Yemek yapmak istemiyorum!

Bence gayet normal bir durum çalışıyorsnz bi yandan ev işi biyandan çocuk yemek yapma isteğinin olmaması normal. Ben çalışmıyorm ev işi çocuk derken bırak yemek yapmayı önüme yemek gelse yiyecek halim kalmıyor yorgunluktan.kadın anne olmak zor.

En uzun olduğuna kesinlikle katılıyorum :KK70:
Fasülye dün vardı..
Dolma da yemiyor.. Ben bayılırım.. Ama o yemeyince bende yemiyorum ..........

Tereyağlı erişte
Menemen
Kabak kavurması
Vişne kompostosu
Göbek salata :cool:
(En tembel akşam yemeğim oldu sanırım..)

He bide sınırsız çay var :deli:

:D :D

Ev yemeği gibisi varmı hafi eşinize kızdınız evladınıza yapın mis gibi temiz doğal sağlıklı ev yemeği yesin yavrunuz her çok da sağlıklı :halay:

Sen yine yemek yapmak istemiyorsun..
Benim cevremde ben yemek yaparken " ay sen usenmiyor musun sabah aksam kendinize birsey hazirlamaya ? " diyenler var..
Onlara ne demeli..
Aciktigi halde sirf usendigi icin kalkip hazirlamiyor bunu diyen kisi..

Havalardan midir bileniycem ama seni zorlamayacak yemekler yapabilirsin..
Zaten sicakta dogru duzgun biside yenmiyor..
Onun haricinde haftanin bir kac gunu disaridan bir kac gunude evde yemek yaparsiniz..
Ilk paragrafta beni anlattin sen :)) yalniz olmadogima sevindim. ..

Hangi ildesiniz bilmiyorum fakat sıcak görmek isteyen Antalya ya gelsin sıcak görsün. Harbiden kadın kaç parça olacak is çocuk yemek temizlik artık hayattan bıkmadan noktasına geliyor insan.Ev hanımları bi nebze daha şanslı bence
Istanbuldayim..
Antalyanin sicagini da bilirim..
Planli programli olmak insani yormaz..
Hava zaten sicak mutfak iki kati sicakliginda oluyor yemek yaparken..
Zor oluyor ama yani hafif seyler hazirlanabilir.
Esi yapabilecegi seyleree yardimci olabilir..

Herkes bu konuda zaman zaman zorlanır ama bende ciddi bir sorun var arkadaşlar.4 yıllık evliyim ama son bir kac aydır yemek yapmamak için türlü numaralardayim.normalde yemek yapmak benim icin bir terapiydi.ve cokta iyi yemek yapardim.bazen sinir basıyor neden diyorum bu illaki benim gorevim.ha esim uzun boylu yemek yapmasada elinden geleni gerekince yapar ama gerekince.suda varki yemek olmayinca yani ben bu duzeni bozunca esim bozuluyor gercekten dusunsenize evde yemek yok.sizce neden boyle ve bunu nasıl alabilirim.bu arada çalışıyorum memurum.çok yoğun bir isim yok ama kendimce yoruluyorum.bir cocugum var.bilmiyorum ne olacak böyle.

Valla canım bu sıcaklarda yemek yapmak benide çok yoruyor.
Bide nı sıcaklarda ne yapacaksın.
Yağlı olmaz kızartma olmaz.
Hep hafif şeyler ariyorum .
Yemek yapmak değilde ne yapacagını bilememek yoruyor

Simdi mevzuyu hatunlar yan kosesinden tutup sola dogru cekmeye baslar hatta baslamis
Yemek yapmak kadinin koleligidir
eee erkekte kadinda calisiyor oda yemek yapsin
bu nedir ya
cocuklarimiz Anne yemegi yemesinmi
hee cok yogun calisiyoruz
peki ev hanimlari ayaklarini uzatip tum gun talk sohow yada dizimi izliyo
Yada koyumdeki ayse teyzr tum gun tarlada tapanda daglardan iniyo cikiyo
oooo cok yoruldum yemegi kocam yapsin diyemi bekliyo

Kardesim bu yemek evlilik aile ev vs gibi olusumlarin icinde olmasi gereken zorunluluk

Bi arkadas var dusun ya kadin hergun makarna pisiriyo cocuga
yok arti kolaymis
bi et bi sebze bi ne biliyim ta
hic hoslanmam boyle tiplerden
tazik o kocaya cocuga
kendini gectim bari aikene aci ya
nedir o mutfak bos yeremi var evlerde
yemek pissin diye
tamam bi saglik sorunu vardir eyvallah
ama yoksa adam gelsin diye beklemek olmax

Evet evet bende de var bu isteksizlik bazen nefret ede ede yapiyorum diyebilirim
Yemek yapmak oralari temizlemek hergun ayni sey ya hic ara vermeden dinlenmeden

Mağara hayatının başları;

Erkek avlanmaya çıkmış, elinde kocaman bir geyik.

