Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zamanla olacak şeyler yapa yapa deneye deneye.kac yıllık evliyim bugün çocuğuma ödev yaptırırken güzelim dolayı yaktım iyimi.

Bu saçma muhabbetin nesini irdeleyip düşüneceğim allasen. Çocuğumu uyutuyorum oyalanıyorum şu boş vaktimde. Haftaya kim öle kim kala.
Bana ödev verirken haftayı bekliyordunuz. Şimdi birden busy woman oldunuz, hayırlısı.

Söyle söyleyeyim. Aranızdaki konuşmayı bilmem ama derdinizi ilk açtığınızda eminim böyle uyarmıştır sizi. Bazen insanlar düz söylenenden almaları gerekeni almayınca iğnelemek gerekir. Tokat etkisi vardır hani. Söylersin kendine gelmez, sarsarsın mesela. Öyle düşünün. 21 ya da 23, gencecik kadınsınız. Ne işiniz var elin yaşlı çocuklu adamıyla. Üstelik yanınıza yakistiramiyorsunuz bile. Sebebini de bildiğinizi söylüyorsunuz ama sorunu çözmek yerine hayatınız çok da değerli değilmiş gibi devam ediyorsunuz bu adama harcamaya.

Mutfağa 25imden sonra girdim öncesinde yumurta kırmışlığım yoktu. Birkaç deneme benim de kötü olmuştu. Şimdi 40 senelik ev hanımıyım diyenlerden iyi yapıyorum asla da mütevazi olmam. Yalnız şöyle bir sıkıntı var asla “yemek yapmak zorunda” olmayı sevmiyorum. Zorundaysam yapmam geçiştiririm. İsteyerek yapmam lazım.

O

Daha fazla ikinizle vaktimi harcamıcam.İkinizde malesef özel hayatlarında mutsuz kadınlarsınız.Katip sen de kudronun avukatı olmuşsun resmen.Evlatlarınıza acıyorum,sizin gibi anneleri var.Yazık
Ya kızım git sen kendine acı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…