Yemek yapamamak veya beceriksiz olmak..Bu yollardan geçen oldu mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen sevgilinden habersiz atıyon? Kudrayı ne kadar tanıyorsun, belki hepimizlen paylaşacak?

Şaka maka mermad ne demek bu arada

Sen sevgilinden habersiz atıyon? Kudrayı ne kadar tanıyorsun, belki hepimizlen paylaşacak?
Sevgilimden habersiz attığımı kim söyledi.Kendi aileme kendi arkadaşlarıma yanımda sence çok sırıtıyor mu diye sormuşluğum var.Erkek arkadaşımın yüzünede söylemiştim zaten.Kudro paylaşsın bakalım,gerçi şu mesajınla benden izinsiz sana attığını düşünüyorum.Başkasının fotoğrafını izinsiz atmayı hafife almış bayan şizo.Bence onun dilinin yanması gerekiyor

Kaç yasindasiniz

Kudra mı hafife almış? Buradaki en ufak hakaretlerde bile peşine düşüp milletin kapısına polis yollar o heheyyyttttt Sizinki de biraz tehdite giriyor bence dikkatli olun.

Biraz daha yazarsan iftira, hakaret ve tehditten sen mahkemelik olacaksın gibi bir his var içimde

Yemek yapmak zamanla, deneye deneye olur
Pilav yapacaksaniz özelikle ölçülü yapın
1 bardak pirince 1,5 su bardağı su gibi
Hata bire bir ml ölçekle yaparsanız mutlaka tutar. Tane tane olmama şansı yok
Kek, pasta, kurabiye, börek bunlar aslında en kolayı
Ölçüyle yapacağınız herşey daha kolay tutar
Sulu yemekler zaten hepsi aynı mantık, 2-3 kez yapınca artık el alışkanlığı oluyor
Yemeklerin tuzunu çok fazla koymayın, mesela her yemeğe 1 tatlı kaşığı tuz yeterli oluyor, fazla tuz yemeğin tadını bozuyor
Nefi…yemek…leri diye sitedeki tarifler herzaman çok güzel tutuyor, ne yaptıysam memnun kaldım. Tavsiye ederim

Hayatım, kudra ile görüşmüyoruz ki, bana ne atsın neden atsın? Burda karşılaşıyoruz, kafamız tutuyor sadece. Sevgilin de ne bileyim yani, öfff. Kocam beni herkese gösterse güzel mi diye, kocam olmazdı. Ya seni çok seviyor ya da son umudusun, bilemedim.

Kudra mı hafife almış? Buradaki en ufak hakaretlerde bile peşine düşüp milletin kapısına polis yollar o heheyyyttttt Sizinki de biraz tehdite giriyor bence dikkatli olun.
Adresimi atayım mı Kudroya.Yollasın bakalım istediği polisi Kendisi fotoğrafımı bir başkasına benden izinsiz attıysa bunun suç olduğunuda bilir o halde.Kapısına polis yolladı diye mi övüyorsunuz onu ? E ben de ailemde savcı var diye mi övüneyim. Komiksiniz.

Yemek yapmayi becerememeniz isteksiz olmanizdan. Ben de mutfagi hiç sevmem, yemek yaparken keyif almam doymak için yapiyorum işte dolayisiyla benim de başta yemeklerim abuk sabuk oluyordu cunnnku özenmiyordum.

Bu arada yemek yapmaya evlendikten sonra başladim, hala harikalar yaratmıyorum ama en azindan yenecek seviyede oluyor yemeklerim yapa yapa elin alişiyor işte ve asiri ugrastirici şeyler yapmiyorum. Canimiz ugrastirici bir yemek cekerse yapan yerlerden sipariş ediyorum bitiyor.

Ben de diyorum ki tabi ki bunu biliyordur ve kimseye atmamıştır. Ama siz direkt tehdit etmeye ve şizo vs diyerek hakaret etmeye başladınız.

Kapısına polis yolladı diye değil hiç bir hakarete cevapsız kalmıyor buradaki klavye delikanlılarına hadlerini bildiriyor diye övüyorum. Çok konuda aman etme diye konu sahiplerinin çarklarını gördük. Dikkat edin sizin çark da kırılmasın dönerken.

24 yaşındayım ve hiç yapamıyorum. Umrumda da değil

Yo tehdit ettiğim falan yok.Ha olaki ettim varsaysın,tehdit ettiğim için hukuksal yollara başvurabilir.Kendisi fotoğrafımı birine izinsiz attıysa elbet bedelini ödemesi gerekir.Şizo bir hakaret değil ayrıca.Şizofrenin kısaltılmış halidir.Yani psikolojik olarak ya şizofren ya da çoklu kişilik bozukluğu falan var kadında belki bipolar.Napabilirim,tedavi olsun ben de şizo demeyim.Lütfen benim çarkda kırılsın,çok korktum akeşdşdlle Hukuk bilmesek,hatta abim savcı olmasa şu yazılarınızı okuyup başıma bela gelmesin diye gerçekten kudrodan korkup özür dilerdim.Vereyim adımı hatta açık adresimi vereyim de tehditten şikayet etsin beni,yemin ederim bu iyiliği yaparım ona.Ayrıca şuanki konu YEMEK dimi.Kendisi gelip saçma sapan yorumda bulunuyor.Yemek yapmak istemekle sevgilim ne alaka ? Yaşı benden büyük diye bu zamana kadar bişey demedim de.Bugün büyük saçmaladı.Gerçi 7 24 sitede bulunduğundan dolayı kendine buradan konuşacak birileri edinmiş lekdkdkekdk napsın bu siteden başka bir hayatı yok ki,bari sitede yönetici falan yapın,hiç olmazsa girdiğine değer

Merhaba öncelikle.
Yorumlari okumadım neler yazıldı bilmiyorum ama bence ben yemek yapabildiysem 37 yaşımdan ve ikinci cocuktan sonra herkes yapar diye dusunuyorum.
Inan dunyanin (yemek konusunda)en beceriksiz kadini oldugumu dusunurdum.
Hani derler ya sevgimi katıyorum tam olarak olay bu imis..ne kadar bos bir cumle derdim..sevgisini katiyormus ben tuz katiyorum yine olmuyor derdim..
Ben sevgimi katmiyormusum onu anladim insan soylene soylene istemeye istemeye yapinca olmuyormuş.
Ben hep idare edildim hayatim boyunca annem yapardi, ablam yapardi, esım yapardı derken annemi kaybettim ikinci cocugum oldu esim daha da yogun calismaya baslayinca.ben kendimi mutfakta buldum ve inan suan pasta kek kurabiye butun et yemekleri pilav falan herkes bayılarak yiyor bir de ucretsiz izindeyim baya gelistirdim kendimi oluyor yani moralini bozma demeye geldim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…