Ay benim en son ıslak kekim helva gibi olmuştu neden acabaŞekeri 1 bardak da koyabilirsiniz. Un az gibi görünüyor ama gerçekten piştikten sonra yumuşacık pamuk gibi oluyor. Bana da bu tarifi ilk aldığımda unu az gibi gelmişti ama deneyince yeterli olduğunu anladım. Özellikle de kakaolu ıslak kek yaparken 1,5 su bardağı un koyarsanız hem sünger gibi hem de sosunu içine çeken ıslak bir kek elde edersiniz.Canım çekti.
Bende ilk başta berbatmıdemekistediniz diye okudum yakından bakınca mermadmışSanırım mermaid yazmak istemiş ama öss puanı yetmediği için mermad yazabilmiş
Ahahahha. Fırını uzun süre ısıtırsan dışı pişer içi pişmezAy benim en son ıslak kekim helva gibi olmuştu neden acaba
Süper işte tarif vermek yetmez işin püf noktasınıda vermek gerekiyor. Ama doğru ıslak kek bir tık az un ister. Kek kalıbıyla yazıcaksan biraz fazla olursa iyi olur. Tabi damak tadı da giriyor olaya .Şekeri 1 bardak da koyabilirsiniz. Un az gibi görünüyor ama gerçekten piştikten sonra yumuşacık pamuk gibi oluyor. Bana da bu tarifi ilk aldığımda unu az gibi gelmişti ama deneyince yeterli olduğunu anladım. Özellikle de kakaolu ıslak kek yaparken 1,5 su bardağı un koyarsanız hem sünger gibi hem de sosunu içine çeken ıslak bir kek elde edersiniz.Canım çekti.
Ayy çok saol ben fırını 180 derece ısıtıp, fırının ışığı sönünce atiyodum hepAhahahha. Fırını uzun süre ısıtırsan dışı pişer içi pişmezşimdi linç yiyecem kek yüzünden.
Bu forumda sizin kadar kötü kalplisine denk gelmemiştim.Bak şimdi ona da acıdım.Allah büyük ki sizin gibi birine demek ki evlat vermemiş.Otur bir düşün sence neden vermemiş
Bana da atAllah aşkına özelden yaz sana yüzüğü atıcam hatta parmağıma taktığı anı atayım neden bu konuda yalan söyleyim ahahhaha
Türkiye’de en sıkı kurallara sahip forumlardan birisi burası. Bence yemek konusuna gelip de aniden eski konuyla ilgili laf sokup mikserlik yapmak da yasaklanmalı ve ban sebebi olmalı. Herkes gidip alakalı konuya ya da profile yazabilir pekala, “dobrayım behn!” demeye çalışmak için patavatsızca alakasız konulardan zırt diye fırlamanın ne anlamı var ki?Aynen oyle kiz bir konu acmis sevmiyor nefret ediyor olabilirsin ama.onu kucuk dusurmeye calismak nedendir anlamiyorum..
Bazen oluyor boyle bir suru sey soyleniyir kinu sahibine ya da birine sonra olaylar hakaret variyor..
Yani kimse kendine.bakmiyor varsa sorununuz disarda cozun
Fırını ısıtmadan atıyorum ben. Beraber ısınıyorlar.Ayy çok saol ben fırını 180 derece ısıtıp, fırının ışığı sönünce atiyodum hep
O zaman çok beklemeden atayım fırına ayyy çok sevindim şuan
Boşanik bunlarin alayi, ondan böyle fesat, haset hepsiEvlilik meraklısı oldum bu yaşta bide
Çocuğu kullanmışım vs.
Sen de boşanmışsın belli
Ciddi misinAyy çok saol ben fırını 180 derece ısıtıp, fırının ışığı sönünce atiyodum hep
O zaman çok beklemeden atayım fırına ayyy çok sevindim şuan
yap ta gönderiver.tarif yenmezSüper işte tarif vermek yetmez işin püf noktasınıda vermek gerekiyor. Ama doğru ıslak kek bir tık az un ister. Kek kalıbıyla yazıcaksan biraz fazla olursa iyi olur. Tabi damak tadı da giriyor olaya .
Yaaa gerçekten mi ben neden ısıtıp atıyorum kiFırını ısıtmadan atıyorum ben. Beraber ısınıyorlar.Keklerim kabarmazdı hiç, Katibin Ruhu sağolsun aydınlattı beni. Pofuduk oluyor artık.
Sen görmemişsin işte. İki defa denk geldim daha önce. Birinde direkt bana söylendi mesela.Bu forumda sizin kadar kötü kalplisine denk gelmemiştim.Allah bir kadına anneliği layık görmediği için ya da ceza olsun diye mi evlat vermez sanıyorsunuz. Allah bizim için neyin hayır, neyin şer olduğunu bilir.
Ayy gerçekten fırını iyice ısıtıp atıyorum ne yaparsam yaparım.Ciddi misinben çok safımdır inanırım
Ben hep isitirim. Isıtmadan yapayım bir gün durFırını ısıtmadan atıyorum ben. Beraber ısınıyorlar.Keklerim kabarmazdı hiç, Katibin Ruhu sağolsun aydınlattı beni. Pofuduk oluyor artık.
mermad- özelden mesaj atmaya bir son verir misin rica etsem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?