Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkiye’de kalacağım.Yurtdışında yaşamak gibi bir hayalim yok.O yüzden buranın dışında bir geçerliliği yoksa beni çok ilgilendirmiyor bu.
Orada vurgulanmak istenen, kaliteli sandığın eğitim, aldığın diplomanın dünya standartlarında vasat oluşu, kendi çöplüğünde ötmeni sağlıyor işte:)

Ona o oyunu neden oynadın geçenlerde, madem bu kadar istekli adam? Neden f.ckbuddy olarak takılalım falan dedin, neden ciddiyetini ölçmek istedin madem kapında yatıyor? Kızım sen bizi ne sandın? Bal gibi de oturdun tektaş bekliyorsun, ama çabuk pes ettin, hemen bıraktın çocuğu.

Ama o çok eğitimli ve zeki taam mı!!1!1!1!

Kızcağızın dünyası çocuk baskısı yapan kayınvalide ve o baskıya uyup karısına hayatı zindan eden koca kadarmış ya
İyi ki Ankara'da okumuş. Beğenmediği şehirlerden birinde okusa ne olurdu kim bilir

Tektaş aylar önce geldi.Evliliği şuan istemeyen benim zaten ahahahah gülmekten ölücemmm

Ayni seyi soylemistim bende ozelini dokmedim tabiki alan aldi.ufak bir hatirlatmaydi.benim işim olmaz zaten bu saatten sonra.ama kinayan göynek giyiyormus megersem iyi geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…