Hazırla da yiyelim demiş kadına. O günden beri kadınlar eldeki erzakla yemek yapayım diye uğraşıp duruyor. :)

Ama şimdi koşullar farklı; herkes çalışıyor, kadın da erkek de. Eve yiyecek alan sadece erkek değil. Genelliyorum şimdi.

Yani haklısınız. Bir de üzerine eline sağlık, sende bugün yoruldun, yarın da hazır bir şeyler yiyelim denmezse orada işler üzücü bir hâl alıyor.

Evlenmeden önce kadın, evlendikten sonra hizmetçi mi oluyoruz anlamadım.

Ben böyle söyleyince eşine hizmet etmek hizmetçilik mi diyenler olabilir keza evli değilim.

Ortak hayat, müşterek çocuk, eşit haklar. Bunu savunuyorum. Dolmuşum kusura bakmayın.

Uzucu olan kisim, konu sahibinin illa ki bu benim gorevim demesi.

Neden sizin goreviniz olsun ki konu sahibi? Sizin oldugu kadar esinizin de gorevi.

Benim de Can'ım bir haftadır ne yemek ne temizlik hiçbişey yapmak istemiyor, ev yine aldı başını gidiyor, o yetmezmiş gibi giysi dolabını boşalttım neyime güvendi isem şimdi toplayasım da gelmiyor. Yatak odası girilmez halde eşim kanepede yatıyoro_O
Bikaç gün dışarda yedik bikaç gün kahvaltı yaptık ama nereye kadar gidecek böyle bir silkinmemiz lazım:KK14:
Sıcaktandır diyorum ben de...

Of maalesef yaşadığım yer dışarıda yemek için uygun değil. Benim için sorun zor yemek kolay yemek olması değil aslında kendi başına yemek yapmak.canım makarna bile yapmak istemiyor.buradaki en büyük hata esimi baştan bu konuda çok özenli alıştırmak.bilmiyorum ki anlamsız biraz.sinirime dokunuyor.artık biraz geç gibi.bundan sonra bu konudaki her cekilmem batıyor karşı tarafa.esim yemek yapacak olsa tek bildiği firina mantar patates koymak ve abartmıyorum sadece dogramasi bir st sürüyor. Bana sinir basıyor

Of maalesef yaşadığım yer dışarıda yemek için uygun değil. Benim için sorun zor yemek kolay yemek olması değil aslında kendi başına yemek yapmak.canım makarna bile yapmak istemiyor.buradaki en büyük hata esimi baştan bu konuda çok özenli alıştırmak.bilmiyorum ki anlamsız biraz.sinirime dokunuyor.artık biraz geç gibi.bundan sonra bu konudaki her cekilmem batıyor karşı tarafa.esim yemek yapacak olsa tek bildiği firina mantar patates koymak ve abartmıyorum sadece dogramasi bir st sürüyor. Bana sinir basıyor
aynen benim eşimde bi kaç kere salata yaptı iki saat uğraşıyo

Herkes bu konuda zaman zaman zorlanır ama bende ciddi bir sorun var arkadaşlar.4 yıllık evliyim ama son bir kac aydır yemek yapmamak için türlü numaralardayim.normalde yemek yapmak benim icin bir terapiydi.ve cokta iyi yemek yapardim.bazen sinir basıyor neden diyorum bu illaki benim gorevim.ha esim uzun boylu yemek yapmasada elinden geleni gerekince yapar ama gerekince.suda varki yemek olmayinca yani ben bu duzeni bozunca esim bozuluyor gercekten dusunsenize evde yemek yok.sizce neden boyle ve bunu nasıl alabilirim.bu arada çalışıyorum memurum.çok yoğun bir isim yok ama kendimce yoruluyorum.bir cocugum var.bilmiyorum ne olacak böyle.
Aynen bende öyleyim şu aralar sıcaktan canım yemekte istemiyor. dün makarna yaptım mesela ondan önceki gün kahvaltılık. Bende çalışıyorum sabah 8 akşam 6 eve gelmem 7 yi buluyor. ha benim çocuk yok. ama daha dikkatli olman lazım. Sağlıklı beslenme çok önemli gelişimi için.
Ha bide temizlik var tabi en son ne zaman temizlik yaptım hatırlamıyorum bile ha bayrama çıkmadan önce yapmıştım. pazartesi bi yalan süpürdüm o kadar hiçbişey istemiyor canım vallahi

Back
X