- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
Ben azıcık da olsa ısıtıyorum ama ısıtılmadan ilk defa duydum, bunu da deneyeceğimYaaa gerçekten mi ben neden ısıtıp atıyorum ki
İlk kek yaptığım da denerim çok sağolun kızlar sizin sayenizde gece gece aydinladim
Ama keklerim güzel kabarır sadece ıslak kek biraz başarısız içi sanki helva gibi geliyo bana
Yazma bunları yazma herkes çok ciddiliymis gibi her konuda taktılar sana çok düzgün bir konu sahibi varmış gibi herkes konu sahibi sevici oldumermad- özelden mesaj atmaya bir son verir misin rica etsem?
Bebek yapma otu mu öneriyor? Koca yürekli mermadmermad- özelden mesaj atmaya bir son verir misin rica etsem?
Ne kadar karaktersiz bir insan olduğunu onlarca insan yazdı merak etme.Uf gecenin ikisi olmuş hala yazıyorum allah kahretsin ya.Artık daha fazla laf yetiştiremicem malum benim bir işim var senin gibi evde popo büyütmüyorum bayyyyymermad- özelden mesaj atmaya bir son verir misin rica etsem?
Fırın yemeği yaparken bennde çok ısıtırım ama kek börek çörekte az ısıtmaya gayret ederim.Ayy gerçekten fırını iyice ısıtıp atıyorum ne yaparsam yaparım.
Gerçek yani sahiden şaka değil
İyi de hiçbir cümlesinin elle tutulur yanı yok ki. Burnun öyle, saçın böyle ıyyy, menopozlu, beyinsiz, şizooo, ben üniversite mezunuyum zekiyim bir kereğğğ, senin eğitimin vasat, bak yüzüğün fotosunu atarımmmm, Allah sana çocuk vermiyorsa vardır bir bildiği vs vs. İğrenç bir çar.Sen görmemişsin işte. İki defa denk geldim daha önce. Birinde direkt bana söylendi mesela.İnsanlar bazen ne dediğini bilmiyorlar. Sözlerinin altında kalabileceklerini de.
Ağzım sulandı. En sevdiklerimdennnn.. Islak kekBen hep isitirim. Isıtmadan yapayım bir gün duraslında fena da kabarmiyor keklerim o değil de canım ıslak kek çekti şöyle bol soslu üstüne hindistan cevizi. Aslında ağlayan pasta da olabilir
Tek tek yazsana kim o onlarca insan?Ne kadar karaktersiz bir insan olduğunu onlarca insan yazdı merak etme.Uf gecenin ikisi olmuş hala yazıyorum allah kahretsin ya.Artık daha fazla laf yetiştiremicem malum benim bir işim var senin gibi evde popo büyütmüyorum bayyyyy
Ankara’ya gelirken sizin taraftan girelimde kapıdan bırakayım. Yolda yarısını yerim söyleyim ama. Aaa bu arada yeni tarif öğrendim elmalı mis gibi tarçınlı. Ay gece gece nasıl canım istedi sütüm çekmese bariyap ta gönderiver.tarif yenmez
Ben de ısıtırdım. Ama sıcak bir ortama girmesindense yavaş yavaş ısınıp pişecek sıcaklığa erişmesi onun daha iyi kabarmasını sağlıyor. Bir sahsiyetmis gibi bahsettim ama kendisi kek.Ben hep isitirim. Isıtmadan yapayım bir gün duraslında fena da kabarmiyor keklerim o değil de canım ıslak kek çekti şöyle bol soslu üstüne hindistan cevizi. Aslında ağlayan pasta da olabilir
Gel senle kek kardeşi olalım hayal edelim ama yapmayalımAğzım sulandı. En sevdiklerimdennnn.. Islak kek
Ay pilav bitti kek basladi yiter hshsgYaaa gerçekten mi ben neden ısıtıp atıyorum ki
İlk kek yaptığım da denerim çok sağolun kızlar sizin sayenizde gece gece aydinladim
Ama keklerim güzel kabarır sadece ıslak kek biraz başarısız içi sanki helva gibi geliyo bana
Ama ben sende biraz gerizekalılık mı var diye sorduğumda bana kızdı
Kek tariflerinde hep önceden ısıtılmış firin derBen de ısıtırdım. Ama sıcak bir ortama girmesindense yavaş yavaş ısınıp pişecek sıcaklığa erişmesi onun daha iyi kabarmasını sağlıyor. Bir sahsiyetmis gibi bahsettim ama kendisi kek.
Ben izne çıktım ben de popo büyütüyor sayılır mıyım mermadcım. Gercekten popo büyütmeyi özlemişim de. Bilirkişi sen olduğun icin sana sormak istedimNe kadar karaktersiz bir insan olduğunu onlarca insan yazdı merak etme.Uf gecenin ikisi olmuş hala yazıyorum allah kahretsin ya.Artık daha fazla laf yetiştiremicem malum benim bir işim var senin gibi evde popo büyütmüyorum bayyyyy
İzban kekosu. Biyyyyyyyyyyyy.Ne kadar karaktersiz bir insan olduğunu onlarca insan yazdı merak etme.Uf gecenin ikisi olmuş hala yazıyorum allah kahretsin ya.Artık daha fazla laf yetiştiremicem malum benim bir işim var senin gibi evde popo büyütmüyorum bayyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?