Yemekteyiz ShowTv

ay ne sıkboğaz ettiler hepberaber adamı, ammada mutfak meraklılarıymış bunlar. ben olsam patlardım heralde. Seline bak ya yapıştı mutfağa ne yüzsüz.Ayyyy sinirlerim zıpladı biran yaaklava:

ay taktılar adamın bişileri bilmemesine herbirtinden 1er puan alır bu kardenizli benden sölemesi arkadaşlar

mantar pirinçleri karartmış:))))))izlerken ne düşünüyorlar acaba

kapıyı kilitliyo ya yolcu ettikten sonra :)

daha da gelmayın da :)

çok güldüm

seda ya şalı atışı falan kafa bi adammış ya :)

ay çok güzelllllllll:teytey::teytey::teytey:
yemek yerine şamata girgirrrrrrhihoyyythihoyyyt
sarıııı kızımızzzzz fene faka basıyorrr.......ohaoldumsmile uşağımaaaaaabuyrunnnnnnnnn

hihoyyytböle izleyeciye böle yarışmacılarhihoyyyt laylommmm çakkıdı çakkıdıhihoyyyt

Son düzenleme:
o sarışın hatuna kıl oldum.
hem adamın hazır revanisinin kutusunu nasıl olduda çekmecede buluverdi.
kameramanmı söyledi acep?
çöpe bakması gerekirken üst çekmecede olmayacak yerde buldu...
ne aptal ne gıcık bi tip..
bu günkü adamdanda hiç hazetmedim.yukardadenildiği gibi kılkuyruk...

seyretmiyordum ama sırf seda yı merak ettiği için bakıyorum.genç olan çocuk kazanacakmış yarışmayı seda ile aynı puanı almış.oylamada o kazanmış.neyse şans diyelim.inş bi dahaki sefere kk dan bi arkadaşımız katılır bizde onu burdan yoruma boğarız..

sarı kız shaffer yemek takımı tanıtımı yapmış.bende nerden tanıyorum diye düşünüyordum

seda tanıdık birimiki?? hem nerden biliyon genç çocuğun kazanacağını?

kaç puan aldı bu laz uşağı.
çok eğlendim izlerken yaa.tekrar trabzonda yapsalar şu yarışmayı süper olur. çok eğlenceli insanlarzemuszemus

fırın eldivenine de ''elluk bu elluk'' demedi mi koptum ordakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…