- 14 Ekim 2015
- 3.853
- 14.695
- 208
Buradaki komşu konularını okuyunca komşularıma sarılasım geliyor :)Öğle yemeğinde ben ağırladım, akşama doğru gittiler tabi ki yatılıydı zaten misafiri, ama geliyoruz diye mesaj atmasını beklerdim komşu da olsak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradaki komşu konularını okuyunca komşularıma sarılasım geliyor :)Öğle yemeğinde ben ağırladım, akşama doğru gittiler tabi ki yatılıydı zaten misafiri, ama geliyoruz diye mesaj atmasını beklerdim komşu da olsak.
İyi de ayıbı yapan siz değilsiniz ki karşı taraf size 2 aile geleceğiz deselerdi ona göre hazırlık yapardınız kendinizi suçlu hissetmeyin balık pişirmek bana göre diğer yemeklerden daha zor son dakika öğrenip nasıl hazırlayacaktınız.Dün eşim öğle arası yemek için beni almaya geldi. İş arkadaşı da vardı. Birlikte yemek yedik. Sonra balık muhabbeti acildi. Esime balık al aksam pişireyim dedim. Ordan iş arkadaşı bugünden için balık siparişi verdiğini ama ankaraya gideceği için geç geleceğini söyledi. Birlikte yiyelim o zaman dedi. Ben de tamam esim balıkları alır ben pisiririm sonra ankara dönüşü direk bana gelirsiniz birlikte yeriz dedim. Biz 2 kişiyiz onlar 3 kişi. İşte sofrayı hazırladım 5 kişilik. Fırında helva yaptım 5 kişilik. Sonra çorba, salata ayarladım. Saat 7 gibi pişirmeye başlayacaktım hepsini. Ama az önce sipariş verilen balıkların iki aile için olduğunu onların da balık yemeye geleceğini öğrendim. O aile de 4 kişilik. Toplam 9 kişi olacağız. Balık da küçük balık . Mısır unu falan almıştım. Kızartacaktım. Nasıl panik yaptım anlatamam. Hani sulu yemek olsa altından kalkarım ama balık bu. Hem kokacak hem de yetmeyecek ne çorbam ne salatam ne tatlım.
Esim anlatıyor bir seyle4 orta yolu bulmaya çalışıyor ama bendinleyemiyorum. Sakinlesemiyorum. Git kıvırcık al diyorum ben nasıl pisircem o kadar balığı diyorum. Git tahin al biraz daha yapayım diyorum. Ama çok zorlandim. Sonunda aradım bayanı. Ben size göre plan yaptım 9 kişilik balık kızartamam zaten yeterli malzemem de yok dedim. Ben gelir yardim ederim demesini bekledim. Demeyince de yemek davetini iptal ettim.
Şimdi de içim huzursuz. Eşim de kızdı bana niye panik yapıyorsun diye. Yarin bahçeye indireceğiz balıkları hep beraber orda yiyeceğiz.
Çok ayıp mi ettim daveti iptal ettirerek![]()
Öfkeyle kalkıp biraz zararla oturmussunuz keske aramasaydınız iptal etmeseydiniz. Bende bazen yetmicek korkusuyla çok hırçınlaşıyorum sonra bir bakıyorum Rabbim bereketini vermiş herkes doymuş oluyor sonra söylediklerime pşman oluyorumDün eşim öğle arası yemek için beni almaya geldi. İş arkadaşı da vardı. Birlikte yemek yedik. Sonra balık muhabbeti acildi. Esime balık al aksam pişireyim dedim. Ordan iş arkadaşı bugünden için balık siparişi verdiğini ama ankaraya gideceği için geç geleceğini söyledi. Birlikte yiyelim o zaman dedi. Ben de tamam esim balıkları alır ben pisiririm sonra ankara dönüşü direk bana gelirsiniz birlikte yeriz dedim. Biz 2 kişiyiz onlar 3 kişi. İşte sofrayı hazırladım 5 kişilik. Fırında helva yaptım 5 kişilik. Sonra çorba, salata ayarladım. Saat 7 gibi pişirmeye başlayacaktım hepsini. Ama az önce sipariş verilen balıkların iki aile için olduğunu onların da balık yemeye geleceğini öğrendim. O aile de 4 kişilik. Toplam 9 kişi olacağız. Balık da küçük balık . Mısır unu falan almıştım. Kızartacaktım. Nasıl panik yaptım anlatamam. Hani sulu yemek olsa altından kalkarım ama balık bu. Hem kokacak hem de yetmeyecek ne çorbam ne salatam ne tatlım.
