Biraz mantık şizofren Kudro..
Şizo bir hakaret değil ayrıca.Şizofrenin kısaltılmış halidir.Yani psikolojik olarak ya şizofren ya da çoklu kişilik bozukluğu falan var kadında belki bipolar.Napabilirim,tedavi olsun ben de şizo demeyim.
Madem tartışmayı bilmiyorsunuz neden konu açarsınız? Kudra belki çok ban yiyor olabilir ama sonuçta belli kuralları ihlal etse temelli üyeliği iptal edilirdi. Demek ki, yorumları belli sınırlar içinde. Ama siz bu kadar hakarete varan mesajlar attığınıza göre inşAllah temelli gidersiniz.Şizofren hakarete girmiyor kudra.O bir hastalıktır.
Ama madem hakarete girecek bir şey arıyorsun,sana gerizekalı diyeyim.Bak bu hakarettir.Dilekçeye bunu yazBundan yürü bari.
Adamla tekrar çocuk için barışmıştım zaten son ayrılışımızda çünkü sürekli beni ona aratıyordu.Gerçekten iyice saçmaladınız masum bir çocuğu mu kullanıcam ? Yüzük dediğiniz şeyi aylar önce verdi o zamanlar istememiştim.Şuanda da istemiyorum zaten.Ona o oyunu neden oynadın geçenlerde, madem bu kadar istekli adam? Neden f.ckbuddy olarak takılalım falan dedin, neden ciddiyetini ölçmek istedin madem kapında yatıyor? Kızım sen bizi ne sandın? Bal gibi de oturdun tektaş bekliyorsun, ama çabuk pes ettin, hemen bıraktın çocuğu.
Bu ne hadsizlik.Bak şimdi ona da acıdım.Allah büyük ki sizin gibi birine demek ki evlat vermemiş.Otur bir düşün sence neden vermemiş
Yo gayette beğenmiştin yanıma yakıştığınıda söyledinBenzemiyor sorun orda
Evet, kullandın. İşin kötüsü, kendi babası bile kullanıyor, anne desen sırf adam hayatını yaşayamasın diye atmış başına bu adamın, yazık çocuğa ya çok üzüldüm.Adamla tekrar çocuk için barışmıştım zaten son ayrılışımızda çünkü sürekli beni ona aratıyordu.Gerçekten iyice saçmaladınız masum bir çocuğu mu kullanıcam ? Yüzük dediğiniz şeyi aylar önce verdi o zamanlar istememiştim.Şuanda da istemiyorum zaten.
Nerde lütfen söyleyinBenzemiyor sorun orda
Allah aşkına özelden yaz sana yüzüğü atıcam hatta parmağıma taktığı anı atayım neden bu konuda yalan söyleyim ahahhahaHe he. Gelinliğin de hazırdır şimdi senin, etiketi kesiyorsundur
Ha bide o vardı dimi cok ban yiyenler normal değilmiş diyenler olduMadem tartışmayı bilmiyorsunuz neden konu açarsınız? Kudra belki çok ban yiyor olabilir ama sonuçta belli kuralları ihlal etse temelli üyeliği iptal edilirdi. Demek ki, yorumları belli sınırlar içinde. Ama siz bu kadar hakarete varan mesajlar attığınıza göre inşAllah temelli gidersiniz.
Senin için de çok geç.Ben de arada geyikten gitmesem bari
Kadının eşi istemedi ve velayeti babasına vermek zorunda kaldı.Evet, kullandın. İşin kötüsü, kendi babası bile kullanıyor, anne desen sırf adam hayatını yaşayamasın diye atmış başına bu adamın, yazık çocuğa ya çok üzüldüm.
Hamleni fark etmedim zannetme beni de yanında çekiyorsunSenin için de çok geç.
Ama belki arada kaynar, gorulmezsin.
Bana da atsana benim tek taşım yok çok özeniyorumAllah aşkına özelden yaz sana yüzüğü atıcam hatta parmağıma taktığı anı atayım neden bu konuda yalan söyleyim ahahhaha
Gelinliği atmadan inanmam.Allah aşkına özelden yaz sana yüzüğü atıcam hatta parmağıma taktığı anı atayım neden bu konuda yalan söyleyim ahahhaha
Evlilik meraklısı oldum bu yaşta bideGelinliği atmadan inanmam.
Sahi Avrupa'da insanlar birbirlerini diploma ile dövüyor muben gent unisi mezunuyum, en cokk ben yorum yapacağım, en cok ben.
hayirSahi Avrupa'da insanlar birbirlerini diploma ile dövüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?