- 20 Ocak 2010
- 47.101
- 174.375
- 1.123
- 44
Piii sanaHahahahahaahahah bende kabak dolması, bulgur pilavı ve barbunya var bi de çoban salata. Anammm anama dönmüşüm ya ben kaç çeşit![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Piii sanaHahahahahaahahah bende kabak dolması, bulgur pilavı ve barbunya var bi de çoban salata. Anammm anama dönmüşüm ya ben kaç çeşit![]()
Piii sana![]()
Ya gördünmü öyle olur işteAdam yemedi iyi mi iğlin çik yidim icikmidim dedibir daha mı dört çeşit asla
![]()
Aa yapar bnm kocam, dolma bile yapıyor :) Beni yaptığı tatlıyla kandırdı zaten![]()
En uzun olduğuna kesinlikle katılıyorum
Fasülye dün vardı..
Dolma da yemiyor.. Ben bayılırım.. Ama o yemeyince bende yemiyorum ..........
Tereyağlı erişte
Menemen
Kabak kavurması
Vişne kompostosu
Göbek salata
(En tembel akşam yemeğim oldu sanırım..)
He bide sınırsız çay var![]()
Ilk paragrafta beni anlattin sen :)) yalniz olmadogima sevindim. ..Sen yine yemek yapmak istemiyorsun..
Benim cevremde ben yemek yaparken " ay sen usenmiyor musun sabah aksam kendinize birsey hazirlamaya ? " diyenler var..
Onlara ne demeli..
Aciktigi halde sirf usendigi icin kalkip hazirlamiyor bunu diyen kisi..
Havalardan midir bileniycem ama seni zorlamayacak yemekler yapabilirsin..
Zaten sicakta dogru duzgun biside yenmiyor..
Onun haricinde haftanin bir kac gunu disaridan bir kac gunude evde yemek yaparsiniz..
Istanbuldayim..Hangi ildesiniz bilmiyorum fakat sıcak görmek isteyen Antalya ya gelsin sıcak görsün. Harbiden kadın kaç parça olacak is çocuk yemek temizlik artık hayattan bıkmadan noktasına geliyor insan.Ev hanımları bi nebze daha şanslı bence
Ilk paragrafta beni anlattin sen :)) yalniz olmadogima sevindim. ..
Herkes bu konuda zaman zaman zorlanır ama bende ciddi bir sorun var arkadaşlar.4 yıllık evliyim ama son bir kac aydır yemek yapmamak için türlü numaralardayim.normalde yemek yapmak benim icin bir terapiydi.ve cokta iyi yemek yapardim.bazen sinir basıyor neden diyorum bu illaki benim gorevim.ha esim uzun boylu yemek yapmasada elinden geleni gerekince yapar ama gerekince.suda varki yemek olmayinca yani ben bu duzeni bozunca esim bozuluyor gercekten dusunsenize evde yemek yok.sizce neden boyle ve bunu nasıl alabilirim.bu arada çalışıyorum memurum.çok yoğun bir isim yok ama kendimce yoruluyorum.bir cocugum var.bilmiyorum ne olacak böyle.
Bacım valla sen tembellikten Ada'mdan bile vaz geçmişsin![]()
Mağara hayatının başları;
Erkek avlanmaya çıkmış, elinde kocaman bir geyik.
Hazırla da yiyelim demiş kadına. O günden beri kadınlar eldeki erzakla yemek yapayım diye uğraşıp duruyor. :)
Ama şimdi koşullar farklı; herkes çalışıyor, kadın da erkek de. Eve yiyecek alan sadece erkek değil. Genelliyorum şimdi.
Yani haklısınız. Bir de üzerine eline sağlık, sende bugün yoruldun, yarın da hazır bir şeyler yiyelim denmezse orada işler üzücü bir hâl alıyor.
Evlenmeden önce kadın, evlendikten sonra hizmetçi mi oluyoruz anlamadım.
Ben böyle söyleyince eşine hizmet etmek hizmetçilik mi diyenler olabilir keza evli değilim.
Ortak hayat, müşterek çocuk, eşit haklar. Bunu savunuyorum. Dolmuşum kusura bakmayın.
Of maalesef yaşadığım yer dışarıda yemek için uygun değil. Benim için sorun zor yemek kolay yemek olması değil aslında kendi başına yemek yapmak.canım makarna bile yapmak istemiyor.buradaki en büyük hata esimi baştan bu konuda çok özenli alıştırmak.bilmiyorum ki anlamsız biraz.sinirime dokunuyor.artık biraz geç gibi.bundan sonra bu konudaki her cekilmem batıyor karşı tarafa.esim yemek yapacak olsa tek bildiği firina mantar patates koymak ve abartmıyorum sadece dogramasi bir st sürüyor. Bana sinir basıyor
aynen benim eşimde bi kaç kere salata yaptı iki saat uğraşıyoOf maalesef yaşadığım yer dışarıda yemek için uygun değil. Benim için sorun zor yemek kolay yemek olması değil aslında kendi başına yemek yapmak.canım makarna bile yapmak istemiyor.buradaki en büyük hata esimi baştan bu konuda çok özenli alıştırmak.bilmiyorum ki anlamsız biraz.sinirime dokunuyor.artık biraz geç gibi.bundan sonra bu konudaki her cekilmem batıyor karşı tarafa.esim yemek yapacak olsa tek bildiği firina mantar patates koymak ve abartmıyorum sadece dogramasi bir st sürüyor. Bana sinir basıyor
Aynen bende öyleyim şu aralar sıcaktan canım yemekte istemiyor. dün makarna yaptım mesela ondan önceki gün kahvaltılık. Bende çalışıyorum sabah 8 akşam 6 eve gelmem 7 yi buluyor. ha benim çocuk yok. ama daha dikkatli olman lazım. Sağlıklı beslenme çok önemli gelişimi için.Herkes bu konuda zaman zaman zorlanır ama bende ciddi bir sorun var arkadaşlar.4 yıllık evliyim ama son bir kac aydır yemek yapmamak için türlü numaralardayim.normalde yemek yapmak benim icin bir terapiydi.ve cokta iyi yemek yapardim.bazen sinir basıyor neden diyorum bu illaki benim gorevim.ha esim uzun boylu yemek yapmasada elinden geleni gerekince yapar ama gerekince.suda varki yemek olmayinca yani ben bu duzeni bozunca esim bozuluyor gercekten dusunsenize evde yemek yok.sizce neden boyle ve bunu nasıl alabilirim.bu arada çalışıyorum memurum.çok yoğun bir isim yok ama kendimce yoruluyorum.bir cocugum var.bilmiyorum ne olacak böyle.