- 4 Nisan 2016
- 3.009
- 9.315
- 88
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Merhabalar ciddi guzel.giden bi iliskim var allah nasip ederse evlilikde olucak yalniz şöyle bi durum var yemek yapmayi bilmiyorum sevgilim durmafan bu konu uzerinde ustume geliyo baskı kuruyo bugun gene konusu acildi dedikleri sunlar
Senin yasitlarin hatta daha kucukler bile a dan z ye bilir sen gec ogrenmeye basladin tamam ailen el bebek gul bebek buyuttude hicmi ileride yuva kurcagini dusunememisler vs vs tepemin tası attı milletls kıyaslamasından eskiden okul dershane derken yemek yapma hazirlama derdim olmadi zaten dersden zamanim olmuyodu bunu oda bilir simdi birkac yemek ogrendim ogrenmeye calisiyorumda ama yemek muhabbettinde ustume gelmesi benim cok kalbimi kiriyo arkadaslar ablalarim haksızmıyım şu durumda ?
Bunun için kalp kırması saçmaMerhabalar ciddi guzel.giden bi iliskim var allah nasip ederse evlilikde olucak yalniz şöyle bi durum var yemek yapmayi bilmiyorum sevgilim durmafan bu konu uzerinde ustume geliyo baskı kuruyo bugun gene konusu acildi dedikleri sunlar
Senin yasitlarin hatta daha kucukler bile a dan z ye bilir sen gec ogrenmeye basladin tamam ailen el bebek gul bebek buyuttude hicmi ileride yuva kurcagini dusunememisler vs vs tepemin tası attı milletls kıyaslamasından eskiden okul dershane derken yemek yapma hazirlama derdim olmadi zaten dersden zamanim olmuyodu bunu oda bilir simdi birkac yemek ogrendim ogrenmeye calisiyorumda ama yemek muhabbettinde ustume gelmesi benim cok kalbimi kiriyo arkadaslar ablalarim haksızmıyım şu durumda ?
Temizliğini kim yapiyor? Temizlikçi geliyor olabilir ama nasıl bi Allahın kulu yaptıramaz, diyelim biyer battı etrafta kimse yok, temizlemiyormusun?Yemek yapmak benim hobim, bu sebeple ilgiliyimdir.
Ama bir kadın olarak temizlik işinden nefret ediyorum ve bir Allah'ın kulu da yaptıramaz.
Evlenip yuva kurunca zorunlu mu oluyormuş bunları yapmak?
Kendi ne yapacakmış da ne bekliyormuş acaba?
Böyle diyen bir adama, ben ki 1 saatte masa donatan biriyim, yumurta kırmam.
Merhabalar ciddi guzel.giden bi iliskim var allah nasip ederse evlilikde olucak yalniz şöyle bi durum var yemek yapmayi bilmiyorum sevgilim durmafan bu konu uzerinde ustume geliyo baskı kuruyo bugun gene konusu acildi dedikleri sunlar
Senin yasitlarin hatta daha kucukler bile a dan z ye bilir sen gec ogrenmeye basladin tamam ailen el bebek gul bebek buyuttude hicmi ileride yuva kurcagini dusunememisler vs vs tepemin tası attı milletls kıyaslamasından eskiden okul dershane derken yemek yapma hazirlama derdim olmadi zaten dersden zamanim olmuyodu bunu oda bilir simdi birkac yemek ogrendim ogrenmeye calisiyorumda ama yemek muhabbettinde ustume gelmesi benim cok kalbimi kiriyo arkadaslar ablalarim haksızmıyım şu durumd inanın evlenmeden kim dogru düzgün yemek yapmayı biliyor.siz okumuş meslek sahibisiniz .yemek cok istiyorsa ev kızı alsın.konuşmasın fazla çok kızarım böyle erkeklere.eyer evlenirseniz sakin işten gelince eşinizi otuturmayın .siz neyaparsa yardimci olusun yok benbilmiyorum derse alışırsın deyin yoksa bütün is size kalır.cok yorulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?