Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yemek yapmayı sevmiyorum.
Demin kek yaptım olmadı bosa gitti o kadar malzeme.
Eşime de dedim sen yap toplaması yikamasi benden.
Sana kek tarifi vereyim. Hem yumuşacık pamuk gibi olur hem de çok lezzetli.
3 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1,5 su bardağı un
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
Yumurta ve şekeri güzelce rengi açık sarı ile krem rengi arası olana kadar çırp yavaş yavaş diğer malzemeleri de ekle sırayla un, kabartma tozu ve vanilyayı da birlşkte ayrı bir kapta karıştırıp, yumurtalı karışıma yavaş yavaş karıştırırarak ekle. Çok fazla çırpmadan yağlanmış tepsiye dök fırına ver 170 180 derecede ısıtılmış fırında pişir. 30 dk sonra kapağını açıp kürdan testiyle kontrol edebilirsin.

Ay ben de saftirik sabahtan beri girmedim foruma diye ciddi ciddi cevap yazdım konuya siz neler konuşmuşsunuz. Çekirdeğimi alıp takip edeyim. Mermaidmiş konu sahibi hiç fark etmedim etsem yazmazdım
Sizi tanımıyorum bile.Konu sahibi mermad mış dediniz.İlk sorumdan dolayıdır kesin.Boşandın dimi sen de ? Doğru söyle yoksa çocuğa olan ilgimden bu kadar gocunmazdın

Ablacım titanik batarken çalan orkestrasın hg

Sizi tanımıyorum bile.Konu sahibi mermad mış dediniz.İlk sorumdan dolayıdır kesin.Boşandın dimi sen de ? Doğru söyle yoksa çocuğa olan ilgimden bu kadar gocunmazdın
Ya bak git töbe töbe ne ilgisi be, kullandın sen o çocuğu. Anası da anladı, çekti ihtarı oh olsun.

Senin diplomanın bu eğitim kalitesi yerlerde ülkenin sınırları dışında bir geçerliliği ve önemi yok, kendini, eğitimini bu kadar büyük görme lütfen
Türkiye’de kalacağım.Yurtdışında yaşamak gibi bir hayalim yok.O yüzden buranın dışında bir geçerliliği yoksa beni çok ilgilendirmiyor bu.

Bende limonlu su neden üyelik iptali yaptı diye düşünüyordum
Demek sendin sensin sen

Ya kuzum sorma. Benim çocuğum da babası sevgilisi takılıyorlar çok gücüme gidiyor. Kız genç güzel zeki donanımlı hiç benim gibi değil. Botokslarım düştü hep. Morellerim sıfır. Senin konuların gücüme gidiyor napim.

Öyle deme inanır şimdikdkfflkff

Ya bak git töbe töbe ne ilgisi be, kullandın sen o çocuğu. Anası da anladı, çekti ihtarı oh olsun.
Kadın evlendi geçen ay. Bizimle çok ilgisi yok artık.Velayeti babasına verdi. Minicik bir çocuğu neden kullanayım Ne zaman ayrılsam kapımda yalvaran kendisi zaten.İlişkiyi istemediğimi görüşmek istemediğimi söyleyip her defasında kabul etmeyen kendisi.Hadi beni istemeyen bir adam olsa kendimi kabul ettirmek için çocuğa yalakalık yapıyorsun deseniz daha mantıklıydı

Konu sahibinin konu açıp herkese sorduğu şeyleri konuşmak özelini dökmek değildir diye düşünüyorum. Kimseyi savundugum yok ama benim üzerimden senin niyetin iyi onlarınki kötü denmesi hoşuma gitmez. Mesela direkt kötü niyetli olduğunu düşündüğün kişiye söyleyebilirsin bunu, daha iyi olur.

Limonlu Su'yu severim. Şu an burada olmadığı için mesela adını, bir tartışma konusu olarak örnek vermek adına, geçirmek de hoş değil benim için.

+100000000000

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…