Yemekteyiz ShowTv

ha bismillaahhh,noluyo ulleeyyynnn,teker teker gelin bakiimlmaz: kıçlarını sandalyeye koyar koymaz,hepsi açtı ağızlarını. Bunlar yarışmaya değil savaşmaya gelmiş hhhöööyyytalsanaalsanasmile peçete nerde,tarhanayı kim yaptı,nerden,hani sarımsak,sandalyeye kim oturcak,brokoli mi brüksel lahanasımı,tuzsuz,sulu....kafamçokkarıştı

Tarhanayı mutfaktan buraya getir görelim diyolar yaa yuh,terbiyesizlik artık:mymeka:

kanal bu hafta istediği gibi yarışmacıları bulmuş

Binim mutfaağğım çuk üzel bii mutfaaakkk
lütfeaann çıkar mısınııızz:roflol:

deeayyttt
hoooöötttt
sıkarım topuhlarına

:))))

Bence de hoş değil mutfak teftişlerii hiç tasvip etmiyorum çok çirkin ama hatunun -ev sahibesinin
tepkisi daha çirkin

bulaşıkları diğer mutfakta yıkanıyormuş kaydirigubbakcemile3 muhtemelen yemek te başka mutfakta yapılıyordur. bu da hava mutfağı

Aferin evsahibine,terbiyesiz kızın ağzının payını verdi. Ne ayıp,ne terbiyesizlik yaa.Girmiş mutfağa dolapları karıştırıp,mırmır konuşuyo. izin vermiş olması dolapları karıştırması anlamına gelmez.Başkasının mutfak dolapları karıştırılmazki.çok görgüsüzce bi davranış.Yuhh yani,bide üste çıkıyo. beenim bu haftaki kafayı takacağım eleman belli oldu: Müjde gıcığı:jeyyar:

bide bıçağı kaldırıp bakın tertemiz demezmi :1shok:

:roflol:

Ekip bomba yemin ediyorum..

heh işi gücü bırakıp bu hafta bunları seyredicem, son birkaç aydır en bombaları hemde laelaelaelaelae hem biliyomusun Danimarka ya da gitmişşşşş hıh :icecream:

:roflol:

Türkiye'de olup da bu showu kaçırır mıyım dııt çok ayıpsempatiksalakcinni

Daha önce de izledim farklı ülkelerdeki versiyonlarını..

Ama buu kaaaa dumur olduğumu , koptuğumu hatırlamıyorum..

Wayy Denmark heekaydirigubbakcemile3

bu kızın tipi birine benziyo ama kime ? özellikle ağız yapısı :uhm:

aysun kayacı

heh valla helal olsun çıkardınız opuyorumnanaktan
millette ne titizmiş. mikroskop götürselerdi yanlarında keşke sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…