene boyunca istemedin öyle mi ahhqhwhqhwhwhwhw tamam inandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?