Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilik meraklısı oldum bu yaşta bide
Çocuğu kullanmışım vs.
Sen de boşanmışsın belli
Yooo, kocam yanımda horul horul uyuyor, kavga falan da etmiyoz merak etme. Ben özellikle gelinliği görmek istiyom, yüzük ne ya, almayan mı var onu artık, takan takana.

İnşallah hiç güzel yemek yapamazsın
Bütün yemeklerinin dibi tutar
Yemek yapamadığın için kimse seni almaz
Bu kadar kötü laf söylediğime inanamıyorum ama sen hak ettin ohh olsun
Cemoos ne demişler elin oğlu diplomana değil pilavina bakar tövbe tövbe normalde hayat müşterektir, kadının görevi değildir bunlar derim ama neyse artık

İnşallah hiç güzel yemek yapamazsın
Bütün yemeklerinin dibi tutar
Yemek yapamadığın için kimse seni almaz
Bu kadar kötü laf söylediğime inanamıyorum ama sen hak ettin ohh olsun
Beddua ettiği şey çok kötü birşey ya, dönüp dolaşıp o beddua kendini bulacak bir şekilde haberi yok. Zaten yapamıyor, şeften tarif alıp onu bile yapamıyorsa beceriksizin teki belli ki.

Şekeri çok unu az gibi. Yumuşak olabilirde çok şekerli olmaz mı? Ben hep 1 bardak şekerden yapıyorum. Unu da istediğim kıvamı alana kadar.

Yaa ben de saf saf ilk paylaşımı okuyup cevap yazdım ama yorumlara bakınca bi garip durdu şimdi benim bu yazdığım. Napıyorsunuz kızlar siz? Hahaha

Yok o doğruydu.Onu herkese soruyorum kendimi rahatlatmak için.Bir başkasının fotoğrafını izinsiz atacak değilim demi.Biraz mantık şizofren Kudro..

Mune bu mental rahatsızlıkların hakaret yollu kullanılma cahilliğinden sıkıldım artık.
Hakaret(!) olarak seçilen hastalık adlarını okumaktan, "Şizofren misin? Şizofren, borderline mısın bipolar gibi dengesizsin" vb. imalı cümlelerle insanların aklını küçümsediklerini sanarak, aslında hasta ve hasta yakınlarını damgalamaktan öte gitmeyen bu sıfır farkındalıklı, cahil etiketleme yöntemlerinden kus geldi.

Forum içerisinde gördükçe bildirmeye çalışıyorum, bu kez aleni yazmak istedim.
Hastalık adı vererek birini aşağılamaya çalışınca siz çok zeki olmuyorsunuz, siz sadece hastaları ötekileştiriyor, damgalıyor ve bunun farkında olamayacak kadar cahil olduğunuzu ortaya koymaktan öte gidemiyorsunuz.

Beddua ettiği şey çok kötü birşey ya, dönüp dolaşıp o beddua kendini bulacak bir şekilde haberi yok. Zaten yapamıyor, şeften tarif alıp onu bile yapamıyorsa beceriksizin teki belli ki.
İsterse 3 çocuğum olsun biri bana çocukla alakalı bişey desin parçalarım onu.
Ne terbiyesizlik ne kötülük ya.
Gece gece sinir sistemimi bozdu terbiyesiz.

Şekeri çok unu az gibi. Yumuşak olabilirde çok şekerli olmaz mı? Ben hep 1 bardak şekerden yapıyorum. Unu da istediğim kıvamı alana kadar.
Şekeri 1 bardak da koyabilirsiniz. Un az gibi görünüyor ama gerçekten piştikten sonra yumuşacık pamuk gibi oluyor. Bana da bu tarifi ilk aldığımda unu az gibi gelmişti ama deneyince yeterli olduğunu anladım. Özellikle de kakaolu ıslak kek yaparken 1,5 su bardağı un koyarsanız hem sünger gibi hem de sosunu içine çeken ıslak bir kek elde edersiniz. Canım çekti.

Yo gayette beğenmiştin yanıma yakıştığınıda söyledin
Okumayı becerememişsin. Git bir daha oku

O özelden mesaj attılar kısmı da çok komik şekerim, yemezler. Kendi zeka seviyende çıkışlar yapıyorsun ben gülüyorum

Ama ben sende biraz gerizekalılık mı var diye sorduğumda bana kızdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…