yemek yiyemiyorum, delireceğim :(

Bende çok fenayım. Mide bulantıları çok fena. Bu 2. Gebeliğim ilkine göre daha iyiyim. İlk hamileliğimde 3 ayda 4 kilo vermiştim. Kusmalar serumlar. İlk hamileliğimde çalışıyordum. O işe nasıl gidip geldiğimi hatırlamıyorum. Şimdi çalışmıyorum ama ayağa kalkacak halim yok. Acaba evde olduğum için mi böyleyim diyorum bazen. Sürekli açım ama tiksintiden yemek yiyemiyorum. Yemek yemeyince tansiyon şeker yerlerde. Geceleri uyku uyuyamıyorum. Sürekli bir huzursuzluk mutsuzluk hali. Bir an önce 3 ay bitsede bu dertlerde bitse. Allah ım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

belirtilerimiz bire bir aynı.. bende 2 saate bir acıkıyorum ama tiksindiğim için yemek yiyemiyorum.. aç olunca daha kötü oluyorum... yiyince de çıkarıyorum.. sudan bile tiksindim nerdeyse.. bende iyi ki evdeyim diyorum yoksa ölürdüm herhalde.. dışarı çıktığım zaman yemek kokusundan fenalık geçiriyorum.. hiç serum taktırmadım.. bi yararı oluyor mu ?

Bulantılarım çok kötü ama şükür hiç kusmadim. Tuzlu şeyler yiyorum peynir,yogurt,kraker özellikle haşlaşmiş patatesi limonla yiyince çok iyi geliyor doktor çok źorlama içini bastıracak şeyler yemeye çalış dedi

aynı hafta içersindeyiz hayırlı olsun bebeğiniz:) bende tuzlu şeyler yiyorum ağzıma daha tatlı bişey sürmedim desem yeridir..
haşlanmış patatesi bende limonla yiyorum ama bu ara oda rahatsız etmeye başladı.. inşallah biran önce geçer :(

valla nolacak böyle bilemiyorum sizin bulantılar yakında geçer ben daha başındayımm birde okullar açılcak öğretmenim köyde görev yapıyorumm gidiş geliş zor olacak..

valla nolacak böyle bilemiyorum sizin bulantılar yakında geçer ben daha başındayımm birde okullar açılcak öğretmenim köyde görev yapıyorumm gidiş geliş zor olacak..

Allah yardımcın olsun.. benim 8. haftada başladı şuan doruklardayım bulantının..
inşallah senin olmaz çalışınca daha zor oluyordur.. ben haftalardır dışarı çıkamıyorum dolmuşlara binemiyorum kokudan:(

Kızlar bugün Dr a gittik keseyi gördük sadece yarım santim daha büyümüş bir haftada. bebeği göremedik ve kalp atışını duyamadık haftaya salı tekrar çağırdı çok üzüldüm salı ya kadar içim içimi yiyecek şimdi sizler ne zaman duydunuz ilk kalp atışını moralim çok bozuldu ya :(

Kızlar bugün Dr a gittik keseyi gördük sadece yarım santim daha büyümüş bir haftada. bebeği göremedik ve kalp atışını duyamadık haftaya salı tekrar çağırdı çok üzüldüm salı ya kadar içim içimi yiyecek şimdi sizler ne zaman duydunuz ilk kalp atışını moralim çok bozuldu ya :KK43:

canım korkma 6. hafta çok erken bebeğin görünmesi için.. ben 9. haftada duydum kalp atışını.. 6. haftada benimde duyulmamıştı.. doktorum çok küçük olduğu için normal demişti.. doktor bi açıklama yapmadı mı?

