- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
-
Hangi sporları yapıyorsunuz?Dünyaları yiyorum dünyaları. Deli gibi spor yapıyorum. Millete sağlıklı yaşam falan diye diyorum ama yalan. Sırf çılgınlarca yemek için.
46 kiloyum şuan. Tuhaf gelecek ama hiçbir yemegi canım çekmiyor.Azcık yesem doyuyorum. 2ögün yiyorum. Ara ögünde yogurt falan yıyorum.Kılo almak ıcın bı ton sey kullandım ıse yaramadı. Pes ettım. Bu kılo ıle mutlu yasamaya calısıyorum. Bende sizin tam tersınızım. Ne köfte seviyorum ne kıyma.Bende tuhaflık var. Hamur ısı maksımum 1dılım yerım yeter.Sebze meyveyı cok severım amaİyi geceler herkese
Benim ergenliğimden beri devam eden bir sorun bu hep çok sevdim yemek yemeyi ve hep kilo sorunu yaşadım. Çok diyet yapıp verip geri aldım. İstikrar sağlayamıyorum. Sabah akşamın menüsünü akşam sabahınkini düşünüyorum galiba duygusal boşluklarımı yemekle kapamaya çalışıyorum. Bunun için psikolojik destekte aldım (gerçekten aldım. Değişen birşey olmadı. Duygusal sorunlarımı çözdüm ama yemek yeme sorunum hala aynı. İştahım çok açık. iştah kapama yöntemi bilen varsa yazsın lütfen ne yapmam lazım bilmiyorum Benim gibi olan varsa dertleşelim artk zayıflamak istediğimi dilediğimi giymek istiyorum çok mutsuzum
Haftada en az 4 defa koşuya çıkıyorum. Tek vesait gidebileceğim her yere yürüyorum (İstanbul'dayım).Hangi sporları yapıyorsunuz?
insanların kimisi yaşamak için yer,ben ve benim gibi bazıları da yemek için yaşarİyi geceler herkese
Benim ergenliğimden beri devam eden bir sorun bu hep çok sevdim yemek yemeyi ve hep kilo sorunu yaşadım. Çok diyet yapıp verip geri aldım. İstikrar sağlayamıyorum. Sabah akşamın menüsünü akşam sabahınkini düşünüyorum galiba duygusal boşluklarımı yemekle kapamaya çalışıyorum. Bunun için psikolojik destekte aldım (gerçekten aldım. Değişen birşey olmadı. Duygusal sorunlarımı çözdüm ama yemek yeme sorunum hala aynı. İştahım çok açık. iştah kapama yöntemi bilen varsa yazsın lütfen ne yapmam lazım bilmiyorum Benim gibi olan varsa dertleşelim artk zayıflamak istediğimi dilediğimi giymek istiyorum çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?