Yemekteyiz ShowTv

arkadaşlar bu hafta geniş aileyi izlediniz mi ? bu hostes kız orda oynuyodu kısa bi rolde.

kızlar dün akşam hanelerin yeni bölümünün fragmanını izlerken bi baktım bu hostes bozuntusu yine orda bunun niyeti belliymiş ünlü olmak dizilerde figuranlık yapıyo salak burayada katılmışki iyice tanınsın bakalım daha nerelerde görcez yakında aşkı memnuyada sıçrar buulmaz:

Yurtdışı Hostesi bugün hurriyetin sayfasındada vardı Bir anda şöhret olanlar adı altında ben artık yarışmaya güvenmiyor Halk oylaması gelse de bir şey farketmeyecek yine istediklerini birinci seçer bunlar

Bu yarışmanın da suyu kaynadı desenize.
Seyredecek daha iyi bir şey bulsam dönüp bakmayacağım bile. Ne yazık ki alternatif yok o saatte.

Aboowww hostesim hostesim die yırttı kendini bide zilliiiiiii :umursamaz:
çok sinirlendim bak şimdi..
İzlemicem artık..lmaz:

Her ne kadar izlemeyeceğimi söylüyorsam da Müjde'yi merak ediyorum. Sanırım izleyeceğim bugün...

hani geçen haftalarda tiki olan adamın suratına tüküren çok konuşan bi tip vardı ya adını unuttum hatırlarsınız .oda okan bayülgenin filmi kanalizasyonda oynuyo.

transpara kıyafetle yemek yapımı bu yarışmada bunu da gördük ya akannehir
kız sanki plaja gidiyor yalnız bikini seçimi olmamış beyaz iç çamaşırı giymiş şaşkınsempatiksalakcinni

[kendini bilen normal insanlar katılmazlar bu yarışmaya o ödül için değermi rezilliğe , ajanslardan topluyorlar bide ev tamam ,türkiye izle, oy gönder yancebe oh ne ala ...:sm_cool::

Son düzenleme:
Çakma aysun kayacı şimdi söyledi tv kanalında oyunculuk yaptım diye geniş aile idi herhalde o dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…