- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
Çok canın çektiyse boşa al kız yenisini nolcak. Sendeki bu coşkun hormonla elde edemeyeceğin adam yoktur.Keşke mature olacak kadar yaş farkı olsaydısizin gibi mesela 8 10 ne güzel olurdu
Hiç bir erkek 14 sene beklemezHaydi hep beraber tekrar ediyoruz: insanlar hür iradeleri ile çocuk sahibi olmamayı seçmiş olabilir
Maalesef çok seviyorumÇok canın çektiyse boşa al kız yenisini nolcak. Sendeki bu coşkun hormonla elde edemeyeceğin adam yoktur.
Hayatım, kaç erkek gördün ömründe?Hiç bir erkek 14 sene beklemezaileleride o kadar beklemez
Hayır bence niyetler aynı. Düz söylediğini anlamayani sarsmak gerekir bazen. Ha amaaaan bana ne ya isterse beş on yılını harcasın, isterse gitsin evlensin mutsuz olsun pişmanlıklar yasasın da diyebilirlerdi ama demek ki kötü diye düşündüğümüz niyetleri el vermemiş.Seni az cok tanirim canim herkes senin gibi iyi niyetli degil isteoyle olsa kimse birsey demez zaten.birazda kendileri bu duruma getiriyor konu sahiplerini
Her kadına default yükleniyor sanıyolar 5 yaşından itibaren. Bi de şey diyolar bana mesela “kuzum istemiyom diyon da zaten istesen de olmayabilir çat diyeAnaa oluyor muydu öyleben her kadının mecbur doğurması gerektiğini saniyordum
Burda 16 seneliği var ben ailerde cok istiyorsa kendi yapsınHiç bir erkek 14 sene beklemezaileleride o kadar beklemez
Hiç bir erkek 14 sene beklemez.Hadi diyelim eşinde istemiyor.Aileler bu durumda kesinlikle karışır.Bak şimdi anladım senin derdini.Neden KK sitesinde bu kadar saldırgan olduğunu.Meğer bebeğin olmuyormuş kıyamam.Malesef bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden birisi.Adına çok üzüldümÇocuk istemeyen insanla hiç karşılaşmadın mı hayatında? O kadar mı toysun cidden? Evet 14 sene istemedim bi 14 sene daha istemem muhtemelen. Bi sakıncası mı vardı?
Bence normal değil. Ama illegalde değil. Bana ne? Çocuk gelin olsa tabi ki tepki gösterirdim. 23 yaşındaki kadın mutlu olcağı şekilde yaşasın. Ayrıca bu konuyla ne alakası var yaşın onu diyin önce.17 yaş normal mi sizce? Adam reşit olmadan 1 sene önce doğmuş konu sahibi.
38 yaşındaki bir adam 21 yaşındaki bir genç kızla ne paylaşabilir seks ya da seks ihtimali dışında? Sizin eşinizle olan yaş farkınızın 2 katından daha fazla bir fark söz konusu.
Burada anlattığı kadar aşık olsa, oturup saatlerce sohbet edebiliyor olsalar, doğru düzgün bir paylaşımları olsa ona buna "yaşlı mı duruyor" diye sormaz zaten.
Haydi hep beraber tekrar ediyoruz: herkesin kayınvalidesi “bu kız kısır mı” diye oğlunu boşatmaya çalışmayabilir. Hatta ve hatta bazılarımızın eşi ailesinin ağzının içine bakıp dolduruşa gelmeyen insanlar olabilir.Hiç bir erkek 14 sene beklemezaileleride o kadar beklemez
Efendilik bana yakışmıyor mesela. Eğreti duruyor.Efendi gibi yemek tarifi verip gidecektiniz yok yere banlanacaksınız şimdi
O zaman bizi kıskanmaya devam. (Sen keşke dediğin için diyorum)Maalesef çok seviyorum
Her şeyden çok bebek isteyen biri için kötü evet. Ama bu hayatta bebek istemeyen insanlar da var, inanılmaz senin için ama evet var.Hiç bir erkek 14 sene beklemez.Hadi diyelim eşinde istemiyor.Aileler bu durumda kesinlikle karışır.Bak şimdi anladım senin derdini.Neden KK sitesinde bu kadar saldırgan olduğunu.Meğer bebeğin olmuyormuş kıyamam.Malesef bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden birisi.Adına çok üzüldüm
Sen neden başta sevgilinin çocuğuna kendini alıştırıp sonra yandan yandan bastın onu de. Yazık değil mi, çocuk senin babasına yaranma aracın olmak zorunda mıydı?
Birsey hatirlatti bu konu bana limonlu su vardi aramiz iyiydi baslarda bi konuda ters düştük.ustun körü ona birşey demistim ozelde boyle demedin diye...vay efendim sen ozelini döktün bilmem ne diye saldıriya geçti bazi kisiler.suan ayni kisiler bu konu sahibinin özelini döktüHayır bence niyetler aynı. Düz söylediğini anlamayani sarsmak gerekir bazen. Ha amaaaan bana ne ya isterse beş on yılını harcasın, isterse gitsin evlensin mutsuz olsun pişmanlıklar yasasın da diyebilirlerdi ama demek ki kötü diye düşündüğümüz niyetleri el vermemiş.
AhahhaEfendilik bana yakışmıyor mesela. Eğreti duruyor.
Ahahaha. Yok ailelerimiz çok şükür modern, anlayışlı, evli insanların kararlarına müdahale etmeyen insanlar. Bizim de anamız babamız çocuk yap diyor diye yapacak kadar toy ve müdahaleye açık insanlar olmadığımızın farkındalar. Sen kendi küçük dünyanda kendi baskıcı ve müdahaleci ailenle kıyaslıyorsun anlıyorum ama dünya çok büyük ve milyar çeşit insan var.Hiç bir erkek 14 sene beklemez.Hadi diyelim eşinde istemiyor.Aileler bu durumda kesinlikle karışır.Bak şimdi anladım senin derdini.Neden KK sitesinde bu kadar saldırgan olduğunu.Meğer bebeğin olmuyormuş kıyamam.Malesef bir insanın başına gelebilecek en kötü şeylerden birisi.Adına çok üzüldüm
Mermaidmiş konu sahibi hiç fark etmedim etsem yazmazdım
Hayır bi de üzülüyor falan benim için çocuğum olmuyor diye. Gece gece iyi güldümHaydi hep beraber tekrar ediyoruz: herkesin kayınvalidesi “bu kız kısır mı” diye oğlunu boşatmaya çalışmayabilir. Hatta ve hatta bazılarımızın eşi ailesinin ağzının içine bakıp dolduruşa gelmeyen insanlar olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?