- 19 Mayıs 2020
- 47.327
- 212.610
- 598
Sen sevgilinden habersiz atıyon? Kudrayı ne kadar tanıyorsun, belki hepimizlen paylaşacak?Kim atacak kudro mu ?Yoksa ben mi ? Benden izinsiz atacak kadar saf değildir heralde Aaa gerçi bundan beklenir.Biraz araştırayım fotoğrafla ne halt yediğini siteyi çok bilmiyorum belki paylaşmıştır.Sonra hanfendiyi dilinin yanması için savcılığa falan vermem gerek.Şuan ben de şüphelendim.
Yani istediğim insana atıyorum,yüzüne de söyledim bunu haberi var :)Ha adamın haberi var yani, herkese yaşlı mı diye sorduğundan.
Şaka maka mermad ne demek bu aradaKim atacak kudro mu ?Yoksa ben mi ? Benden izinsiz atacak kadar saf değildir heralde Aaa gerçi bundan beklenir.Biraz araştırayım fotoğrafla ne halt yediğini siteyi çok bilmiyorum belki paylaşmıştır.Sonra hanfendiyi dilinin yanması için savcılığa falan vermem gerek.Şuan ben de şüphelendim.
Amacını da biliyor mu bari?Yani istediğim insana atıyorum,yüzüne de söyledim bunu haberi var :)
Sevgilimden habersiz attığımı kim söyledi.Kendi aileme kendi arkadaşlarıma yanımda sence çok sırıtıyor mu diye sormuşluğum var.Erkek arkadaşımın yüzünede söylemiştim zaten.Kudro paylaşsın bakalım,gerçi şu mesajınla benden izinsiz sana attığını düşünüyorum.Başkasının fotoğrafını izinsiz atmayı hafife almış bayan şizo.Bence onun dilinin yanması gerekiyorSen sevgilinden habersiz atıyon? Kudrayı ne kadar tanıyorsun, belki hepimizlen paylaşacak?
Kaç yasindasinizİyi akşamlar.. Yemek yapmak hiç ilgimi çekmedi,ama yaşım ilerleyince artık öğrenmem gerektiğini hissettim ve yakşalık 5-6 ay önceden beri minik minik denemeler yapıyorum.Üç kere pilav yaptım ve üçüde güzel olmadı.İlki yenecek gibi değildi,ikincisinin kötü olacağını anladığım an çöpe gitti,üçünsüde lapa oldu yani evet yenebilecek seviyedeydi ama tadı güzel değildi.Mercimek çorbası yapabildim sadece.Kızartmaları falan yapabiliyorum hazır köfte kızartması,patates vb. Kızartma kolay onu herkes yapabilir zaten.Makarna da tamam ama zaten bunu yemek yapmaktan bile sayamıyorum.Pilavı 3 denemede yapamayınca hevesim kaçtı heralde beceriksizim dedim içimden.Hayalimde kek,pasta,börek vb yapmak vardı ama pilavı yapamayan onları nasıl yapsın ? Gözümde o kadar çok büyütüyorum kiYemek yapmak gerçekten bu kadar zor mu ? Herkes bu yollardan geçti mi ? Yoksa ben mi beceriksizim ? Moralim çok bozuldu bu konuda.
Kudra mı hafife almış? Buradaki en ufak hakaretlerde bile peşine düşüp milletin kapısına polis yollar o heheyyytttttSevgilimden habersiz attığımı kim söyledi.Kendi aileme kendi arkadaşlarıma yanımda sence çok sırıtıyor mu diye sormuşluğum var.Erkek arkadaşımın yüzünede söylemiştim zaten.Kudro paylaşsın bakalım,gerçi şu mesajınla benden izinsiz sana attığını düşünüyorum.Başkasının fotoğrafını izinsiz atmayı hafife almış bayan şizo.Bence onun dilinin yanması gerekiyor
Biraz daha yazarsan iftira, hakaret ve tehditten sen mahkemelik olacaksın gibi bir his var içimdeSevgilimden habersiz attığımı kim söyledi.Kendi aileme kendi arkadaşlarıma yanımda sence çok sırıtıyor mu diye sormuşluğum var.Erkek arkadaşımın yüzünede söylemiştim zaten.Kudro paylaşsın bakalım,gerçi şu mesajınla benden izinsiz sana attığını düşünüyorum.Başkasının fotoğrafını izinsiz atmayı hafife almış bayan şizo.Bence onun dilinin yanması gerekiyor
O kadar da hoşlanmadığı birine resim atıp sonra sen söylesin böylesin demek de ilginç.Kudra mı hafife almış? Buradaki en ufak hakaretlerde bile peşine düşüp milletin kapısına polis yollar o heheyyytttttSizinki de biraz tehdite giriyor bence dikkatli olun.
