Yemekteyiz ShowTv

bu haftayı ben de izlemedim doğru düzgün. zaten yemekteyizin en vasat bölümleri yurtdışı bölümleri bence. türkçesi bozuk insanları izlemekten zevk almıyorum ben. lmaz:

mussi iyice sıktı

nedense mussi seçili kıskandı

Ben de sizlerle aynı fikirdeyim niyeyse bana da hiç cazip gelmediler, bu hafta oturup da doğru düzgün seyretmedim.Haftaya bakalım kimler olcaksempatiksalakcinni

ali kemal kazandı 29 puanla

evet güzel yaptı

Ben Ali Kemal'in alması taraftarıydım,yemekleri de güzel yapmış.Türkiyedekiler gibi en azından dedikodu yoktu,birbirlerini çekiştirmediler,emeğe saygı vardı.Haklıya hakkını teslim ettiler.Ben gayet severek izledim bu haftayı yapmacık da değillerdi.Mussi bugün sıktı ama.Saman altından su yürüten bir cins.sempatiksalakcinni

ama kıslar dürüst davrandılarrr iyi puan verdiler hihoyyyt
bakın müsilli orda afrikalığınıalsanaalsanasmile gösterdiiii cekemdiiii aliyiiiiiiiii

bende severek izledim,

Ali Kemal hakkıyla aldı
adam güzel yaptı
çok gıcıktı başlarda ama hakkıyla kazandı

çok şükür şu programda 20 li puanları gördük bi ara herkes ezberlemiş gibi 2 puan veriyodu.. kızlar yeni yarışmacıları gördünüzmü bitanesi kendisini aysun kayacıya benzetmiş aynı çok gıcık bişey

ya ben şu yarışmaya katılıpta et yemem,soğan yemem, kereviz yemem,mercimek çorbası içmem.....diyen uyuz insanlara sinir oluyorum.o kadar yemek seçiyosan yemek yarışmasında ne işin var be kardeşimklava:

ya ben şu yarışmaya katılıpta et yemem,soğan yemem, kereviz yemem,mercimek çorbası içmem.....diyen uyuz insanlara sinir oluyorum.o kadar yemek seçiyosan yemek yarışmasında ne işin var be kardeşimklava:

Al benden de o kadar güzelimkötükedihüso

Efendi gibi yemeğine ye , yorumunu yap ..Oldu da bitti maşallah dimi ama..

5 zıt bünyeyi topluyorlar , aman efenim bi show bi gösteri dillere destankaydirigubbakcemile3

İnanılmaz gülüyorum bazen , magazin ve komedi babında algıladığım vakit daha çok tat alıyorum programdan..olumunekankayizsmile

Kimi ekipler fake - miş gibi geliyor değilse de yurdum insanı beni dumur üstüne dumura uğratıyorsempatiksalakcinni

Ama izletiyor kendini kerata

ınanın bende çok kızıyorum.Sanırım biraz kurgu gibi.Hepsi belirli rolleri üstlenmişler onu oynuyorlar sanki.Zira yemek yapmak bir sanattır.Önce sevgi katıcaksın ve yaptığını kendin beğenecek ve sofraya getireceksin.Ben severek yapıyorum ama pasta yapmakta maalesef beceriksizim.Sevgilerimle.

Sarışın ev sahibinin oturuşunu gördünüzmü?sempatiksalakcinni donuşunun rengini göstermeye çalıştı ama başarılı olamadı henüz.Ha gayret kızım accık daha çabala,görücez:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…