Yemekteyiz ShowTv

katılıyorum canım,banada öyle geliyo.Ajanslardan topluyolar acayipacayip insanları sonrada bize gerçekmiş gibi yiyin işte diyolar. Bazen rol yaptıkları çok belli oluyo...şakkıdı

zöhre hanım zaten sehırdısından katılmıs.konusmalarının arasında soyledı.cankırı yada ankaradan

bu hostes hanım konustukca dudaklarını koparasım gelıyor ekranda.uzata uzata konusurken kılıtlenıp kalacak dudakları kasmaktan

Bu kadın anaokulu öğretmeni falan olamaz. Mümkün değil.
Konuşması felaket.
Ben de inanmıyorum artık bu yarışmacıların halktan birileri olduğuna.
Ajanstan çağırıyorlar gibi geliyor bana.

bu son kadın bi ara evlilik programları vardı...orada bi çocuun annesiydi,ya çoook önceden.eminim o...konuşmasından tanıdım
bunların hepsü kast kızlar,hiçbiri gerçek değil,eminim ben artık

Ben geçenlerde deneme maksatlı show tv yi aradım evinizin resimlerini mail olarak atın hemen değerlendirmyeye alalım dediler .Hangi semtten olduğumu sordular tabi ben bi daha mail falan atmadım gerçek mi değil mi merakımdan aradım ama devamında ne oluyor onu bilemiyorum.
Hiç mi normal bir yarışmacı olamyacak. Reyting içinse ben normal insanların daha çok izleneceğini düşünüyorum çünkü herkes sııkıldı.

bu son kadın bi ara evlilik programları vardı...orada bi çocuun annesiydi,ya çoook önceden.eminim o...konuşmasından tanıdım
bunların hepsü kast kızlar,hiçbiri gerçek değil,eminim ben artık

Heeeeeeeee
bak olabilirrrrrrrrrrrr
hani şu tülin caner onlarn katıldığı programlardan dimi ? şimdiki izdivaçlar deil ?
Ay diorum yaaa bi yerden tanıyorum bu kadını bennnnnnnnnn kafamçokkarıştı

içecekleri unuttukaydirigubbakcemile3

Kadın dün baklava bezelerini yere düşürdü, bi de düşünüyo naapsam naapsam diye... ayy düşünmesi mi kaldı, kaldırıp atıcan işte. Daha yemekteyiz yemekteyiz olalı böyle pis bi yarışmacı görmemiştim. Terkos Hasan bile bundan temizdi bee.... bi de ne balkonmuş mübarek eline ne geçtiyse attı oraya Allam yaaa...ayyyyyy...

Dimiiii balkon deil ambar mubarekkk...

zöhre hanımda 12 puan galiba

ne gıcık bi kadın bu kırmızı saçlı olan yaaa resmen oynuyo dün puan alcak diye.titizim dedi yemekteyizin en pisi oldu bugünkü adamı izleyince utanır kendisinden temizlik konusunda

şu müjgan mı ne herşeyi biliyomuş gibi onun ve yapacağını çok merak ediyorum

hepsi bir olmuşlar rıfat beyin üstüne gidiyorlar ve hepsi ayrı gıcık öteki beyefendi tam bir sinsi gerçekten rıfatbey ben nerdeyim bunlarla ne işim var der gibi hele zöhre felaket okul öncesiyle çok haşır neşir bir insan olarak bu konuşmayla çok çocuğu okuldan soğuttuna eminim

Bugünkü menüyü beğendim ben aslında diğerlerinden daha iyiydi en azından.Ama oturduklarından beri birtane iyi laf çıkmadı bunların ağzından yaa,insan bu kadarmı meraklı olur herşeyi kötülemeyi anlamadım?? şuana kadarki en eleştirici ve gıcık gruptu bu:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…