- 13 Ocak 2021
- 38
- 16
- 3
- Konu Sahibi kartaneesi
-
Zamanla fırın kullanmayı öğreneceksiniz. Fan çalışırken hamur işi yapılmaz mesela.Merhabalar bunu yazarken çok utanıyorum kendimden yeni evliyim ve her yemeği yapamıyorum hiç lezzetli olmuyor. Üzülüyorum eşim işten geliyor akşama kadar evde olan benim Ne tatlı yapabiliyorum nede hamur açabiliyorum. Şimdi diceksiniz ki aç yemek kanallarını izle izle öğren. Bunuda denedim fırına koyuyorum ya kuruyor ya yanıyor ya çiğ kalıyor. Hiç biri lezzetli olmuyor. Eşim ev yemeklerini çok seviyor napıcam bilmiyorum
Yapamadığım zaman mutfaktan soğuyorumKimse annesinin karnında öğrenmedi üzülmeyin bir kaç deneme sonra sizde çok güzel bir mutfak sever olacaksınız
Hemen yelkenleri indirmeyin daha sakin yavaş yavaş yapmaya çalışın yemek videolari izleyin özellikle yorumları okuyun mutfak biraz sabır işi eminim biraz sabr sonrası istediğiniz her yemeği tatlıyı yapacaksınızYapamadığım zaman mutfaktan soğuyorum
Isıya ve süreye dikkat ederseniz kurumaz yanmaz çiğ kalmaz.Merhabalar bunu yazarken çok utanıyorum kendimden yeni evliyim ve her yemeği yapamıyorum hiç lezzetli olmuyor. Üzülüyorum eşim işten geliyor akşama kadar evde olan benim Ne tatlı yapabiliyorum nede hamur açabiliyorum. Şimdi diceksiniz ki aç yemek kanallarını izle izle öğren. Bunuda denedim fırına koyuyorum ya kuruyor ya yanıyor ya çiğ kalıyor. Hiç biri lezzetli olmuyor. Eşim ev yemeklerini çok seviyor napıcam bilmiyorum
Soğumayın asla. Pes etmek kadar kolay bisey var mi acaba? Ben çorba yapmayi bile bilmezdim hic mutfaga girmedim. 25 yaşında evlendim.10 yıl icinde cok sey öğrendim. Firin ya da tencere yemeklerini kisik ateste uzun surede posirirseniz yavas yavas lezzetiyle piser. Yine olmayacak düşüncesiyle ayarini yukseltirseniz hic olmaz. Biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Inanin ben bile yapabiliyorsam.. herkes yaparYapamadığım zaman mutfaktan soğuyorum
Şimdilik bi kadınmı tutsam yemek için belki banada öğretirSoğumayın asla. Pes etmek kadar kolay bisey var mi acaba?
Kadına falan gerek yok ameliyat yapmıycanŞimdilik bi kadınmı tutsam yemek için belki banada öğretir
Canimsiin ya dert ettigin seye bak 4 yıllik evliyim halen her yemegi tutturamam :) zamanla elin alısır ögrenirsinMerhabalar bunu yazarken çok utanıyorum kendimden yeni evliyim ve her yemeği yapamıyorum hiç lezzetli olmuyor. Üzülüyorum eşim işten geliyor akşama kadar evde olan benim Ne tatlı yapabiliyorum nede hamur açabiliyorum. Şimdi diceksiniz ki aç yemek kanallarını izle izle öğren. Bunuda denedim fırına koyuyorum ya kuruyor ya yanıyor ya çiğ kalıyor. Hiç biri lezzetli olmuyor. Eşim ev yemeklerini çok seviyor napıcam bilmiyorum
Bende masterchef le gelistirdimben 28 yaşındayım, bekarım annem ve kardeşimle yaşıyorum. iş güç vs derken bu zamana kadar hiç mutfakta yemek yapmışlığım yoktur, hep yapan vardı çünkü. son sezon masterchef'i izleyince bana bi heves geldi girdim mutfağailk yapışlar tabii ki fiyasko oldu ama pes etmek yok. tabii ki ilklerde çiğ kalacak, yanacak, tatsız tutsuz iğrenç olacak ama zamanla oturacak. bol bol pratik yapmak lazım. meğer ne güzel el lezzetim varmış haberim yokmuş dedim. geçenlerde ilk kez pilav yaptım aşırı lezzetli oldu. ama ilk yaptığım her şey rezaletti. size tavsiyem yaparken bol bol kontrol edin. tadına tuzuna bakın, fırında pişerken yanmaması için fırının başında durun, yatın gerekirse önüne yanmasın. çiğlik için mutlaka test edin anlarsınız zaten pişip pişmemesini. yardım alabileceğiniz anne, kayınvalide vs vardır sormaktan çekinmeyin. deneye deneye öğreniyor insan. mesela mutfak için hassas dijital tartı alın çok işe yarıyor ölçülü yaparken :)
Olcu kullan mesela yarim tatli kasigi tuzBende yapamıyorum herşey tamam ama ya çok fazla tuzlu oluyor, yada tuzsuz yaptıkça elin alışır diyorlar bakalım inşallah alışır, mutfaga girmeyi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?