Yemekteyiz ShowTv

ayrıca şu hostes kız bu hafta geniş ailede figürandı kalabalık olsun diye koymuşlar bi sahneye:)

delikafaduldendelikafadulden kesin öyle olmuştur,yazık o çocukçağızlara
"yapmaan çocum,eccik uslu durun bakeem.Nesiniz siz şaka kamarası mı?"
sırnaşık şey:roflol:
töbe töbeee

Ayyyyyyyyy bunaldım artık yaa hep eleştiri hep eleştiri,bu insanların hiç mi beğendiği bi şey olmuycak ya,bir de yüzlerine karşı beğendim deyip puanı az vermeleri yok mu?Pesssssssss yaniiiii:umursamaz:

kızlar bu topiği yeni gördüm.bende bugün izlerken orta yerimden patlayı vercektim.o kırmızı kafalı kadını boğasım geldi.allahım evlerden uzak öylesi kötükedihüso

bu sarışın kız hani şu kız kardeşler varya onların 3 cüsü galibaaklinialirimsmile

zöhrenin kazanmasındansa müjdenin kazanması daha iidir. gerçi oda gıcık ama neyseeee

ark bu akşam sonunu kaçırdım. adama toplamdamı 4 puan verdiler? kim 1 puan verdi? bugüne kadar kimse 1 puan almamıştı

yazık adama 4 puan wedıler yha.....

Ciddimisinnnnn? :1shok:
Ay adam o kadr uğraştı ayrıca zöhreden kat katta temiz yaptıııbilmiyorumkismile
Demekki neymiş zöhre gibi kızım,yawrum,canınız saolsun,demek sallabaş olmak gerekmiş..Nası yemek yaptığın problem deil..:umursamaz:

Sinir oldum adama. Madem unutacaktın neden yazdın o kadar ayrıntıyı? Zaten eksik arıyorlardı, ellerine malzeme verdi. Salata de geç. Yok salatalık, yok mısır yok bilmem ne...

sapıttı bunlar ııcene ama rıfatın hakkını yedıler
zohre karısından bın kat temızdı bonesıde wardı eldıwenınde
ellerınle mıncıklamadı hıc olmazsa hıc bıseyı

kimyacı ne gıcık öyle eksik dedirtmekiçin bin takla attı ne parmesanmış be..adamın yerine olsamkalkıp getirir üstlerine serperdim walla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…