Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay benim en son ıslak kekim helva gibi olmuştu neden acaba

Süper işte tarif vermek yetmez işin püf noktasınıda vermek gerekiyor. Ama doğru ıslak kek bir tık az un ister. Kek kalıbıyla yazıcaksan biraz fazla olursa iyi olur. Tabi damak tadı da giriyor olaya .

Ahahahha. Fırını uzun süre ısıtırsan dışı pişer içi pişmez şimdi linç yiyecem kek yüzünden.
Ayy çok saol ben fırını 180 derece ısıtıp, fırının ışığı sönünce atiyodum hep
O zaman çok beklemeden atayım fırına ayyy çok sevindim şuan

Bak şimdi ona da acıdım.Allah büyük ki sizin gibi birine demek ki evlat vermemiş.Otur bir düşün sence neden vermemiş
Bu forumda sizin kadar kötü kalplisine denk gelmemiştim. Allah bir kadına anneliği layık görmediği için ya da ceza olsun diye mi evlat vermez sanıyorsunuz. Allah bizim için neyin hayır, neyin şer olduğunu bilir.

Türkiye’de en sıkı kurallara sahip forumlardan birisi burası. Bence yemek konusuna gelip de aniden eski konuyla ilgili laf sokup mikserlik yapmak da yasaklanmalı ve ban sebebi olmalı. Herkes gidip alakalı konuya ya da profile yazabilir pekala, “dobrayım behn!” demeye çalışmak için patavatsızca alakasız konulardan zırt diye fırlamanın ne anlamı var ki?

Ayy çok saol ben fırını 180 derece ısıtıp, fırının ışığı sönünce atiyodum hep
O zaman çok beklemeden atayım fırına ayyy çok sevindim şuan
Fırını ısıtmadan atıyorum ben. Beraber ısınıyorlar. Keklerim kabarmazdı hiç, Katibin Ruhu sağolsun aydınlattı beni. Pofuduk oluyor artık.

Yemek konusuna bir sürü cevap yazılmış, belki bir iki tarif kaparım aradan diye geldim ama iş çirkin bir yere evrilmis resmen okuduklarıma inanamıyorum.

Sevgili konu sahibi, koskoca kadinsiniz ama birine ağzınızı yaya yaya "bebeğin olmuyormuş kiyamam, ondan saldirgansin" falan dememeniz gerektiğini bilmiyorsunuz. Tartışmanın, hatta kavganın bile bir üslubu vardır. Bazı sözleri söylerken başkalarını da uzebilecegimizi hesaba katmamız gerekir. Siz, size saldırgan davrandığını düşündüğünüz bir kadını hedef almış olabilirsiniz fakat burası cocuk sahibi olmak isteyip, olamayan kadınların da bulunduğu bir ortam. Birini incitmeye çalışırken, bircok insanı incitmis olabilirsiniz bu bir.

Ikincisi, EVET HERKES ÇOCUK İSTEMEK ZORUNDA DEĞIL. Hiçbir erkek beklemez falan diye kendi ezberlediğiniz erkek modelini, kendi perspektifinizden yansitiyorsunuz. Her insan biriciktir, herkesin kendine özgü kararları, hedefleri ve istekleri vardır. Ki hadi istiyor ama olmuyor olsun, bu durum kimseyi eksik veya beceriksiz yapmaz. İnsanlar birbiriyle sadece bir amaç uğruna hayatı paylaşmıyor. Size kızan her insan da çocuğu olmayan, boşanmış, terkedilmiş falan olmak zorunda değil zira oldukça sinir bozucu bir insansiniz. Uslubunuz çirkin.

Son olarak, burada kimseyle arkadaş değilim, kimseyi savunmuyorum, sadece kendi küçük fanusunuzdan çıkmanız gerektiğini düşünüyorum. Tüm insanlar sizin genel geçer dusuncelerinize uygun olmak zorunda değil.

Fırını ısıtmadan atıyorum ben. Beraber ısınıyorlar. Keklerim kabarmazdı hiç, Katibin Ruhu sağolsun aydınlattı beni. Pofuduk oluyor artık.
Yaaa gerçekten mi ben neden ısıtıp atıyorum ki
İlk kek yaptığım da denerim çok sağolun kızlar sizin sayenizde gece gece aydinladim
Ama keklerim güzel kabarır sadece ıslak kek biraz başarısız içi sanki helva gibi geliyo bana

Sen görmemişsin işte. İki defa denk geldim daha önce. Birinde direkt bana söylendi mesela. İnsanlar bazen ne dediğini bilmiyorlar. Sözlerinin altında kalabileceklerini de.

Ben hep isitirim. Isıtmadan yapayım bir gün dur aslında fena da kabarmiyor keklerim o değil de canım ıslak kek çekti şöyle bol soslu üstüne hindistan cevizi. Aslında ağlayan pasta da olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…