- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
Yaptım onu. Sonra orda unutup nöbete gitmişim… kokmuş… kokuşmuş.. eve giremedim gönüllü çalıştım skfmgkfk o yüzden dua en güçlü silahtır diyorumAkşamdan çıkar bir şey normal soğutucu bölümüne koy. Pişirme zamanı gelince onla bakisip ne yapacağına karar ver. Planım yoksa ben öyle yapıyorum
O yine iyi. Ben 5-5.30 civarı dolabın karşısına geçip bakarken kocam beye ne yiyelim akşamaaağğ diye bağırıyorum geneldeSizler harikasınız. Ben öğleden sonra 2-3 gibi karar verip et veya tavuk çözülsün diye tezgahta dua ediyorum. Hiç sekmeyen günlük yemek planım
Ben senin hamaratligina yetisememben burada çene çalarken börek sararımmm.atarım buzluğa.ara sıcak oluyor kolayca .kızartmak kalıyor geriye çünkü 10 dakikada
Ayyy valla olmadi pardon
Ama benim en sevdiğim çorba buAyyy valla olmadi pardon
HaklisinDur kiz zaten cımbızlanıcaz bari alabildigimiz kadar tarif alalım
Dışarıda değil buzdolabında duracakYaptım onu. Sonra orda unutup nöbete gitmişim… kokmuş… kokuşmuş.. eve giremedim gönüllü çalıştım skfmgkfk o yüzden dua en güçlü silahtır diyorumakdjdjdkd
2 adet küp şeker veya 1 tatlı kaşığı şeker de atarım ben çok güzel olur.ıslatmadan olmazzzzz.
alakası yok.mesleğim benim ondan.ev işlerinde kötüyümdür ama.çünkü sevmeyerek yapıyorum söylene söyleneBen senin hamaratligina yetisemem
Evet bol suda bekletin ki zararlı atıklardan arınsın hatta basmati ve yaseminde en temiziymiş diyorlar. Birde soğuk su koyanlar varmış ben denemedim hiç .ıslatmadan olmazzzzz.
Altını kısmadan almak lazım. Başka bilmiyorum neden alırken citirligi kaybolur.
Makarnayi domatesli sarımsaklı sosla taclandir lütfen.
Olur olur. Dışarıda yediklerin gibi oluyor.
limon suyu da katılabilir pirinçler daha beyaz ve tane tane olur2 adet küp şeker veya 1 tatlı kaşığı şeker de atarım ben çok güzel olur.Annem hep düğün davet pilavları yaptığı için annemden öğrendim.
Sarı arkadaş evet. İlk kullandığımda kafayı yiyecektim NASIL OLABİLİRRRRR diyeTemizlik seviyorum ben.sildikten sonra da ortama yayılmış cif kokusu seviyorum.
Sarı renkli bir arkadaş mı? Oldukça etkili o evet. Eski yağları bile söker atar.
Resmen yemek tarifi, püf noktalar içine çekildim.Ben bu noktada değildim, şuradaydım daha demin.
Annem limon damlatır şekere ek olarak.2 adet küp şeker veya 1 tatlı kaşığı şeker de atarım ben çok güzel olur.Annem hep düğün davet pilavları yaptığı için annemden öğrendim.
Ahahha ben de yemek yapmaya bayılırım da ev işlerinden nefret ederim. Çok iyi de değilim zaten. Şimdi bebek de var yarım yamalak ne yapıyorsam. Bir de yemek uğraştığına degiyor, karnın doyuyor. Temizlik öyle değil. Hep kirleniyor hep ama hepalakası yok.mesleğim benim ondan.ev işlerinde kötüyümdür ama.çünkü sevmeyerek yapıyorum söylene söylene
as...... olan mı?yarın ben de alayımmSarı arkadaş evet. İlk kullandığımda kafayı yiyecektim NASIL OLABİLİRRRRR diye
Ben 6da yemek yemesem ölecek hastalığına yakalandığım için 5bucukta ilk çatal darbesi mideme değmiş olmak zorunda.. o saatte dolap karşısındaysam kocam ağzıma zeytin ekmek tıkıyor susayım diye. Aşk işte bilmezsin sen; )O yine iyi. Ben 5-5.30 civarı dolabın karşısına geçip bakarken kocam beye ne yiyelim akşamaaağğ diye bağırıyorum genelde
Hanki bölüm cok merak ettimHacettepe den mezun olmam dışında sorun yok
Banyodaki asırlık kirler olur ya. Çamaşır suyuna falan bana mısın demez. Onlar artık yoklaras...... olan mı?yarın ben de alayımm
Aaaa ev hanımlığımı yerin dibine gömmek hoşunuza mı gidiyor!!!!! Mermad kılıklı üyeler!!!! AjdjfmflDışarıda değil buzdolabında duracak
Ben elime hangisş geçerse onunla yapıyorum yani suyu kastediyorum. Sıcak su varsa sıcak, soğuk varsa soğuk. Yemeklerim de lezzetli olur, yemek yapmayı da yemeyi de çok severim.Evet bol suda bekletin ki zararlı atıklardan arınsın hatta basmati ve yaseminde en temiziymiş diyorlar. Birde soğuk su koyanlar varmış ben denemedim hiç .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?