Esim anlatıyor bir seyle4 orta yolu bulmaya çalışıyor ama bendinleyemiyorum. Sakinlesemiyorum. Git kıvırcık al diyorum ben nasıl pisircem o kadar balığı diyorum. Git tahin al biraz daha yapayım diyorum. Ama çok zorlandim. Sonunda aradım bayanı. Ben size göre plan yaptım 9 kişilik balık kızartamam zaten yeterli malzemem de yok dedim. Ben gelir yardim ederim demesini bekledim. Demeyince de yemek davetini iptal ettim.
Şimdi de içim huzursuz. Eşim de kızdı bana niye panik yapıyorsun diye. Yarin bahçeye indireceğiz balıkları hep beraber orda yiyeceğiz.
Ayip etmissiniz cidden. Karsi taragi arayip gonlunu alin bence. Aslinda geldiklerinde soylemeniz gerekiyordu. Az da olsa kusura bakmayin artik diyecektiniz.Dün eşim öğle arası yemek için beni almaya geldi. İş arkadaşı da vardı. Birlikte yemek yedik. Sonra balık muhabbeti acildi. Esime balık al aksam pişireyim dedim. Ordan iş arkadaşı bugünden için balık siparişi verdiğini ama ankaraya gideceği için geç geleceğini söyledi. Birlikte yiyelim o zaman dedi. Ben de tamam esim balıkları alır ben pisiririm sonra ankara dönüşü direk bana gelirsiniz birlikte yeriz dedim. Biz 2 kişiyiz onlar 3 kişi. İşte sofrayı hazırladım 5 kişilik. Fırında helva yaptım 5 kişilik. Sonra çorba, salata ayarladım. Saat 7 gibi pişirmeye başlayacaktım hepsini. Ama az önce sipariş verilen balıkların iki aile için olduğunu onların da balık yemeye geleceğini öğrendim. O aile de 4 kişilik. Toplam 9 kişi olacağız. Balık da küçük balık . Mısır unu falan almıştım. Kızartacaktım. Nasıl panik yaptım anlatamam. Hani sulu yemek olsa altından kalkarım ama balık bu. Hem kokacak hem de yetmeyecek ne çorbam ne salatam ne tatlım.
Balığın parasını onlar mı ödedi.orayı anlayamadım.
Ay boşver hic dert etme elalemin hizmetci misin 9 kisiye balık pisirilir mi hic... Yardim etmeye gelseydi yine iptal etmeyecekmissiniz siz iyiniyetinizi gostermissin. Ayipsa da ayip onun arkasindan temizligi var daginikligi var kokusu var...
Senin canin sagolsun derdin de bu olsun. Opuyorum yanaklarindan.![]()
Yettiği kadar... son zamanda plan degistiyse sizin kabahatiniz değil sonuçta. Ama nolursa olsun bence iptal etmemeliydnizama yemek davetini ben yapmadım. Karşı taraf teklif etti. Ben de kabul ettim az kişiyiz diye. Sayı iki katina çıkarsa bana yardıma da gelmeleri gerekiyordu. Sonuçta yenilmiş içilmiş aranmaz , yardim etmek de kimsenin eline yapışmaz.
herkes çok ayıp olmuş demişte ayıbın büyüğünü onlar yapmış.misafir misafir getirir mi yahu.bide son dakika .çokta iyi yapmışsınız.bende misafir konusunda sitrese girenlerdenim.geçenlerde misafir ağırlamıştım.4 davetlim vardı.kapıyı açtım baktım gelenlerden biri kardeşinide getirmiş.bozuntuya vermedim.güzelce ağırladım ama o kişiyle hiç bi samimyetim yok.fazladan sadece bir kişi diye yemek konusunda sorunda çıkmadı.ama içimden sinir oldum.habersiz misafirden nefret ediyorum.5 dk öncede olsa haber verilsin isterimbiz ödedik. Arkadaşlar kendileri için ayırmış. Biz aldık bizde yiyeceğiz diye biz ödedik