Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akşamdan çıkar bir şey normal soğutucu bölümüne koy. Pişirme zamanı gelince onla bakisip ne yapacağına karar ver. Planım yoksa ben öyle yapıyorum
Yaptım onu. Sonra orda unutup nöbete gitmişim… kokmuş… kokuşmuş.. eve giremedim gönüllü çalıştım skfmgkfk o yüzden dua en güçlü silahtır diyorumakdjdjdkd

Sizler harikasınız. Ben öğleden sonra 2-3 gibi karar verip et veya tavuk çözülsün diye tezgahta dua ediyorum. Hiç sekmeyen günlük yemek planım
O yine iyi. Ben 5-5.30 civarı dolabın karşısına geçip bakarken kocam beye ne yiyelim akşamaaağğ diye bağırıyorum genelde

Altını kısmadan almak lazım. Başka bilmiyorum neden alırken citirligi kaybolur.

Makarnayi domatesli sarımsaklı sosla taclandir lütfen.

Olur olur. Dışarıda yediklerin gibi oluyor.

Tabağa alırken yağlı bir şekilde alınırsa üstünde yağ kalıyor çıtırlığı gidiyor. Onu beceremiyorum. Yanmasın diye alırken yağlar da peşinden geliyor. İyi bir şekilde süzdürüp almak gerekiyor bu işlemi de hızlı yapmak gerekiyor pratiklik istiyor . Bir de alınan kızarmayı tabağa güzel istiflemek gerekiyor. Önceki aldığının üstüne yeni aldığını koyarsan da gidiyor. El lezzeti de burdan geliyor. Bence çoğu kişi bunu beceremiyor. Anlatarak kazanılacak bir şey değil.
Annem mesela patatesi hamuru müthiş kızartır . Kızartma ile yapılan yemekleri sanki fırında yapılmış gibi hafif olur. El becerisi pratik yaparak kazanılıyor belki de .

Sarı arkadaş evet. İlk kullandığımda kafayı yiyecektim NASIL OLABİLİRRRRR diye

alakası yok.mesleğim benim ondan.ev işlerinde kötüyümdür ama.çünkü sevmeyerek yapıyorum söylene söylene
Ahahha ben de yemek yapmaya bayılırım da ev işlerinden nefret ederim. Çok iyi de değilim zaten. Şimdi bebek de var yarım yamalak ne yapıyorsam. Bir de yemek uğraştığına degiyor, karnın doyuyor. Temizlik öyle değil. Hep kirleniyor hep ama hep

Son düzenleme:
O yine iyi. Ben 5-5.30 civarı dolabın karşısına geçip bakarken kocam beye ne yiyelim akşamaaağğ diye bağırıyorum genelde
Ben 6da yemek yemesem ölecek hastalığına yakalandığım için 5bucukta ilk çatal darbesi mideme değmiş olmak zorunda.. o saatte dolap karşısındaysam kocam ağzıma zeytin ekmek tıkıyor susayım diye. Aşk işte bilmezsin sen; )

Evet bol suda bekletin ki zararlı atıklardan arınsın hatta basmati ve yaseminde en temiziymiş diyorlar. Birde soğuk su koyanlar varmış ben denemedim hiç .
Ben elime hangisş geçerse onunla yapıyorum yani suyu kastediyorum. Sıcak su varsa sıcak, soğuk varsa soğuk. Yemeklerim de lezzetli olur, yemek yapmayı da yemeyi de çok severim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…