- 5 Ocak 2021
- 5
- 4
- 1
- Konu Sahibi Yarimelma8
-
Bazi puf noktalar vardir belki onlari atliyorsunuzdur. Mesela sogan incecik dogranir uzun uzun kavrulur, kavrulurken 1 kup seker atılır. Salça uzun uzun kavrulur mideyi ekşitmesin diye. Kısık ateste pişirilir suyu özleşir. Bence az sulu yemek her zaman daha lezzetli oluyor. Iyi malzeme kullanmak da cok onemli. Domates Salça kullanilacaksa onlara da seker atilir asitliği engellemek icin. Tuzlu her yemeğe şeker, tatli her seye bir parça tuz atilir. Bu lezzeti ortaya cikarir. Ozellikle cikolatali tatlilarda cok belirgin bir fark oluyor. Bulyon yerine et, tavuk, kemik ve sebze suyu yapip kullanmak lezzeti degistiriyor. Belki komik gelecek ama yemegi pisirirken ona seni seviyorum deyin.Merhabalar ben yeni yeni basladim yemek yapmaya pasta kek falan yapmayi cok seviyorum ama bi turlu tadi guzel olmuyor tam her seyi tarife gore yapiyorum el lezzetim yok galiba .evdekiler de cabami goruyor ama sonuc hepsini ben yemek zorunda kaliyorum annemde destek veriyor sagolsun sizler ogrenirken nasildi?
Ben de tarif isteyenlere hep böyle diyorumMesela ben asla ölçüye uymam göz kararıdır hep . Yemek olarqkta hepsini koyarım tencereye ağzını kapatırım hop oluverir
Sanırım el lezzeti var gerçekten de
Canım eğer yaparken çok paniklersem yada stres yaparsam defalarca yaptığım kurabiye olsun pasta olsun o bile tutmuyor tarife de harfiyen uysam olmuyorMerhabalar ben yeni yeni basladim yemek yapmaya pasta kek falan yapmayi cok seviyorum ama bi turlu tadi guzel olmuyor tam her seyi tarife gore yapiyorum el lezzetim yok galiba .evdekiler de cabami goruyor ama sonuc hepsini ben yemek zorunda kaliyorum annemde destek veriyor sagolsun sizler ogrenirken nasildi?
Videolardan öğrendim.Videoyu açın mesela refika var onunla yapin tarifleri lezzetli,detaylı zamanla olacaktir.Ben hic bi sey bilmezdim 30da mantı,baklava,su böreği yapmayi ogrendim.İlk denemelerde cok guzel olmasa da israrli olduğumdan basardimMerhabalar ben yeni yeni basladim yemek yapmaya pasta kek falan yapmayi cok seviyorum ama bi turlu tadi guzel olmuyor tam her seyi tarife gore yapiyorum el lezzetim yok galiba .evdekiler de cabami goruyor ama sonuc hepsini ben yemek zorunda kaliyorum annemde destek veriyor sagolsun sizler ogrenirken nasildi?
bence elinin alişmamasi ve püf noktalariyla ilgili bir durum bu. el lezzeti de hemen oyle pat diye olmuyor. tecrubeyle olacak bir sey. diyelim ki kek yapacaksiniz püf noktalarinin hepsini not edip mutfaginizda dolabin uzerine yapistirabilirsiniz, yemek yapacaksiniz diyelim yemeklerle ilgili puf noktalari internetten alip not edin ve yapiştirin dolaba. umitsizlige kapilmayin. 32 yasinda ben bile lezzetli yemek yapmaya basladiysam herkes yaparMerhabalar ben yeni yeni basladim yemek yapmaya pasta kek falan yapmayi cok seviyorum ama bi turlu tadi guzel olmuyor tam her seyi tarife gore yapiyorum el lezzetim yok galiba .evdekiler de cabami goruyor ama sonuc hepsini ben yemek zorunda kaliyorum annemde destek veriyor sagolsun sizler ogrenirken nasildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?