- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
Yooo, kocam yanımda horul horul uyuyor, kavga falan da etmiyoz merak etme. Ben özellikle gelinliği görmek istiyom, yüzük ne ya, almayan mı var onu artık, takan takana.Evlilik meraklısı oldum bu yaşta bide
Çocuğu kullanmışım vs.
Sen de boşanmışsın belli
Bundan emindim ama yine de sorayım dedim
Cemoos ne demişler elin oğlu diplomana değil pilavina bakar tövbe tövbeİnşallah hiç güzel yemek yapamazsın
Bütün yemeklerinin dibi tutar
Yemek yapamadığın için kimse seni almaz
Bu kadar kötü laf söylediğime inanamıyorum ama sen hak ettin ohh olsun
Beddua ettiği şey çok kötü birşey ya, dönüp dolaşıp o beddua kendini bulacak bir şekilde haberi yok. Zaten yapamıyor, şeften tarif alıp onu bile yapamıyorsa beceriksizin teki belli ki.İnşallah hiç güzel yemek yapamazsın
Bütün yemeklerinin dibi tutar
Yemek yapamadığın için kimse seni almaz
Bu kadar kötü laf söylediğime inanamıyorum ama sen hak ettin ohh olsun
Seni tanımıyorum bile. Pilav tarifi verip geçip gitmiştin diye hatırlıyorum.Hamleni fark etmedim zannetme beni de yanında çekiyorsun
Ben de seni hiç görmedimSeni tanımıyorum bile. Pilav tarifi verip geçip gitmiştin diye hatırlıyorum.
Ahahahah ben bunu kaç konudur mermaid okuyorum ya. Şimdi anlamlandı ismi. Evet mermad demek istemişim gerçekten de.
Şekeri çok unu az gibi. Yumuşak olabilirde çok şekerli olmaz mı? Ben hep 1 bardak şekerden yapıyorum. Unu da istediğim kıvamı alana kadar.Sana kek tarifi vereyim. Hem yumuşacık pamuk gibi olur hem de çok lezzetli.
3 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1,5 su bardağı un
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
Yumurta ve şekeri güzelce rengi açık sarı ile krem rengi arası olana kadar çırp yavaş yavaş diğer malzemeleri de ekle sırayla un, kabartma tozu ve vanilyayı da birlşkte ayrı bir kapta karıştırıp, yumurtalı karışıma yavaş yavaş karıştırırarak ekle. Çok fazla çırpmadan yağlanmış tepsiye dök fırına ver 170 180 derecede ısıtılmış fırında pişir. 30 dk sonra kapağını açıp kürdan testiyle kontrol edebilirsin.
Merhabalar. Ben de yeni yeni yemek denemeleri yapıyorum. Pilav konusunda yalnız değilsiniz. Onun kıvamını ben de tutturamıyorum bir türlü. :) Ama kurabiye, kek, börek ve cheesecake denemelerim ilk seferde gayet iyiydi. Sadece böreğe biraz fazla patates koymuşum yerken patatesli börek değil de sanki börekli patates yer gibi hissettik. Yani pilavı es geçip diğer şeylere yönelirseniz bence modunuz yeniden yükselecektir bence.
Yok o doğruydu.Onu herkese soruyorum kendimi rahatlatmak için.Bir başkasının fotoğrafını izinsiz atacak değilim demi.Biraz mantık şizofren Kudro..
Yazık gerçekten.Bak şimdi ona da acıdım.Allah büyük ki sizin gibi birine demek ki evlat vermemiş.Otur bir düşün sence neden vermemiş
O hatayı ben de yaptımYaa ben de saf saf ilk paylaşımı okuyup cevap yazdım ama yorumlara bakınca bi garip durdu şimdi benim bu yazdığım. Napıyorsunuz kızlar siz? Hahaha
İsterse 3 çocuğum olsun biri bana çocukla alakalı bişey desin parçalarım onu.Beddua ettiği şey çok kötü birşey ya, dönüp dolaşıp o beddua kendini bulacak bir şekilde haberi yok. Zaten yapamıyor, şeften tarif alıp onu bile yapamıyorsa beceriksizin teki belli ki.
Garniturlu pilav paylaşımı yapıyoruz. Siz ne sandınız ki?Yaa ben de saf saf ilk paylaşımı okuyup cevap yazdım ama yorumlara bakınca bi garip durdu şimdi benim bu yazdığım. Napıyorsunuz kızlar siz? Hahaha
YaaaaaŞekeri çok unu az gibi. Yumuşak olabilirde çok şekerli olmaz mı? Ben hep 1 bardak şekerden yapıyorum. Unu da istediğim kıvamı alana kadar.
Şekeri 1 bardak da koyabilirsiniz. Un az gibi görünüyor ama gerçekten piştikten sonra yumuşacık pamuk gibi oluyor. Bana da bu tarifi ilk aldığımda unu az gibi gelmişti ama deneyince yeterli olduğunu anladım. Özellikle de kakaolu ıslak kek yaparken 1,5 su bardağı un koyarsanız hem sünger gibi hem de sosunu içine çeken ıslak bir kek elde edersiniz.Şekeri çok unu az gibi. Yumuşak olabilirde çok şekerli olmaz mı? Ben hep 1 bardak şekerden yapıyorum. Unu da istediğim kıvamı alana kadar.
Okumayı becerememişsin. Git bir daha okuYo gayette beğenmiştin yanıma yakıştığınıda söyledin
Ama ben sende biraz gerizekalılık mı var diye sorduğumda bana kızdıMune bu mental rahatsızlıkların hakaret yollu kullanılma cahilliğinden sıkıldım artık.
Hakaret(!) olarak seçilen hastalık adlarını okumaktan, "Şizofren misin? Şizofren, borderline mısın bipolar gibi dengesizsin" vb. imalı cümlelerle insanların aklını küçümsediklerini sanarak, aslında hasta ve hasta yakınlarını damgalamaktan öte gitmeyen bu sıfır farkındalıklı, cahil etiketleme yöntemlerinden kus geldi.
Forum içerisinde gördükçe bildirmeye çalışıyorum, bu kez aleni yazmak istedim.
Hastalık adı vererek birini aşağılamaya çalışınca siz çok zeki olmuyorsunuz, siz sadece hastaları ötekileştiriyor, damgalıyor ve bunun farkında olamayacak kadar cahil olduğunuzu ortaya koymaktan öte gidemiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?