Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz mantık şizofren Kudro..

Şizo bir hakaret değil ayrıca.Şizofrenin kısaltılmış halidir.Yani psikolojik olarak ya şizofren ya da çoklu kişilik bozukluğu falan var kadında belki bipolar.Napabilirim,tedavi olsun ben de şizo demeyim.
Şizofren hakarete girmiyor kudra.O bir hastalıktır.
Ama madem hakarete girecek bir şey arıyorsun,sana gerizekalı diyeyim.Bak bu hakarettir.Dilekçeye bunu yaz Bundan yürü bari.
Madem tartışmayı bilmiyorsunuz neden konu açarsınız? Kudra belki çok ban yiyor olabilir ama sonuçta belli kuralları ihlal etse temelli üyeliği iptal edilirdi. Demek ki, yorumları belli sınırlar içinde. Ama siz bu kadar hakarete varan mesajlar attığınıza göre inşAllah temelli gidersiniz.

Adamla tekrar çocuk için barışmıştım zaten son ayrılışımızda çünkü sürekli beni ona aratıyordu.Gerçekten iyice saçmaladınız masum bir çocuğu mu kullanıcam ? Yüzük dediğiniz şeyi aylar önce verdi o zamanlar istememiştim.Şuanda da istemiyorum zaten.

Bak şimdi ona da acıdım.Allah büyük ki sizin gibi birine demek ki evlat vermemiş.Otur bir düşün sence neden vermemiş
Bu ne hadsizlik.
Ne üstüne vazife de insanların fikirlerine müstahak gibi konuşursun sen.
İsteyip evlat sahibi olmasa bile sen kimsin ki hak etmişsin demekki diyebilirsin.
Kalbin kötü çok kötü.

Evet, kullandın. İşin kötüsü, kendi babası bile kullanıyor, anne desen sırf adam hayatını yaşayamasın diye atmış başına bu adamın, yazık çocuğa ya çok üzüldüm.

Ha bide o vardı dimi cok ban yiyenler normal değilmiş diyenler oldu eğlenceli site

Merhabalar. Ben de yeni yeni yemek denemeleri yapıyorum. Pilav konusunda yalnız değilsiniz. Onun kıvamını ben de tutturamıyorum bir türlü. :) Ama kurabiye, kek, börek ve cheesecake denemelerim ilk seferde gayet iyiydi. Sadece böreğe biraz fazla patates koymuşum yerken patatesli börek değil de sanki börekli patates yer gibi hissettik. Yani pilavı es geçip diğer şeylere yönelirseniz bence modunuz yeniden yükselecektir bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…