Yemek yemeyi çok sevmek var mı benim gibi olan?

Tebrik ederim umarım bende başarırım bunu

Sizin yorumunuzu okuyunca farkettim sanırım o yolda ilerliyorum birkaç seferdir yiyip yiyip pişman olup çıkarmak istedim

Hemen araştırıyorum teşekkür ederim

O kadar haklısınız ki şimdi yapamazsam yaş aldıkça buruşan bedenimlr hiç yapmak istemeyeceğim

Bende öyle ne yapacağımı bilemiyorum

Bende de aynı doğumdan sonra oldu yemek tabakta bitmeden üstüne ne gömsem diye düşünüyorum uyumadan önce sabah kahvaltıyı planlıyorum kafamda yakında obez olacağım sanırım

Ben kainatı yiyor olabilirim bugün yediklerimi saymaya yüzüm yok şuan

Sorun şu ki spor yapıncada veremiyorum

Ne yazıkki aynı sorunları yaşıyoruz sağlıklı beslenmek sağlıklı da hissettiryor ama bir yerde motivasyonumu kaybediyorum ve bütün çabam boşa gidiyor

İnsülin direnci olayın kilit noktası sanırım gece bile kalkıp tatlı yemek istiyorum ama yemiyorum tutuyorum kendimi en son nutella kavanozunu üç gün olmadan bitirince eşim epey payladı kendimiz için iyi olanı kendimiz yapmalıyız

Daha iyi anlatılamazdı valla aynen öyleyim hep yorgun halsiz

Eğer kendimi bırakacak olsam 100 kilo falan olurdum sanırım. Yemek yemeyi çokça seviyorum.
Ben ise gerçekten çok sevdiğim bir yemek varsa, kontrolsüzce yiyip nefsimi köreltiyorum. Akabindeki öğünlerimde bunu dengelemeye çalışıyorum. Her daim yemek yiyorum ama kontrolü de elimden bırakmamaya özen gösteriyorum. Özel durumum yoksa akşam yemekten sonra ağzıma hiç birşey sokmuyorum. Size tavsiyem öncesinde nefsinizi kontrol etmeyi öğrenin. Akabinde diyet programına geçersiniz. Aksi takdirde pazartesi başlayıp çarşamba biten diyet döngüsüne girersiniz.

K
Yürüme bandı ve onu yapamıyorsam zumba bir hafta boyunca yapıp 200 gram vermiştim
Kuzum bolgesel calis derim sana zumba vs yorar yani daha cool sporlar varken ...bak bir ornek vereyim sana ablamda yurume bandi benzeri bir alet var o spor yapiyor super kalcasi oldu sıkılastı ama kilo bakimindan pek veremedi ben evde bolge bolge toplasan 30 dk falan yapiyorum 2 3 (arasi) beden düstüm "sakin daha fazla verme" diyorlar düsün ..eger yapmak istersen bolge bolge yazarim musait bir zamanda

Çok teşekkür ederim çok isterim lütfen yazarsan mutlu olurum

Suya devam o zaman tecrübe etmissiniz ben de karpuz seviyorum yazin mesela onun da kalorisi çok değil ama mide genişletir diyorlar

(Iç sesim) Aman ne kıskanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…