Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben azıcık da olsa ısıtıyorum ama ısıtılmadan ilk defa duydum, bunu da deneyeceğim

mermad- özelden mesaj atmaya bir son verir misin rica etsem?
Ne kadar karaktersiz bir insan olduğunu onlarca insan yazdı merak etme.Uf gecenin ikisi olmuş hala yazıyorum allah kahretsin ya.Artık daha fazla laf yetiştiremicem malum benim bir işim var senin gibi evde popo büyütmüyorum bayyyyy

Sen görmemişsin işte. İki defa denk geldim daha önce. Birinde direkt bana söylendi mesela. İnsanlar bazen ne dediğini bilmiyorlar. Sözlerinin altında kalabileceklerini de.
İyi de hiçbir cümlesinin elle tutulur yanı yok ki. Burnun öyle, saçın böyle ıyyy, menopozlu, beyinsiz, şizooo, ben üniversite mezunuyum zekiyim bir kereğğğ, senin eğitimin vasat, bak yüzüğün fotosunu atarımmmm, Allah sana çocuk vermiyorsa vardır bir bildiği vs vs. İğrenç bir çar.

Tek tek yazsana kim o onlarca insan?

Ben hep isitirim. Isıtmadan yapayım bir gün dur aslında fena da kabarmiyor keklerim o değil de canım ıslak kek çekti şöyle bol soslu üstüne hindistan cevizi. Aslında ağlayan pasta da olabilir
Ben de ısıtırdım. Ama sıcak bir ortama girmesindense yavaş yavaş ısınıp pişecek sıcaklığa erişmesi onun daha iyi kabarmasını sağlıyor. Bir sahsiyetmis gibi bahsettim ama kendisi kek.

Ay pilav bitti kek basladi yiter hshsg

Ama ben sende biraz gerizekalılık mı var diye sorduğumda bana kızdı

Zekasını bilemem, yorum yorum okuyup kendimce değerlendirmem gerekiyor, daha yeni başladım okumaya.
Ama cahilliğinden eminim. Hem de az buz bir cehalet değil, tek mesajda kendini yerin dibine sokmayı başarmış hastalık adıyla hakaret edebileceğini sanarak.

Ben de ısıtırdım. Ama sıcak bir ortama girmesindense yavaş yavaş ısınıp pişecek sıcaklığa erişmesi onun daha iyi kabarmasını sağlıyor. Bir sahsiyetmis gibi bahsettim ama kendisi kek.
Kek tariflerinde hep önceden ısıtılmış firin der yıllarca bizi kandırmışlar mi

Ben izne çıktım ben de popo büyütüyor sayılır mıyım mermadcım. Gercekten popo büyütmeyi özlemişim de. Bilirkişi sen olduğun icin sana sormak istedim

İzban kekosu. Biyyyyyyyyyyyy.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…