canım korkma 6. hafta çok erken bebeğin görünmesi için.. ben 9. haftada duydum kalp atışını.. 6. haftada benimde duyulmamıştı.. doktorum çok küçük olduğu için normal demişti.. doktor bi açıklama yapmadı mı?
Pek birşey demedi deri kalınlığında dolayı göremiyor olabiliriz dedi bana herne kadar saçma gelse... Vajinal ultrasona yanaşmadı pek bence bekleyelim bir hafta daha dedi bende bekleme yanlısıydım açıkcası salı günü tekrar çağırdı. Bu arada ben yiyorum falan diyodum ama bana mide bulantısı vurmamış açıkçası 3 gündür kabus oldu herşey den tiksiniyorum geçmiyor hiç bir tek uyuyunca rahat ediyorum :((

Arkadaşlar ben mutfağa giremiyorum ya o kadar kokuyormuş gibi geliyor ki anlatamam. Su sebilini bile antreye aldık o yüzden. ben de tek öğün ve zorla yiyiyorum ilaç kullanmama rağmen. inşallah bir an önce geçer...

Bana da metpamid 10 mg lık ilaç vermişti size verilmedi mi ilaç ilk defa bu sabah kullandım az da olsa bastırdı bulantıyı

İlacın içeriğine baktığımda yazılardan dolayı tedirginlik oluştu kullanan var mı içinizde kızlar offf bunaldım artık şu mide bulantılarındannn :(
DSC_0009.webp

Eklentiler

• DSC_0009.webp
    DSC_0009.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 35
bana da metpamid verdi ama 3 kere iç dedi günde. ben 1 kere içiyorum fetüse geçtiği yazıyor çünkü. içmeme rağmen yemekten sonra da midem bulanıyor

Pek birşey demedi deri kalınlığında dolayı göremiyor olabiliriz dedi bana herne kadar saçma gelse... Vajinal ultrasona yanaşmadı pek bence bekleyelim bir hafta daha dedi bende bekleme yanlısıydım açıkcası salı günü tekrar çağırdı. Bu arada ben yiyorum falan diyodum ama bana mide bulantısı vurmamış açıkçası 3 gündür kabus oldu herşey den tiksiniyorum geçmiyor hiç bir tek uyuyunca rahat ediyorum :KK43:(

henüz çok minik bebeğin.. görünmemesi normal..canını sıkma sen birazcık daha büyüsün..
bende ilk haftalar hamilelik ne kadar kolaymış deyip duruyordum 8-9 haftaya kadar.. sonra öyle kötü oldum ki.. herşeyden tiksiniyorum çaydan ayrandan bile tiksindim..şuan biraz rahatladım ama 3 . ayı bitirene kadar 5 yaş yaşlandım yani:(

Arkadaşlar ben mutfağa giremiyorum ya o kadar kokuyormuş gibi geliyor ki anlatamam. Su sebilini bile antreye aldık o yüzden. ben de tek öğün ve zorla yiyiyorum ilaç kullanmama rağmen. inşallah bir an önce geçer...

ben 3 ay ne mutfağa yemek yapmaya girdim ne de yemeye.. eşim bişeyler hazırlıyor salonda yiyorum.. bulaşığa falan elimi
süremiyorum.. biri yemekten bahsetse fenalık geçiriyorum.. ilaç bende hiçbir şeye yaramadı :( şu ara biraz daha iyiyim ama herşeyden tiksiniyorum yine :(

bana da metpamid verdi ama 3 kere iç dedi günde. ben 1 kere içiyorum fetüse geçtiği yazıyor çünkü. içmeme rağmen yemekten sonra da midem bulanıyor

metpamid bende hiçbir işe yaramadı. kullanmıyorum artık.. bebeğe bir zararı yok çünkü çok etkisiz ve zararsız bir ilaç..

aysima64 ben de ümitlenmiştim ilacı aldığımda ama beklediğim etki yok. yine yemek yiyemiyorum. 3 kilo verdim

En azından zararı yok yani hiç değilse içim rahatladı valla ya şu 3 ayı devirsek Allah hepimize kolaylık versin ne diyim :(

Back
X