İyi akşamlar.. Yemek yapmak hiç ilgimi çekmedi,ama yaşım ilerleyince artık öğrenmem gerektiğini hissettim ve yakşalık 5-6 ay önceden beri minik minik denemeler yapıyorum.Üç kere pilav yaptım ve üçüde güzel olmadı.İlki yenecek gibi değildi,ikincisinin kötü olacağını anladığım an çöpe gitti,üçünsüde lapa oldu yani evet yenebilecek seviyedeydi ama tadı güzel değildi.Mercimek çorbası yapabildim sadece.Kızartmaları falan yapabiliyorum hazır köfte kızartması,patates vb. Kızartma kolay onu herkes yapabilir zaten.Makarna da tamam ama zaten bunu yemek yapmaktan bile sayamıyorum.Pilavı 3 denemede yapamayınca hevesim kaçtı heralde beceriksizim dedim içimden.Hayalimde kek,pasta,börek vb yapmak vardı ama pilavı yapamayan onları nasıl yapsın ? Gözümde o kadar çok büyütüyorum kiYemek yapmak gerçekten bu kadar zor mu ? Herkes bu yollardan geçti mi ? Yoksa ben mi beceriksizim ? Moralim çok bozuldu bu konuda.
Hayatım, kudra ile görüşmüyoruz ki, bana ne atsın neden atsın? Burda karşılaşıyoruz, kafamız tutuyor sadece. Sevgilin de ne bileyim yani, öfff. Kocam beni herkese gösterse güzel mi diye, kocam olmazdı. Ya seni çok seviyor ya da son umudusun, bilemedim.Sevgilimden habersiz attığımı kim söyledi.Kendi aileme kendi arkadaşlarıma yanımda sence çok sırıtıyor mu diye sormuşluğum var.Erkek arkadaşımın yüzünede söylemiştim zaten.Kudro paylaşsın bakalım,gerçi şu mesajınla benden izinsiz sana attığını düşünüyorum.Başkasının fotoğrafını izinsiz atmayı hafife almış bayan şizo.Bence onun dilinin yanması gerekiyor
Kudra yaşlı dedi adama herhal, bu sinir ondan.O kadar da hoşlanmadığı birine resim atıp sonra sen söylesin böylesin demek de ilginç.
Adresimi atayım mı Kudroya.Yollasın bakalım istediği polisiKudra mı hafife almış? Buradaki en ufak hakaretlerde bile peşine düşüp milletin kapısına polis yollar o heheyyytttttSizinki de biraz tehdite giriyor bence dikkatli olun.
Adresimi atayım mı Kudroya.Yollasın bakalım istediği polisiKendisi fotoğrafımı bir başkasına benden izinsiz attıysa bunun suç olduğunuda bilir o halde.Kapısına polis yolladı diye mi övüyorsunuz onu ? E ben de ailemde savcı var diye mi övüneyim. Komiksiniz.
O zamanlar kendisiyle bir derdim yoktu. Tam tersi görmüş,geçirmiş iyi biri sanmıştım.Malesef durum tam tersi çıktı.O kadar da hoşlanmadığı birine resim atıp sonra sen söylesin böylesin demek de ilginç.
Ben de diyorum ki tabi ki bunu biliyordur ve kimseye atmamıştır. Ama siz direkt tehdit etmeye ve şizo vs diyerek hakaret etmeye başladınız.Adresimi atayım mı Kudroya.Yollasın bakalım istediği polisiKendisi fotoğrafımı bir başkasına benden izinsiz attıysa bunun suç olduğunuda bilir o halde.Kapısına polis yolladı diye mi övüyorsunuz onu ? E ben de ailemde savcı var diye mi övüneyim. Komiksiniz.
Yo tehdit ettiğim falan yok.Ha olaki ettim varsaysın,tehdit ettiğim için hukuksal yollara başvurabilir.Kendisi fotoğrafımı birine izinsiz attıysa elbet bedelini ödemesi gerekir.Şizo bir hakaret değil ayrıca.Şizofrenin kısaltılmış halidir.Yani psikolojik olarak ya şizofren ya da çoklu kişilik bozukluğu falan var kadında belki bipolar.Napabilirim,tedavi olsun ben de şizo demeyim.Lütfen benim çarkda kırılsın,çok korktum akeşdşdlleBen de diyorum ki tabi ki bunu biliyordur ve kimseye atmamıştır. Ama siz direkt tehdit etmeye ve şizo vs diyerek hakaret etmeye başladınız.
Kapısına polis yolladı diye değil hiç bir hakarete cevapsız kalmıyor buradaki klavye delikanlılarına hadlerini bildiriyor diye övüyorum. Çok konuda aman etme diye konu sahiplerinin çarklarını gördük. Dikkat edin sizin çark da kırılmasın dönerken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?