Yemekteyiz ShowTv

yaşlı adam bana tanıdık geliyor

bunlar insan mı yaaa
o nasıl tip öle kızım
keşke tek mutfaklarını teşhir etseler bnce daha çok vucütlarını teşhir ediyorlar

Anlaşılan bu hafta bayaa hareketli geçecek ama ben bugün seyredemiyorum maalesef,bakalım yarın neler olcak.kaydirigubbakcemile5

gene verdiler
2 2 2 2 puanı
klasik bi yemekteyiz
bu çok önce çekilmiş heralde eski tatktikler bunlar

ayyy klasik bayaa bi hafta daha asla izlemicem bu neyaa:umursamaz:

görgüsüz özel bi yapım mutfakmış sen orda ne kadar vakit geçiriyosun acaba çok merak ediyorum çakma aysun kayacı kendini ona benzetmiş ünlü olurum diye tipitip şey hostesim diyo oturduğu eve bak

tip aysun konuşma şekli bihter onu taklit ediyo gibi geldi banada

makyoz kızın kıyafetıne takıldım ben.yemek yarısmasında gıyılecek kıyafetmı o ya.her yer ortada.ben karsımda bu kadar cıplak varken yemek yıyemem ya mıdem bulanır

bugunku ev sahıbı yemek yaparken yemek yapmak aslında cok sıkıcı her yerın yemek oluyor dedı. yemek yapma konusundakı dusuncesı bu yondeyse bu yarısmaya nıye katılmıs merak ettım

bugunku ev sahıbı yemek yaparken yemek yapmak aslında cok sıkıcı her yerın yemek oluyor dedı. yemek yapma konusundakı dusuncesı bu yondeyse bu yarısmaya nıye katılmıs merak ettım

neden katıldığı belli değil mi sence ??

hanım efendinin makyajı akmış ruju gitmiş filan filan bu kız resmen kendi göstermeye çıkmış tam bi aptal sarışın

hostes açtı yine bacakları,dudaklarını 333 pozisyonuna getirip başladı yayılmayaalsanaalsanasmile

onu,bunu yemeyenler bu yarışmaya katılmasınklava:yarışmanın amacı saptırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…