yemek yemek

• Konu Sahibi Konu Sahibi gocum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kestaneye bayılırım ama hiç mikroda yapmadım.:26:
Ya arkadaşım bir topik açsana,yapışalım hepimiz topiğe.

aynen biraz önce bende dedim 'çalışan hatundan pratik öneriler' al ipek topik ismide hazır

benim annem dediğin şekilde yapar.. makarnayı da hiç süzülmeyecek şekilde ayarlıyor. ben denemedim bile.. gözüm yemiyo

ipekcim ya kestanemi dedin .tarifini versene .valla banada sağlıklı değil dediler bende aldım napim çalışanlar için büyük kurtarıcı

valla canım ben de dün ilk denedim. annem biraz getirmiş. koca fırının içini boşaltıp kendime zulmedemedim..mikroda bir deneyeyim olur mu dedim. millet ıslak kek bile yapıp pişiyorsa neden olmasın diye içimden konuşuyorum tabi.. eşim de habersiz bunlardan..önce ızgara ayarında 2 dk çevirdim olmadı.. sonra mikro ayarına getirdim. bir kere et çözdüreyim demiştim de mikro ayarında 3 dk bazı bölgeleri pişmişti bunu da anımsadım tabi... bu kadar çok deneyim hatırmaktan sonra attım çizdim ve attım içine. 3 dk ya ayarladım.. nolur nolmaz diye. sonra 2 dk falan daha çevirdim iyice yumuşak olsun diye. resmen krem peynir gibi oldu. işte içim rahat olsa... netten bakmak lazım aslında zararlı mı diye..

İpek ne hain domdomsun niye daha önce bahsetmedin bizim geyik topikinde
Mikrodalgam yok bi fırın yeter, ikincisini yer işgali olarak görmüştüm bi de annem zararlı filan diyodu mikrodalgaya

Zamanla herşey olur canım.
Sen bence kv den tüyolar al.

ipek bu rendelenen malzemelerin suyunu elle süzdüreyim mi, yoksa o suyla mı pişecek? aldın başına belayı

ay co guzel yazmıssınız okumaya doyamadım

tereganı hazır değil annem koyden alıyo kendınede banada gonderıyo

zeytın yagı ve sıvı yagında kullanıp memnun kaldıgınız marka hangisi acaba

Hamur işi sevmeyen çok az erkek vardır
Bikaç çeşit hamur işi yap arada yemeği beğenmezse onlardan çıkarırsın

tesekkur ederım ilginiz için cok sağolun allah razı olsun denıyecem biberlı pilavı

kabalak dolmasını duydum ama hıc yemedım annmde sevmedıgı içn hıc yapmamıstır

ipek bu rendelenen malzemelerin suyunu elle süzdüreyim mi, yoksa o suyla mı pişecek? aldın başına belayı
ben robotta çekiveriyorum kolum ağrıyo havucu rendelerken çok suyu çıkmıyor ama zaten ne kadar suyu olacak ki buharlaşır.. bence süzme içinde kalsın vitamini.. tavuk varsa koy güzel olur.
bunu çok farklı da yapabilirsin.. normal sarıp rulo halde beşamel sos döküp fırına verebilirsin, sonra kaşar rendeleyeblirsin. aslında krep giren her şey güzel oluyor bence... ıspanak bile koyabilirsin içine.. sonra bezelye mantar...

kabalak dolmasını duydum ama hıc yemedım annmde sevmedıgı içn hıc yapmamıstır

Sevilecek gibi de değil zaten

Peki pırasadan yapılanı biliyo musunuz
Onun da içine hamur koyuyolar
Bence hiç gitmiyo, çiğ kalıyo içinde resmen

Yani bu tarz yöresel yemeklerinizi yapıyosan sevmemek te haklı
Ama rutin şeyleri de sevmiyomuş, hatta pizzayı bile sevmez diyosun bu kadarı şımarıklık
Biraz aç bırak aklı başına gelir
Kalksın kendi yapsın o zaman

Hamileler girmesin bu topiğe lütfen
Benim bile canım çekti
Akşam olsa da eve gitsek

aynen biraz önce bende dedim 'çalışan hatundan pratik öneriler' al ipek topik ismide hazır

burada neler vardır ben ellerine su dökemem valla. kendi deterjanını yapan kadınlar var.
bu kadar da olur mu dedim okuduğum zaman.. ben topik açarsam dalga geçerler benimle

baktım yaptıgım yemeklerı yemıyo bende sabah aksam dayadım kahvaltılıgı onune peynır hastasıdır zaten tenekeyle peynır alsak 1 ay gıtmez emınım,öyle yöresel yemekler yapmam zaten patates yemegı tarhana şehrıye yayla bamya bilindik yemekler yaparım ama yınede begendıremem elımdemı sorun eşimdemı anlamıyodum ama ben yıyosam ve gelen arkadaslarım yaptıgım yemegı yıyosa eşimde sorun oldugu kanaatıne vardım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…